Elfir 01.12.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 ... No i widzisz Elfir ... "przepowiednie" niktspecjalnego się sprawdzają ... kiwa główką z zadowoleniem i się cieszy, tylko z jakiego powodu ? - że "przewidział" ? - że nie jest "cieniusienki" i "potrafi" ? - że "robi w portki" ? (co potwierdza wpisem - wprawdzie w innym wątku ale jakie to ma znaczenie ?) Dlatego usunęłam posty, które były nie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.12.2018 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Zapytam ponieważ wypada.Dlaczego dostał bana.Pytam dlaczego?.Wielonickowiec nigdy go nie dostaje.IP które kiedyś się samo zdradzi.Prawda jest zupełnie inna i bardzo zaskakująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.12.2018 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Czy Ty to zjesz?. Zjadłabyś? Fotka jak fotka ale w domku jakby Ci ukochany podał................o to w tym chyba chodzi!!!. Zjadłabyś czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.12.2018 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Widze ze sieja rowniez dziala na ciebie jak czerwona plachta. Przeciez to zwykla ryba , oczywiscie ceniona przez smakoszy za swoje walory smakowe. No tak, ty jesiotry hodowlane wedkujesz wysoko ceniona przez smakoszy Jutro beda cudowne wedzone sieje zapraszam. Palce lizac! wg, tradycyjnie w formie. Chcesz porozmawiac np. co kobiety jak twoja zona, robia z facetami takimi jak ja gdy jestes w pracy a ja na .... w PL. Zapytaj sie przyjaciela enesa i popros o zdjecia. ps 21cm sieja jest mala do wedzenia, ale juz np. ... Obiektywizm i stronniczość.Tyle P. Elfir...a w kominku dzisiaj palę brykietem który mi polecono na FM.Fugę na taras kupiłem bo mi polecono na FM.Kostkę i farbę także na FM bo jak patrze przez okno to mi się fajniej pitrasi.Furka mi sie otwiera w zimie patrząc z okna kuchennego jak gotuje by danko pokazać na FM.Polskie danko. bardzo tematyczne tego z wątku kulinarnego nie usunęłaś. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.12.2018 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 ... bardzo tematyczne tego z wątku kulinarnego nie usunęłaś. Dotyczyło to chyba "dyskusji" którą zapoczątkował Twój "przyjaciel" Super fotka, obrazująca całokształt, hamerykanie mają malutkie jajeczka między nóżyskami) i wieeeeelkie spasione brzuchy! A siusiaczków pewnie nic. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.12.2018 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Polskie żarełko dla księży. To jest bigos ......polski bigos. nie ............itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.12.2018 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Dlatego usunęłam posty, które były nie na temat. Elfir, nawet gdybyś się sklonowała i przeglądała tematy "kulinarne" 24 godziny na dobę i siedem dni w tygodniu, nie dasz rady tych wszystkich "starych śmieci" posprzątać ... jak dla mnie, wystarczy, że czasami tutaj zaglądasz "na bieżąco" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.12.2018 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Zapytam ponieważ wypada.Dlaczego dostał bana.Pytam dlaczego?.Wielonickowiec nigdy go nie dostaje.IP które kiedyś się samo zdradzi.Prawda jest zupełnie inna i bardzo zaskakująca. Twoj kolega pyta i dostaje odpowiedz z mojej strony. Chce jej wiec dostaje, proste. Obraza nie mnie, lecz wszystkich ktorzy sa odmienni od ciebie, mnie, Pawla, jego samego... Jednoczesnie mysli , ze ja jestem takim czlowiekiem jak ty i dodam zdjecia zony i dzieci. E ee eeee! Fotograficzny koncert zyczen moge jedynie powiekszyc o konia, psa i kota. ps mozna nie lubic zdrowego jedzenia i nic w tym dziwnego, mozna nie kochac bio produktow, ani dobrych win i szampanow, jasna sprawa, ale kim trzeba byc z charakteru badz urodzenia by pisac glupoty takie jak twoj przyjaciel i ty? Dlatego konsekwentnie i tradycyjnie stawiam na wiedze kulinarna, a nie głupote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 02.12.2018 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 Zapytam ponieważ wypada.Dlaczego dostał bana.Pytam dlaczego?.Wielonickowiec nigdy go nie dostaje.IP które kiedyś się samo zdradzi.Prawda jest zupełnie inna i bardzo zaskakująca. Siemano. Jak to kiedyś powiedział pan Sikorski, cyt. "robimy Amerykanom laskę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 02.12.2018 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 ...a moderatorzy FM są stronniczy, bardzo stronniczy i to jest żenada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.12.2018 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 ...a moderatorzy FM są stronniczy, bardzo stronniczy i to jest żenada! Siemano. Jak to kiedyś powiedział pan Sikorski, cyt. "robimy Amerykanom laskę". ... no chyba nie wszyscy moderatorzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 02.12.2018 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 ... no chyba nie wszyscy moderatorzy ? wg zajada sie karpiem , a pisze o jesiotrze. Tak to wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 03.12.2018 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Pora na kolacje , a jesiotra jak nie bylo tak nie ma. Uwedzilem sieje, ale bede musial dalej czekac. Nic, zrobie proste skromne danie, na super szybko. Organiczny wolnowybiegowy, cale zycie na pastwisku czarny angus, a dokladnie New York Strip Steaks bo 2-wa. Prosto, smacznie i skromnie. "Kapusta" i wysokogatunkowa wodka ktora byla do sieji. Zrobie jakies delikatne drinki, cos sie wymysli ps steki beda na srednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.12.2018 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Siemano. Jak to kiedyś powiedział pan Sikorski, cyt. "robimy Amerykanom laskę". Odpuść daj popas jak to oni mówią "miszczom" cyt" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2018 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 Zapytam ponieważ wypada.Dlaczego dostał bana.Pytam dlaczego?.Wielonickowiec nigdy go nie dostaje.IP które kiedyś się samo zdradzi.Prawda jest zupełnie inna i bardzo zaskakująca. ponieważ złośliwe pisanie to jednak nie jest to samo co używanie wulgaryzmów. Zjadłabyś czy nie ? Ponieważ nie lubię gotować, to zjem wszystko co mi postawią na talerzu, bylebym nie musiała wchodzić do kuchni. Ale nie gwarantuję, że wszystko mi będzie smakować ...a moderatorzy FM są stronniczy, bardzo stronniczy i to jest żenada! Zachęcam do skorzystania z mniej żenujących forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2018 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2018 ... Ponieważ nie lubię gotować, to zjem wszystko co mi postawią na talerzu, bylebym nie musiała wchodzić do kuchni. Ale nie gwarantuję, że wszystko mi będzie smakować ... Nie wierzę, że jesteś aż tak wielką desperatką, by jeść mandarynkę z kiszonym ogórkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Władca Przysmaków 04.12.2018 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Nie wierzę, że jesteś aż tak wielką desperatką, by jeść mandarynkę z kiszonym ogórkiem No no, przysmaczek, smakołyk, rarytas jak sie patrzy. Brakuje tylko szczypty trufla, i plasterka listopadowego pomidora odmiany wg:lol2: U mnie gulasz z bizonich serc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.12.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Nie wierzę, że jesteś aż tak wielką desperatką, by jeść mandarynkę z kiszonym ogórkiem Razem nie, ale po kolei nie widzę problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.12.2018 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Razem nie, ale po kolei nie widzę problemów. Jeżeli "na deser" to chyba z innego talarza ... Podanie wszystkiego razem sugeruje jedno danie ... i jest to danie zaiste "rewolucyjne" ... taki "spontan - wariacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 04.12.2018 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Jeżeli "na deser" to chyba z innego talarza ... Podanie wszystkiego razem sugeruje jedno danie ... i jest to danie zaiste "rewolucyjne" ... taki "spontan - wariacja" Choć po "spontanach-wariacjach" spodziewam się prawie wszystkiego, to powyższa propozycja nie mieści się nawet w tej kategorii. Choć wielokrotnie byłem zaskoczony, aż do wytrzeszczu oczu włącznie. W każdym razie @Elfir wzgardziła taką kompozycją, nieciekawa nowinek:D. Niektóre połączenia mogą zaskakiwać, kolega bardzo lubi przegryzać słone paluszki z nutellą. W "normalnych" daniach, też się to sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts