Dariusz Nowak 07.07.2017 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie kupią, muszą bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 07.07.2017 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie kupią, muszą bezpośrednio. Ile egzemplazy tego cuda juz pracuje?, jezeli chociaz jeden to mozna prosic wyniki pomiarów. A tak przy okazji mozesz pokazac etykietę energetyczną tego urządzenia, bez takiej etykiety sprzedaz urządzenia grzewczego jest nielegalna. Prosiłes o powazne pytania, więc je zadaję. Jezeli posiadasz etykietę energetyczną to podaj nazwe jednostki certyfikującej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 07.07.2017 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Certyfikat Europejski CE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 08.07.2017 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Nie o CE było pytanie. Pytanie o o etykietę energetyczną oraz jednostkę certyfikującą. Przypomnę że od 2015 roku wszytkie urzadzenia grzewcze muszą takowa posiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.07.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 (edytowane) Tak się zastanawiałem skąd znam te "pomysły" Nowaka. Kiedyś na Elektrodzie był już "nasz" Nowak. Jakoś przez te jedenaście lat nic się nie zmieniło. Dalej uważany jest za bajkopisarza jako, że nic przez ten czas nie udowodnił. Powiedz ty Nowak, co to wszystko co wtedy bajdurzyłeś ma oznaczać? ...Narazie chce wygrac w wyscigu o Nagrode Nobla w fizyce, (a przy okazji załapać pokojową) z ruskimi i nie mam zbyt wiele czasu... Jak tam "nagroda Nobla"? Albo to: ...O tym bedzie mowa w moim liscie otwartym do prof. Fechnera z UAM w Poznaniu. tyt. POLUS ( laserowa bojowa stacja SKIF-D) http://www.buran.ru/images/jpg/pole12.jpg teraz proponuje Poniewaz działania w odn. do mnie faktycznie zaczynaja przypominac te z 1961 i 1981 r wiec jeszcze dzis Pan tez dostanie spadek odemnie.... Fizyka jądrowa w służbie narodu? Jedenaście lat minęło a ty dalej prezentujesz starą pompę jako reaktor. Coś się tu nie zgadza. Przez jedenaście lat powinno się coś ruszyć. Albo załatwili by cię kosmici, ewentualnie "towarzysze radzieccy" jak ich określasz, byś nie ujawnił ich technologii albo urządzenie byłoby już powszechnie znane. Jakoś nic z tego się nie stało drogi Dariuszu. Czemuż to, ach czemuż? A do kompletu cudny cytat z nieistniejących już, twoich Dariuszu stron: Jak to naprawdę działa? Tak jak nasz organizm. Woda pobiera elektrony z otoczenia (żywność) przerabia je wg określonego schematu zawartego w wirach czasu (programie) tak jak do tego służy DNA w komórkach przy obecnym poziomie wiedzy (a raczej już wczorajszym) a następnie odbudowuje pierwotną postać wody po wyrzuceniu antyneutrino i nadmiaru energii. ... Faktycznie energia bierze się z ruchu praktycznie nieistniejących cząstek elementarnych, tzw. transcendentalnych (urojonych tachionów) neutrin, które poruszają się w czasie z szybkością wielokrotnie większą niż światło (jest to możliwe, gdyż nie mają masy) defacto można powiedzieć, że powstaje różnica potencjałów miedzy wirami czasu zawartymi w wodzie w tym przypadku, tak jak mamy do czynienia z różnicą potencjału w prądzie elektrycznym. Aby to było możliwe, nie trzeba ingerować jak w bombie jądrzastej czy tokamaku-ITER bezpośrednio na jądra, do czego potrzeba olbrzymich ilości energii, tylko zamieszać samą wodą odpowiednio do potrzeb. A to już chyba wszyscy znamy z przyrody. Tak więc to zjawisko można nazwać Największym Oszustwem w Nauce, gdyż jest powszechne, a więc od dawna powinno być oficjalnie ujawnione. Tylko niechęć rządów (USA+ZSRR) do ujawnienia tej wiedzy, to blokuje. A jak ktoś sobie kupi to urządzenie (generator wirowy) to będzie miał i zobaczy. Tym urządzeniem 5 kW ogrzeje dom 120 m2 przy -25 st. C . Czyli bardzo opłacalne i nieszkodliwe dla środowiska. POLSKA jest pierwszym Oficjalnie na świecie KRAJEM, który dysponuje nowym Źródłem ENERGII !!! Transcedentalne neutrina! Wiry czasu zawarte w wodzie! Bomba jądrzasta! Zamieszać samą wodą odpowiednio do potrzeb! Ho, ho! POLSKA jest pierwszym Oficjalnie na świecie KRAJEM, który dysponuje nowym Źródłem ENERGII!!!Mówiłeś o tej starej pompie stojącej w garażu? Edytowane 8 Lipca 2017 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.07.2017 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Prosiłes o powazne pytania, więc je zadaję. . Oj, ale dlaczego z grubej rury tak od razu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c32bud 08.07.2017 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Heh ale kącik miłośników strefy 51 tu macie Panowie Tu o budowaniu jednakże miało być a odpowiedni dział - psycholog dyżurny jest w innym miejscu. Choć coraz mniej mnie już zaczyna dziwić, z filmów na You dowiedziałem się ostatnio, że (przypominam mamy XXI wiek) nadal jest grono osób mocno wierzących w to, że Ziemia jest płaska a my żyjemy w wielkim kłamstwie podtrzymywanym przez wielkich tego świata .... bez komentarza i do jednego i drugiego ps redakcji muratora szczerze doradzam przeniesienie wątku do odpowiedniego działu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.07.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Jak już tak poważnie o tym rozmawiamy, to chciałem zapytać o formę płatności, montaż i uruchomienie tego urządzenia. Rozumiem zaliczka, np dwieście złotych a reszta jak to już zacznie działać i produkować energię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 08.07.2017 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Panie i Panowie - może zrzutka ? Kupimy jeden, wybierzemy komisję do spraw "transcendentalnych neutrin" / "wirów czasu" i teścik na yt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.07.2017 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Wiesz ile ja mam mierników?(dużo do bardzo dużo i różne...)Ale miernika tachionów nie mam...(CERN też nie ma, o ile mi wiadomo)Nie mogę wejść w ten interes.Może trochę szkoda... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 08.07.2017 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 W przygotowaniu mamy znacznie bardziej bombowe urządzenia i być może pokażemy je już w roku przyszłym. Bomby jądrowe? Obawiam się, że ABW może nie podzielić entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.07.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Odbiło Ci?Pewnie, ze podzieli entuzjazm!Zawłaszczy, utajni i kraj w potęgę urośnie!I nawet mysz nie piśnie... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 08.07.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Nasze ABW? Z oficerami po dwutygodniowych kursach? No way Ostatnich fachowców szalony antoni pozwalniał Ps. Biorąc pod uwagę, że jestem na urlopie nad morzem, siedzę i popijam piwko, to lepszego tematu na FM nie mogłem trafić idędpo chipsy, zapowiada się ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 08.07.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Jądrowy?!... Masz fart... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.07.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Jądrowy?!... Masz fart... Adam M.Fachowo pisze się "jądrzasty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adkwapniewski 08.07.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Wiesz ile ja mam mierników? (dużo do bardzo dużo i różne...) Ale miernika tachionów nie mam... (CERN też nie ma, o ile mi wiadomo) Nie mogę wejść w ten interes. Może trochę szkoda... Adam M. Też mam trochę zabawek ale nie tak zaawansowanych ... za to ministerstwo obrony ... może "wypożyczo" ? Nasze ABW? Z oficerami po dwutygodniowych kursach? No way Ostatnich fachowców szalony antoni pozwalniał Ps. Biorąc pod uwagę, że jestem na urlopie nad morzem, siedzę i popijam piwko, to lepszego tematu na FM nie mogłem trafić idędpo chipsy, zapowiada się ubaw Mam nadzieję że temat się ostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 08.07.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Fachowo pisze się "jądrzasty". A nie "cynaderkowy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 09.07.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 To gdzie kiedy i o której godzinie ten pokaz się odbędzie ? nie ma nic wymowniejszego niż naoczne doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 09.07.2017 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 A nie "cynaderkowy"? To już byłaby przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz Nowak 09.07.2017 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Nie o CE było pytanie. Pytanie o o etykietę energetyczną oraz jednostkę certyfikującą. Przypomnę że od 2015 roku wszytkie urzadzenia grzewcze muszą takowa posiadać. Muszę się zorientować odn. tego faktu gdyż ostatnie 5 lat się tym nie zajmowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts