serwkomp 25.06.2016 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Panowie mam stan surowy na poddaszu, zauważyłem że muchy i pszczoły gdy wlecą na poddasze to po jakimś czasie widze je na podłodze nieżywe.Zauważyłem to przy oknach.Wełne mam na wierzchu , dach mam zaimpregnowany drewnochronem.Może to od tego ? może to gazobeton ? Jakieś sensowne wyjaśnienie tego jest ? Edytowane 25 Czerwca 2016 przez serwkomp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.06.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Witam. Panowie mam stan surowy na poddaszu, zauważyłem że muchy i pszczoły gdy wlecą na poddasze to po jakimś czasie widze je na podłodze nieżywe. Zauważyłem to przy oknach. Wełne mam na wierzchu , dach mam zaimpregnowany drewnochronem. Może to od tego ? może to gazobeton ? Jakieś sensowne wyjaśnienie tego jest ? Ja bym sie bal w takim domu mieszkac, nie wiesz ze gazobeton i welna sa radioaktywne? A to jak mocno to potwierdzaja zdechle owady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Tak poważnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.06.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Tak poważnie ? Daj sobie spokoj z tymi spiskowymi teoriami. Moze robal po prostu wlecial i chcial wyleciec przez szybe i mu przez nia za bardzo przygrzalo? Co nigdy przy oknie nie znalazles zdechlej muchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.06.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Pozbieraj i wyślij do najbliższej placówki medycyny sądowej.Zrobią sekcję i ustalą przyczyny zgonu. A póki co, kup kanarka i wstaw klatkę na poddasze. I obserwuj ptaszka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 25.06.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Ja bym jeszcze parę myszek białych dołożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) Jakieś sensowne wyjaśnienie tego jest ? Tak, jest sensowne. Fakt, że na nie nie wpadłeś świadczy o tym, że twoi nauczyciele popełnili błąd wypuszczając cię ze szkoły podstawowej. Zazwyczaj wydatkowanie energii (lot) wymaga jej uzupełniania (pożywienie) aby móc żyć. Masz na poddaszu kwiatki pełne nektaru i gnijące mięso? [usuwam, żeby nie stresować użytkownika] Edytowane 25 Czerwca 2016 przez Elfir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 25.06.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Nie no Elfir nie stresuj tak forumowicza bo sobie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.06.2016 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Usunęłam to stresujące, ale uważam, że prawa wybiorcze powinny być przyznawane po egzaminie z logicznego myślenia. Bo inaczej demokracja jest farsą, nie da się sprawnie zarządzać państwem nie umiejąc stworzyć prostego ciągu logicznego (chociażby: braki w budżecie+dodrukowanie pieniędzy = koszmarna inflacja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 25.06.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Fakt, logika to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 25.06.2016 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Czyli jednak BK może szkodzić. Beton komórkowy jako przyczyna śmierci głodowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) No to czego padają w takim razie ? Elfir [usuwam, żeby nie stresować użytkownika] TZN ???? Edytowane 25 Czerwca 2016 przez serwkomp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 25.06.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Przeciez Ci napisali, ze przez BK i wełne. Napisali rowniez, ze jesli masz watpliwosci to trzeba zrobic sekcje zwlok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 To jak zdechły przez bk to ja też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.06.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 To jak zdechły przez bk to ja też ? No i wyciagnal chlop logiczny wnioswk. Jade po wieniec. P.s. jak tak ma wygladac nowe pokolenie rzadzacych to ja pierdziele to wszystko i jade do eskimosow Pp.s. nie karmcie trola, az tak tepym nie mozna byc. Hejt az smierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 No dobra ale na to wychodzi że ja też zdechne od BK ?To jak ja też moge zdechnąć od BK zaszkodzi mi ?No wsumie tak napisaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Busters 25.06.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 No dokładnie tak, tylko Ty jestes troche wiekszy to potrzeba wiecej czasu e: Przelicz to sobie mucha pewnie nie wazy nawet grama i zdycha w 1 dzien, Ty masz pewnie dobre kilkanascie lat zycia wiec sie nie martw e2: moze ktos wspomoze kolege wzorem, bo ja juz go nie pamietam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) To jak w końcu mam rozumieć raz piszecie że jest zdrowy raz że nie ? To jak jest z BK jest szkodliwy ? bo różne rzeczy słyszałem.Czy żarty sobie robicie ? I co lepiej by było gdybym wybrał ceramike ? To że jestem głupi to już słyszałem. Edytowane 25 Czerwca 2016 przez serwkomp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serwkomp 25.06.2016 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 (edytowane) No to jak zabije mnie beton komórkowy ? Moja żona jest w ciąży i co wszystkich nas zabije BK ? Edytowane 25 Czerwca 2016 przez serwkomp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.06.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Moja żona jest w ciąży To przez ten BK. Ona różnie działa jednych zabija innych rozmnaża. A niektórym odbiera rozum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts