Renata B 06.05.2021 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2021 Bardzo długo mnie nie było, ale niezmiernie mi miło że mój dziennik-pamiątka nie przepadł w otchłani forum.Podnosiliśmy ściankę kolankową o jeden pustak. Podcienia zostawiliśmy zgodnie z projektem i z tego jestem najbardziej zadowolona.Dom jest jasny ale nie razi słońce. Cudnie siedzi się na tarasie w czasie deszczu... same plusy.Jeśli masz jakieś pytania odnośnie projektu to służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonamęża 08.05.2021 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2021 Dziękuję za odpowiedź. Właśnie nas zastanawiało, czy po podniesieniu ściany kolanowej nie zepsujemy wyglądu zewnętrznego. Że zdjęć które udostepnila Pani na stronie wygląda to bardzo dobrze (wcześniej pomyślałam, że dach został skrócony)Wczoraj zamówiłam projekt. Co prawda mapki i zgody ogarnięte to z budową ruszamy dopiero sierpień-wrzesień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorask2021 24.09.2021 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Witam. Jestem na etapie planowania budowy Wrzosowa. Czy jest możliwość obejrzenia zdjęć z wykończenia domu ostatecznego? Dużo pewnie się zmieniło od 2017 roku.PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 24.09.2021 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Witam, podaj mi maila to wieczorem wrzucę. Jednak uprzedzam ze nie mam za dobrych zdjęć Jeśli będziecie w okolicach Łodzi to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorask2021 24.10.2021 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorask2021 24.10.2021 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Jeśli można to chętnie zobaczę jakiekolwiek zdjęcia. Miałabym też trochę pytań, np. czy podłogowka jest też na górze, jak sprawuje się pompa ciepła, czy jest to wystarczające do ogrzania domku, jaki był całkowity koszt budowy z wykończeniem, tak chociaż orientacyjnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonamęża 09.11.2021 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dudi77 09.11.2021 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) Ja mierzę się z decyzją, żeby odłożyć budowę i poczekać na spadek cen i powrót do normalności trochę. Planuję podobne całkiem rozwiązania do Waszych, tyle że wiem co na dachu - monza plus albo , na Dolnym Śląsku to jakiś naturalny wybór. Zobaczymy jednak co to będzie. Edytowane 17 Czerwca 2022 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.11.2021 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Ja mierzę się z decyzją, żeby odłożyć budowę i poczekać na spadek cen i powrót do normalności trochę. Taniej nie będzie. Będzie drożej i to coraz szybciej będzie drożało bo ludzie będą uciekać od pieniądza, który traci na wartości bo oprocentowanie poniżej inflacji i brać kredyty, bo nawet one są oprocentowane poniżej. A pieniądz się dodrukuje. Czekający skończą tak: https://youtu.be/memZD3o0sS8?t=169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 09.11.2021 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Zabawna riposta zrobiona jeszcze legendarnym serialem Kolega Dudi77 może mieć rację, ale (chyba) tylko wtedy jeśli pojawi się krach, którego sam też nie wieszczę (vide dodruk na masową skalę przez wszystkie kraje, a przez to ucieczkę kapitału od waluty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorask2021 09.12.2021 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Witam. Czy można prosić o trochę informacji na temat rozwiązań architektonicznych na parterze. Czy byłaby możliwe przesłanie fotek. Bardzo mi zależy. Pozdrawiam. Katarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 13.12.2021 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2021 Witam, o jakie dokładnie rozwiązania chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorask2021 30.01.2022 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Chodzi mi o zdjęcie lewej strony od wejścia do domu. Połączyli chyba Państwo pokoik z salonem i wstawili okno balkonowe pośrodku. Jestem ciekawa jak wyglądają pokoje na gorze. Będę budować ten domek w powiecie płońskim, mazowieckie.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts