serwkomp 06.08.2015 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dzięki myślałem że ktoś da normalną odpowiedź. Tak jak już pisałem to czy można mieszkać w BK chciałem jedną odpowiedź i tyle. Można czy nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 06.08.2015 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Nikt nie chce dać odpowiedzi ? super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.08.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dzięki myślałem że ktoś da normalną odpowiedź. Tak jak już pisałem to czy można mieszkać w BK chciałem jedną odpowiedź i tyle. Można czy nie można.skoro wszyscy robią sobie jaja z Twoich pytań, to nie dociera nic do Ciebie? Odpowiedź już dostałeś kilka razy w tym wątku. @serwkomp, ile Ty masz lat? Masz Wakacje teraz i rodzice nie zabrali Cie nad morze, góry, jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 06.08.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Dzięki myślałem że ktoś da normalną odpowiedź. Tak jak już pisałem to czy można mieszkać w BK chciałem jedną odpowiedź i tyle. Można czy nie można. Nie bądż śmieszny. Miliony ludzi mieszkają w BK no i ??? Jeszcze więcej ludzi mieszka w ceramice i.....? . Umierają przez to ? Fobie masz jakaś, czy co ? Twój telefon jest bardziej niebezpieczny dla zdrowia niż te materiały budowlane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.08.2015 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ok, chyba mam fobie , to chyba przez mój zawód, ale ok, ide murować swój domek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.08.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Panowie czy mieszkając w BK mogę zachorować na coś rak itd ? Jeśli jesteś uwarunkowany genetycznie to czemu nie? ale nic nie stoi na przeszkodzie aby zachorować niezależnie od tego gdzie się mieszka i w czym. Czego nikomu oczywiście nie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.08.2015 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Czy to jest biały czy szary BK ? Nie to że byłbym jakiś walnięty, rozróżniam niby kolory, ale wole zapytać. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.08.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 [ATTACH=CONFIG]326755[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]326755[/ATTACH] Czy to jest biały czy szary BK ? Nie to że byłbym jakiś walnięty, rozróżniam niby kolory, ale wole zapytać. Biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.08.2015 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Panowie Panowie dajcie ostatnią odpowiedź i nie zawracam wam głowy. No dobra i ostatnie pytanie i nie ma mnie, Czy dom wybudowany z BK ma większe promieniowanie niż wybudowany z ceramiki ? proszę o odpowiedź i uciekam. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez serwkomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 07.08.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Czy dom wybudowany z BK ma większe promieniowanie niż wybudowany z ceramiki ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 07.08.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Jeszcze kilka pytań będzie bo troll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 07.08.2015 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ale jak ? to że ja troll ? hi hi hi hi ...... Ale znawcy...... jak byście tak budowali jak odpowiadacie na forum, to .................................................................. dobra można zamknąć forum. Dzięki za odpowiedzi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierczek 10.08.2015 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 No dobra i ostatnie pytanie i nie ma mnie, Czy dom wybudowany z BK ma większe promieniowanie niż wybudowany z ceramiki ? proszę o odpowiedź i uciekam. Nie promieniowanie tylko promieniotwórczość naturalną. To pewna różnica Każdy materiał dopuszczony na rynek jest bezpieczny dla zdrowia, bo musi mieć zrobione pomiary i dostać atesty. Czy beton czy Porotherm to raczej się nic nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 10.08.2015 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Panowie Panowie dajcie ostatnią odpowiedź i nie zawracam wam głowy. No dobra i ostatnie pytanie i nie ma mnie, Czy dom wybudowany z BK ma większe promieniowanie niż wybudowany z ceramiki ? proszę o odpowiedź i uciekam. Gdzie się ten jaskiniowiec uchował ... To ty promieniujesz nie powiem czym i prowokujesz, daruj sobie:no: Jak będziesz chciał dzieciaka mieć to też naczytasz się u wujka Google??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 13.08.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Panowie to jeszcze raz ja, ale dużo naczytałem się w internecie że beton komórkowy jest rakotwórczy, jedni twierdzą że jest inni że nie, chodzi mi o biały BK, ja mam Solbet i H+H, jak jest naprawde z tym. Sory że zadaje takie pytania, ale nie mam pojęcia o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 13.08.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Myślisz że od czasu jak ostatnio ( tydzień temu ) o to pytałeś coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 14.08.2015 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Ok, ale to jest czy nie jest rakotwórczy ? Wystarczy odpowiedz tak lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.08.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Przecież go juz kupiłeś. Jak się ściemni, to wyłącz światło i zobacz, czy swieci A może sprawdź, czy ma atest do stosowania w budownictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laprathus 14.08.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Bez urazy ale ja jestem nowy na tym forum, a już widziałem twoje 2 tematy w tej samej sprawie. Spójrz na promieniowanie z pozytywnej strony, oszczędzisz na prądzie w nocy bo ściany same będą świecić i nie trzeba będzie żarówek palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 14.08.2015 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 W nocy nie świeci, ale pytałem czy jest rakotwórczy. Przeciesz można odpowiedzieć prościej tak lub nie, więc jak jest rakotwórczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts