panfotograf 28.08.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Przy kliknięciu w zamieszczony we wpisie link przekierowujący na inną stronę (spoza forum) pominąć komunikat UWAGA - OPUSZCZASZ FORUM. To irytujące klikanie potwierdzenia do potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 28.08.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Przy kliknięciu w zamieszczony we wpisie link przekierowujący na inną stronę (spoza forum) pominąć komunikat UWAGA - OPUSZCZASZ FORUM. To irytujące klikanie potwierdzenia do potwierdzenia. Można wyłączyć w ustawieniach profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2017 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Moim zdaniem blog jest fatalny i nie dziwię się, że ludzie wolą pisać na forum swoje dzienniki. Mnie brakuje wyszukiwarki potrafiącej szukać także słów odmienianych przez przypadki oraz uzupełniającej domyślnie "ogonki". Szukając tematu o oknach i wpisując "okno" wyszukiwarka powinna szukać także "okna, oknie, oknach" itd.A wpisując "grajacy" wyszukiwać słowa i "grający" i "grajacy" Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 31.08.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 1. Skrzynka PW - tragedia... malo miejsca, brak kontynuacji romowy, brak zalacznikow - albo wywalic zupelnie z przeslaniem na mail albo poprawic2. PP - po co mi w PP dziennik budowy?3. Mniej wscieklych wyswietlajacych sie reklam.. sa jednak granice4. Fora eksperckie... czy ktos sie tam czegos dowiedzial pozytecznego? i weryfikacja tych wszystkich e-rzecznikow pod katem merytorycznosci wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.09.2017 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 I co z naszych propozycji wybrała Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 14.09.2017 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Po co tyle tych nachalnych reklam? Nowy silnik? Chyba nowy pakiet reklamowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.09.2017 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Tak tylko pytam, bo chciałbym wiedzieć co dzieje się z akcją zainicjowaną przez samą Redakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.09.2017 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Wszystkie uwagi trafiają do osoby odpowiedzialnej za projekt zmian na forum. Dziękujemy za kolejne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.09.2017 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Czyli będzie podsumowanie akcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.09.2017 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Raczej zmiany niż podsumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 18.09.2017 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Przewidywany termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 18.09.2017 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Na razie zmian brak, tfu, są ale na gorsze. Ilość wyskakujących reklam odstrasza i zniechęca do czytania forum. Droga Redakcjo, ja rozumiem że reklama dźwignią handlu ale... są granice których nie należy przekraczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 19.09.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Specjaliści od reklam powinni wiedzieć, że jak się przegnie z reklamą, to ma odwrotny skutek. Ludzie gonią po ekranie szukając gdzie jest [x] do zamknięcia tego wściekłego okna. Natomiast uważam, że uczciwie powinno być, że przynajmniej ci którzy mają wykupioną prenumeratę muratora powinni z definicji nie mieć wyskakujących reklam na forum. Kiedyś kupowałem kasety VHS, potem płyty DVD. I co? Zapłaciłem za legalny film, a z początku płyty 15 minut reklam, których się nie da przeskoczyć. To za co ja płaciłem? Żeby oglądać reklamy? Skutecznie oduczyło mnie to kupowania filmów, bo jak ściągnę kopię, to nie mam reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 19.09.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2017 Z reklamami doskonale radzi sobie darmowy Adblock czy inny "pomocnik" - mam z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 02.10.2017 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 Ja chciałbym zapytać, czy np. wzorem innych for, planowane jest użycie na FM protokołu https? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.10.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Z reklamami doskonale radzi sobie darmowy Adblock czy inny "pomocnik" - mam z tym spokój. przypadkowo wszedłem na FM z komputera bez blokady reklam.Głęboki szacun dla tych którzy pomimo tego zalewu okienek z reklamami chcą skorzystać dłużej niż minutę z forum. Estetyka strony FM wraz z reklamami przypomina mi miasto Zakopane! Jestem ciekaw co Redakcja ma do powiedzenia w sprawie swego pierwszego postu w tym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 15.10.2017 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Jestem ciekaw, czy redakcja w ogóle skomentuje nasze pomysły i czy spełni obietnicę z pierwszego posta: "Dla pierwszych 10 osób egzemplarz najnowszego numeru "Muratora""... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.10.2017 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Prosimy o adresy wszystkich uczestników tego wątku. Wyślemy "Muratora". Prosimy o adres w prywatnej wiadomości do Redakcja Wasze opinie i podpowiedzi są bardzo ważne - informatycy pracujący nad projektem mają stały podgląd tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 15.10.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Czy z tego czytania coś wyniknie? Czy zamierzają wprowadzić element dyskusji z użytkownikami, czy wybiorą część pomysłów (o ile w ogóle) i je wprowadzą w życie? Nie wiem jak inni, ale liczyłem na taki element dyskusji lub choćby poinformowanie, że dany pomysł jest realny do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts