gust 01.12.2015 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Hej, Firma spod Warszawy ale robotnicy dojeżdżali z Radomia. Co do ocieplania domu to masz rację. Energia tanieć nie będzie a normy , ceny i przepisy będą narzucać coraz większą jej oszczędność. Jestem za domem pasywnym. Choć nie stać nas na taki to przynajmniej próbujemy na różnych etapach tak budować aby zbliżał się ku pasywnemu. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 02.12.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 widzę,że łądnie już podeschło, dużo palicie w kozie? w czwartek przyszły wchodzą do nas tynkarze, nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzyka51 14.12.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Witam Co do zmiany grubości ocieplenia w projektach Szpaka ,to one zostały wymuszone przez zmianę norm ,Ja kupowałem ten projekt w tym czasie i musiałem trochę czekać ,jak pozmieniają projekty .Musieli dostosować stare do nowych norm, bardziej energooszczędnych stąd ta większa grubość styropianu,ale na obecny czas i tak dużo za mała. Miłego wieczoru J.Korona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 29.12.2015 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witam się, właśnie przeczytałam cały dziennik i będę zaglądać notorycznie Śliczny domek i okolica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 02.01.2016 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 lubimy podobny styl jeśli chodzi o kuchnię niestety nie mogę przekonać męża do "marokańskich" płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 03.01.2016 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Mój powierzył mi dobór wszelkich wzorów i kolorów gdyż sam twierdzi że po pierwsze nie zna się i nie ma z tego frajdy. Także gdyby coś wyszło tandetnie lub słabo cała odpowiedzialność spoczywa na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.01.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Fajna podłoga, ciekawa jestem dalszych aranżacji Wiesz już gdzie kupisz meble do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 10.01.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Płytki świetne, czyżby Vives? mam od nich zamówione płytki do przedsionka i przed kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 13.01.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Białą cegiełkę też planuję w kuchni nad szafkami ale ta mozaika... :jawdrop:po prostu uwielbiam takie płytki, przyciągają oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.01.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Reszta czyli Moments Mix Halcon w poszukiwaniu 45x45 http://images76.fotosik.pl/231/eea528893eaffbc8med.jpg Pokombinuję tak żeby tylko położyć te płytki prawy górny róg. Niestety w paczce jest mix. W Leroy'u są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 15.01.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 wolalabym miec wolna reke do urzadzania tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 24.01.2016 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witam się w dzienniku Kuchnia super - bardzo mi się podoba ! Też chciałabym mieć wolną rękę w wybieraniu, heh ale może w następnym wcieleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 24.01.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Witaj gust !Natknęłam się na Twój wątek w małym białym domku i przyciągnęły mnie płytki i pięknie rozplanowana kuchnia.Będę zaglądała i trzymała kciuki .Pozdrawiam Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 29.01.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2016 Poduszki śliczne, zwłaszcza te z ptaszkami, coś mnie ostatnio właśnie na ptaki wzięło, chyba bardzo pragnę wiosny, a ptaki to przecież ich zwiastun Ja również uwielbiam naturalne materiały, dlatego tak bardzo walczyłam z mężem o drewniane podłogi i wygrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.02.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Fajne inspiracje na wiatrołap, mam podobne zapisane, z których chyba niczego nie wykorzystam, bo zmniejszyłam wiatrołap do minimum Podłogę faktycznie będziesz chciała z cegieł, czy z płytek w kolorze cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 05.02.2016 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Ja na początku myślałam żeby zrobić jedną dużą szafę zabudowę. 60x230cm bo taką właśnie mam wnękę. Ale obawiam się że zajmie dużo przestrzeni i będzie przytłaczać. I wpadłam na taki pomysł szafa a obok szafko wieszak. Po przeciwnej stronie mały kaloryfer , drzwi do kotłowni , lustro i jakaś podkładka na zabłocone buty. Co do podłogi wykluczam definitywnie cegłę. Nie wyobrażam sobie jak to utrzymać w czystości. Raczej coś imitującego ew. takie płytki imitujące deski są jeszcze fajne http://images76.fotosik.pl/301/fef607d979df82e4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 17.02.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Piękne inspiracje salonowe! Kolorystyka, listwy, meble, poduchy, wszystko! Podobną mam wizję na salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 17.02.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Wpadłam zobaczyć co słychać Inspiracje salonowo kuchenne bardzo w moim stylu , szczególnie ta z pasiastą kanapą i ceglaną ścianą. Ja planuję sporo ceglanych elementów w domu ,uwielbiam ten materiał...ciepły i naturalny Ale inspiracja wiatrołapu mnie powaliła pozwolisz ,że skopiuję dla pamięci do siebie Stół do salonu cudowny ...będziesz go malowała czy zostanie w tej wersji? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 17.02.2016 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Hej Dana ! Te ceglane ściany też chodzą mi po głowie. Tyle rzeczy mi chodzi po głowie ale nie chcę też zrobić miszmażu. Wstępnie myślałam o cegiełkach w przedpokoju a na niej ramki ze zjęciami. I ciągle waham się cegła ceglana czy biała Ale chyba jednak "cieplej" będzie z normalną. Wiesz... myślę jeszcze nad sufitem w salonie między belkami żeby walnąć deski zamiast białego karton gipsu Będzie wyglądało jak prawdziwy drewniany strop. Zobaczę co na to mój małż. A proszę Cię bardzo bierz wiatrołap. Jej to wszystko takie piękne już nie mogę się doczekać jak będziemy coś działać w srodku Co do stołu to miałam taki plan żeby cały dół pomalować na biało a tylko blat zostawić tak jak jest. Ale to nie robota na 5 min.! Oj nawet nie wiem jak sie do tego zabrac zeby nie spieprzyć sobie stołu. Trzeba by zeszlifować lakier a potem pomalować na biało . Ale to nie takie proste przy takim rzeźbieniu. Pewnie tzreba by było mieć jakąś nasadkę frezującą z lelikatnym papierem ściernym i jechać kilkanaście godzin żeby to miało sens. Póki co nie zabieram sie za to . Moze kiedys najdzie mnie wena i chęci . Póki co cieszę się takim jaki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 18.02.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Wiesz... myślę jeszcze nad sufitem w salonie między belkami żeby walnąć deski zamiast białego karton gipsu Będzie wyglądało jak prawdziwy drewniany strop. Zobaczę co na to mój małż. Też się nad sufitami zastanawiam, bo mam wstręt do k-g i obawiam się, że zaczną pękać na łączeniach, w końcu nowy dom pracuje. Patrz, co wczoraj mi w oko wpadło, w sensie jaki tu sufit zrobili: [ATTACH=CONFIG]347209[/ATTACH] Pokazywałam małżowi, mówi, że ze sklejki takie coś można łatwo machnąć. Nawet zostawiając kolor sklejki, powinno ładnie wyglądać, a zawsze można pomalować na biało jak się znudzi. Albo na inny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts