pacia1984 29.03.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam,Bardzo proszę o polecenie wentylatora lub/i oczyszczacza powietrza do mieszkania jako pochłaniacza dymu papierosowego. Mieszkanie o wielkości 50m2 . Dziennie spalanych papierosów ok. 40 szt - głównie w jednym pokoju, w którym jest dostęp do szybu wentylacyjnego. Niestety pomimo otwierania okien, w mieszkaniu jest poprostu "siekiera" nie do wytrzymania (dla mnie jako osoby niepalącej)Niestety nie wchodzi zaprzestanie palenia w domu:(Prośba o zaproponowanie optymalnego rozwiązania do 3000 tyś. Liczę na Waszą pomoc:)Z góry dziękuje! pozdrawiam,patrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 29.03.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Namów palacza na snus:D Na znanym portalu aukcyjnym, rekuperator ścienny. PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matmat96 30.11.2020 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Witam, spotykam się z podobnym problemem tylko sytuacja na znacznie mniejszą skalę, bo była to sytuacja jednorazowa. Kolega przyszedł spaliliśmy po jednym i tyle. Zapach utrzymuje się jedynie w pokoju. Kilka razy porządnie wietrzyłem,myłem meble,okna,drzwi, odkurzałem a tu nic. Nadal czuć dym. Dodam że nigdy wcześniej nie palono. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.12.2020 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Wietrzyć (krótko, intensywnie aby ścian nie wyziębić), po kilku godzinach powtórka i tak do skutku. Zapach nikotyny wchodzi w tapicerowane meble, dywany, zasłonki, bibliotekę i trochę w kurz na ścianach (w niedawno malowanych podobno krócej sie utrzymuje). Podobno. Czynności powtarzać do skutku. Skutek może być za dwa tygodnie a może za cztery... Wyjścia są dwa: Pierwsze: Twardo stawiać temat - u nas w domu się nie pali. Jest balkon, ogród itp. Drugie: Cierpieć aż się wyśmierdzi. Wydaje się że palenie jest passe a przychodzacy raczej wiedzą do kogo idą z wizytą. Jak widać nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.12.2020 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 Proszę o pomoc. Ozonator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts