Duży Boban 06.10.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Poznań, brak kołków i za małe pokrycie klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 06.10.2017 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 klejenie na placki hm co za ciu...le to robili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 06.10.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 99% ekip tak robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 06.10.2017 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Hm dlatego to akurat robiłem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 06.10.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Wy się tymi ekipami zachwycacie.. bo 99%, jedyne co robią, to dobre wrażenie i ładnie tynk zacierają.. i tworzą mitologię w fizyce budowli. Tanie wino też można pić około miesiąca, jak donoszą wieści.. a później... Kołkowanie, szczególnie udarem i w BK .. naprawdę warto oj warto.. mieć przynajmniej spokój kołek w rękach wychodził ale nic nie mówiłem, bo im więcej krytykowałem ekipę, tym mniejszy skutek to przynosiło.. bo teście - jak pies w kość się zapatrzyli na partolenie .. placki i owszem .. 4 cm szczelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 06.10.2017 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 (edytowane) Przecież widać że winne było podłoże do którego kleili styropian, klej został na styropianie, a na starym tynku pewnie pokrytym jakąś farbą został tylko odcisk kleju. Coś się odparzyło i klej nie związał, albo związał do farby. Edytowane 6 Października 2017 przez lukasz1006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 06.10.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 klejenie na placki hm co za ciu...le to robili ? Czyli jakie jest prawidłowe mocowanie styropianu zgodnie ze sztuką budowlaną? Widzę, że to kolejny etap prac, gdzie będę musiał pilnować wykonawców w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 06.10.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Paca zębata.. i jazda całą powierzchnią.. a kołkowanie w BK bez udaru! wiertłem fi 9/ pod kołek fi 10 czy to jest jasne Tak jak się klei płytki! płytkarze też przerabiali etap placków przeszło im. Tu będzie podobnie. Pilnuj "równości" ścian, aby właśnie ładnie całą powierzchnią kleić. Jak jakiś niemądry fachowiec, klei na krowie placki.. a później wali koły.. to już zrywa przyczepność EPS"a do elewacji.. a kwestia czasu, kiedy wyrwie "kołek" wiercony fi 10 / na fi 10.. udarem.. dziecko 2 letnie wyrwie taki kołek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.10.2017 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Imitacja ocieplenia była - to spadło. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 06.10.2017 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 (edytowane) takie ładne kołki mam, komu je dam.. jak widać, radziecka nauka zna przypadki, gdzie kołki są .. placebo.. bo są..w porównaniu z całą płytą https://www.tvn24.pl/pomorze,42/lebork-zniszczona-elewacja-muzeum,702644.html kołki to placebo kiedyś przypuszczałem, że tak jest... teraz jestem już pewny widzicie same tutki zostały http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance3.gif widzicie .. nawet natura nie lubi placów http://emotikona.pl/emotikony/pic/niegrzeczny.gif dla fanów placebokołków i klejenia na placki Edytowane 6 Października 2017 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 06.10.2017 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 To się przynajmniej klej ściany trzyma a styropian się odkleił od kleju. Grafit śliski jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 06.10.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 http://lubiehrubie.pl/wiadomosci/hrubieszow-skutki-nocnej-wichury-odpadla-elewacja-jednej-ze-scian-trojki kołki i placki kołki dają tyle co nic jak wiatr robi podciśnienia nad, to placki robią za balast.. cecha wspólna jest: że wyprawa tynkarska bardzo dobrze trzyma! kolejny dowód, że powinno się kleić całą powierzchnią ! i mam jeszcze jeden wniosek jak to robić... ale sza.. Przypatrzcie się dobrze i uważnie, temu z Hrubieszowa.. jak zaczyna lecieć.. to te krowie placki - działają jak balast i ciągną jeszcze lepiej elewację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag2a 06.10.2017 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Na budowie obok poszedł szczyt... Okolice Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 06.10.2017 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 (edytowane) dla czcicieli kołków http://www.inzynierbudownictwa.pl/images/wiola/dodatek%202_2014/Fot%207_ETISC.JPG tyle dają "kołki" jak by się kto pytał.. Edytowane 6 Października 2017 przez מרכבה Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 06.10.2017 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Poznań, brak kołków i za małe pokrycie klejem wygląda to jak sto jeden dalmatyńczyków . kiedyś kleiło się na placki teraz tez większość ekip tak robi bo szybciej. co do zdjęcia z warszawy to styropian 15 kolki 18cm zapewne miało prawo odpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 06.10.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 tkaczor123 a widziałeś - na zdjęciach kołki z urwanymi końcówkami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts