Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

...

No i widzisz Elfir :) ... "przepowiednie" niktspecjalnego się sprawdzają :)

... kiwa główką z zadowoleniem i się cieszy, tylko z jakiego powodu ?

- że "przewidział" ?

- że nie jest "cieniusienki" i "potrafi" ?

- że "robi w portki" ? (co potwierdza wpisem - wprawdzie w innym wątku ale jakie to ma znaczenie ?)

Dlatego usunęłam posty, które były nie na temat.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widze ze sieja rowniez dziala na ciebie jak czerwona plachta. Przeciez to zwykla ryba , oczywiscie ceniona przez smakoszy za swoje walory smakowe. No tak, ty jesiotry hodowlane wedkujesz wysoko ceniona przez smakoszy

Jutro beda cudowne wedzone sieje zapraszam. Palce lizac!

wg, tradycyjnie w formie. :lol2: Chcesz porozmawiac np. co kobiety jak twoja zona, robia z facetami takimi jak ja gdy jestes w pracy a ja na .... w PL. Zapytaj sie przyjaciela enesa i popros o zdjecia.:yes:

ps 21cm sieja jest mala do wedzenia, ale juz np. ...

Obiektywizm i stronniczość.Tyle P. Elfir...a w kominku dzisiaj palę brykietem który mi polecono na FM.Fugę na taras kupiłem bo mi polecono na FM.Kostkę i farbę także na FM bo jak patrze przez okno to mi się fajniej pitrasi.Furka mi sie otwiera w zimie patrząc z okna kuchennego jak gotuje by danko pokazać na FM.Polskie danko.

e13bfd6a85081da2.jpg

b2514434f5616e20.jpg

bardzo tematyczne :lol2:

male-robotki-domowe-z-mloda-panienka.jpg

tego z wątku kulinarnego nie usunęłaś.

Edytowane przez niktspecjalny

...

bardzo tematyczne :lol2:

male-robotki-domowe-z-mloda-panienka.jpg

tego z wątku kulinarnego nie usunęłaś.

Dotyczyło to chyba "dyskusji" :) którą zapoczątkował Twój "przyjaciel" :)

Super fotka, obrazująca całokształt, hamerykanie mają malutkie jajeczka między nóżyskami) i wieeeeelkie spasione brzuchy! A siusiaczków pewnie nic.

...

Dlatego usunęłam posty, które były nie na temat.

Elfir, nawet gdybyś się sklonowała i przeglądała tematy "kulinarne" 24 godziny na dobę i siedem dni w tygodniu, nie dasz rady tych wszystkich "starych śmieci" posprzątać :(

... jak dla mnie, wystarczy, że czasami tutaj zaglądasz "na bieżąco" :)

Zapytam ponieważ wypada.Dlaczego dostał bana.Pytam dlaczego?.Wielonickowiec nigdy go nie dostaje.IP które kiedyś się samo zdradzi.Prawda jest zupełnie inna i bardzo zaskakująca.:yes::cool:

Twoj kolega pyta i dostaje odpowiedz z mojej strony. Chce jej wiec dostaje, proste. Obraza nie mnie, lecz wszystkich ktorzy sa odmienni od ciebie, mnie, Pawla, jego samego... Jednoczesnie mysli , ze ja jestem takim czlowiekiem jak ty i dodam zdjecia zony i dzieci. E ee eeee! Fotograficzny koncert zyczen moge jedynie powiekszyc o konia, psa i kota.

ps mozna nie lubic zdrowego jedzenia i nic w tym dziwnego, mozna nie kochac bio produktow, ani dobrych win i szampanow, jasna sprawa, ale kim trzeba byc z charakteru badz urodzenia by pisac glupoty takie jak twoj przyjaciel i ty? Dlatego konsekwentnie i tradycyjnie stawiam na wiedze kulinarna, a nie głupote...

Pora na kolacje , a jesiotra jak nie bylo tak nie ma. Uwedzilem sieje, ale bede musial dalej czekac. Nic, zrobie proste skromne danie, na super szybko.

Organiczny wolnowybiegowy, cale zycie na pastwisku czarny angus, a dokladnie New York Strip Steaks bo 2-wa. Prosto, smacznie i skromnie.

i-nie-ma-jesiotra.jpg

"Kapusta" i wysokogatunkowa wodka ktora byla do sieji. Zrobie jakies delikatne drinki, cos sie wymysli

ps steki beda na srednio

Zapytam ponieważ wypada.Dlaczego dostał bana.Pytam dlaczego?.Wielonickowiec nigdy go nie dostaje.IP które kiedyś się samo zdradzi.Prawda jest zupełnie inna i bardzo zaskakująca.:yes::cool:

ponieważ złośliwe pisanie to jednak nie jest to samo co używanie wulgaryzmów.

Zjadłabyś czy nie ?

Ponieważ nie lubię gotować, to zjem wszystko co mi postawią na talerzu, bylebym nie musiała wchodzić do kuchni.

Ale nie gwarantuję, że wszystko mi będzie smakować :D

...a moderatorzy FM są stronniczy, bardzo stronniczy i to jest żenada!

Zachęcam do skorzystania z mniej żenujących forum.

...

Ponieważ nie lubię gotować, to zjem wszystko co mi postawią na talerzu, bylebym nie musiała wchodzić do kuchni.

Ale nie gwarantuję, że wszystko mi będzie smakować :D

...

Nie wierzę, że jesteś aż tak wielką desperatką, by jeść mandarynkę z kiszonym ogórkiem :D ;)

Jeżeli "na deser" to chyba z innego talarza :) ...

Podanie wszystkiego razem sugeruje jedno danie :)

... i jest to danie zaiste "rewolucyjne" ... taki "spontan - wariacja" :) ;)

Choć po "spontanach-wariacjach" spodziewam się prawie wszystkiego, to powyższa propozycja nie mieści się nawet w tej kategorii. Choć wielokrotnie byłem zaskoczony, aż do wytrzeszczu oczu włącznie. W każdym razie @Elfir wzgardziła taką kompozycją, nieciekawa nowinek:D.

Niektóre połączenia mogą zaskakiwać, kolega bardzo lubi przegryzać słone paluszki z nutellą. W "normalnych" daniach, też się to sprawdza.