monikasas 08.06.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Hej! Proszę o pomoc przy zaplanowaniu układu w łazience. Dostaję już oczopląsów od patrzenia w projekt. Wymiary łazienki: Pomysł nr 1: Pomysł nr 2: Pomysł nr 3: Będę bardzo wdzięczna za wszelkie podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 nr 2 jest najrozsądniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasas 08.06.2017 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Ehh .. układ nr 2 niestety odpada - hydraulik i kierownik budowy wybili mi to z głowy. Za daleko od pionu, zbyt mały spadek :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 zamień miejscami sedesy i umywalki. A bezpośrednio naprzeciw drzwi szafka, żeby nie wchodziło się na sedes.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasas 08.06.2017 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Dzięki Elfir, coś takiego masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.06.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2017 tak.Dwie umywalki powinny tez ci wejść. Albo jedna długa z dwoma kranamiAle grzejnik może gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasas 10.06.2017 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Podpowiedz proszę, gdzie byłoby najlepsze miejsce na grzejnik. Trochę mnie martwi, że w obecnym miejscu będzie przeszkadzał przy umywalce (otwieranie szafek itp). Nie upieram się przy dwóch umywalkach. W zupełności wystarczy jedna. Umywalka jednak musi być bliżej pionu ze względu na zachowanie spadków. Problemem okazała się zbyt mała wysokość na warstwy posadzkowe - 10cm (a ma się zmieścić styropian, ogrzewanie podłogowe i wod-kan). Zachowanie spadków jest mega utrudnione ... :// Widok od frontu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.06.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Wiesz, na poprzednim rysunku miałaś bidet i dwie umywalki. A teraz tylko sedes i jedną umywalkę, to spora różnica. U mnie spływ sedesu jest wkuty w strop. jeszcze inny pomysł: Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikasas 27.05.2018 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2018 Dziękuję Elfir. Udało mi się uzyskać układ numer 2 z lekką modyfikacją umiejscowienia grzejnika: Mam natomiast kolejną zagwozdkę - lustro i jego oświetlenie. Nie wiem, czy - lepiej wklejać lustro między płytkami (jak wtedy poprowadzić oświetlenie, aby twarz była dobrze oświetlona podczas robienia makijażu ), a może - kupić gotowe lustro z podświetleniem (tylko jakiej wielkości - korzystając z toaletki wygodnie byłoby siedzieć, więc lustro powinno być tuż nad krawędzią blatu. Natomiast po prawej stronie, gdzie jest umywalka lustro powinno być wyżej, aby tak nie chlapało wodą... Pomóżcie proszę Za tydzień wchodzi glazurnik, więc muszę na dniach podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2018 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 ja mam dwie wiszące lampy z mlecznym kloszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlotka 30.05.2018 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 (edytowane) Nie wklejaj lustra między płytkami. Można niby położyć elektrykę pod płytkami i za lustrem (u mojej mamy tak było), ale jakakolwiek awaria może łączyć się z kuciem wszystkiego (i tak też się stało). Sklepy oferujące [sPAMER] często oferują również propozycje luster i oświetlenia do nich. Edytowane 30 Maja 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts