danny12 26.07.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Witam mam popekany zadaszenie murowane nad tarasem szerokosc 1 metr to dlugosc to 4 -5 metrow. nie bardzo wiem co mam zrobic co by ladnie wygladal.Pomoze ktos jakie mam opcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.07.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 popękał konstrukcyjnie czy tylko tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danny12 11.08.2017 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 tylko tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danny12 11.08.2017 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 chcialbym to zrobic aby zadaszenie bylo rowne my slalem co by przykleic styropian 2cm, tak by bylo bardzo rowno siatke zatopic i po problemie ale to chyba nie jest najlepszy sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareks77 11.08.2017 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Łatanie i wyrównywanie powierzchni to końcowy etap odpowiadający głównie za wygląd. Ty pierw jednak skup się na kwestii powodów jego destrukcji i spękania. Możliwe że jest potrzebne jakieś odwodnienie, izolacja przeciwwilgociowa lub okapnik z blachy itp rzeczy które po zrobieniu tego styropianu i tynku nie zepsują go ponownie. Styropian i siatka z klejem to dobry pomysł tylko popękany tynk musisz skuć do samej konstrukcji betonowej i dopiero przyklejać cokolwiek lub nawet zakołkować w kilku miejscach. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Mareks77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts