hanna33 21.09.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 (edytowane) Jaki upominek dla faceta? Chciałabym sprawić mężowi przyjemność i kupić mu coś pomysłowego, ale nietuzinkowego. Znalazłam pomysły na prezent w Internecie, ale liczę również na Waszą inwencję. Chcę trafić prosto w dziesiątkę Drodzy mężczyźni, wolelibyście dostać coś na lata, czy raczej zapewnić ciekawe wspomnienia? Doświadczone Panie, a Wy macie doświadczenie z idealnie trafionymi prezentami? HELP Edytowane 4 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kemotxb 21.09.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Coś na lata albo ciekawe wspomnienia to raczej nie upominek a spory prezent . Faceci lubią gadżety. Z małych spraw może to być multitool (polecam Leathermana), latarka LED, gadżet do auta. Żadnych ubrań . Jeśli chodzi o wspomnienia to mój znajomy na urodziny dostał godzinną przejażdżkę samochodem rajdowym po torze. Tutaj polecam KTM X Bow - maszyna nie do okiełznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinoman00 22.09.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 A ile mąż ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanna33 25.09.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 To 32 urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 25.09.2016 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Rejestrator toru jazdy do auta np: NAVITEL R600 ja dostałem na urodziny i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frania881 27.09.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Może na przykład drewniane okulary przeciwsłoneczne? Ostatnio są bardzo modne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 22.03.2017 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Ja na urodziny facetowi kupiłam zegarek na ręke led. Bardzo jemu się spodobał i nosi go cały czas . Do tego zabrałam go do aquaparku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataia91 05.04.2017 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Ja ostatnio pomyślałam , że można byłoby się bardziej wykazać niż tylko kupić coś co zaraz jeszcze się znudzi . Namówiłam jego kolegów i mi bardzo pomogli . Zorganizowaliśmy wypad na paintball , bardzo jemu się podobało , chyba przez 3 tygodnie chodził i opowiadał wszystkim jak fajnie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 24.04.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Rejestrator jazdy to bardzo przydatna rzecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazi07 28.04.2017 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 lokalizator GPS to też dobre rozwiązanie. Znajomy ma zamontowany G1000 Xblitz. Jest spokojniejszy o swój samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilan 29.04.2017 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Moim zdaniem zawsze najlepsze prezenty to te, które są w jakiś sposób związane z zainteresowaniami obdarowywanej osoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 29.04.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Flaszka dobrej gorzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karollon 10.12.2018 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 (edytowane) ja już swojemu zamówiłam na urodziny w tym roku, taki wypasiony rejestrator jazdy już z tych nowości na rynku (reklama). Konkretny rejestrator więcbardzo się ucieszył, no i używa. Ciesze się że mu się przydaje prezent, zdecydowanie posłuży mu dłuższy czas Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.12.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Masz jakieś problemy z określeniem własnej płci? W innym poście napisałeś/napisałaś:"żona mi suszy głowę odnośnie konwalii na komunie dziecka w maju."Na dodatek na 5 postów na forum trzy zawierały linki reklamowe.Ban za spamerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.12.2018 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Jaki upominek dla faceta? Chciałabym sprawić mężowi przyjemność i kupić mu coś pomysłowego, ale nietuzinkowego. Znalazłam pomysły na prezent w Internecie, ale liczę również na Waszą inwencję. Chcę trafić prosto w dziesiątkę Drodzy mężczyźni, wolelibyście dostać coś na lata, czy raczej zapewnić ciekawe wspomnienia? Doświadczone Panie, a Wy macie doświadczenie z idealnie trafionymi prezentami? HELP Sorry, zawsze mam wrażenie to tj jest SPAM. Mogę mylić się w przypadku tego postu .... Zero informacji typu: wiek faceta, zainteresowania, hobby, rybki ... itp. Zero wcześniejszej aktywności na Forum. Na plus to rejestracja Sep 2016 a nie Dec 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambaras 17.12.2018 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 co kupić mężowi na święta kiedy tweirdzi że wszystko ma i nic więcej nie potrzebuje? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.12.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Nikt nie ma wszystkiego. ...kiedy tweirdzi że wszystko ma i nic więcej nie potrzebuje?...To tylko na pokaz, my go nie znamy (ile za kółkiem, hobby rodzinne czy indywidualne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.12.2018 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Butelka dobrego napoju. Może jemu będzie niepotrzebna ale ewentualni goście pewnie spożyją z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KewinIuK 05.01.2019 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Ja na pewno ucieszyłbym się z jakiegoś portfela albo zegarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmajak72 10.01.2019 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zabierz go na jakieś gokarty, kręgle, kino czy ścianę wspinaczkową jak lubi takie sprawy, potem jakaś kolacja i butelka dobrego trunku i będzie zachwycony. Ja przynajmniej byłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts