dremar 03.04.2017 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Zakupiłem dom z ogrodem na działce 1200m. Jako ze przez około dwa sezony nie było nic robione z ogrodem to wziąłem się za robotę.Grabie ja i końca nie widać. Wyniosłem już około 50 worków suchej miękkiej trawy. Wyczesałem na ile można. Dodatkowo zakupiłem taki nawózhttp://allegro.pl/trawnik-max-s-25kg-nawoz-regenerator-do-trawnika-i6725427804.htmlCzy będzie dobry? Obecnie jest wyczesana ale co mogę jeszcze zrobić aby przywrócić jej kondycję bo nadal jest żółtaPierwszy raz w życiu zajmuję się trawnikiem, ale kiedyś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.04.2017 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 zacznij od nawozu.Po nawożeniu trzeba obficie podlać trawnik (najlepiej po prostu wysypać nawóz przed deszczem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 04.04.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Zwertykulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dremar 04.04.2017 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Dziękuję za rady tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz.rubinowski 10.04.2017 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Wertykulacja to podstawa. Później syte nawożenie, obfite podlewanie i będziesz miał trawę godną pola golfowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts