Remiks 12.10.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Nie wiem czy zauważyliście ale to nie forum dla elektryków;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 12.10.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Nie wiem czy zauważyliście ale to nie forum dla elektryków;-) Ale dział właściwy, jak sądzę ? No dobra, przeprowadzam się na ISE i elektrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 13.10.2017 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Nie wiem czy zauważyliście ale to nie forum dla elektryków;-) Dokładnie , autorowi posta zależało na pytaniu o koszt robocizny instalacji elektrycznej dla jego przyszłego domu, a wy prowadzicie dyskusje jak na forum elektrycznym:). Co do kosztów wykonania instalacji to jakbym miał ją robić na fuchę bez faktury to musiałbym wsiąść 4500 zł za robotę . 5 dni roboty w dwie osoby. Więc cena w granicach 6,5 tyś to normalna cena jak ktoś prowadzi własną działalność gospodarczą. Jak komuś się wydaje dużo to może sam sobie zrobić i zaoszczędzi kasę. Zapytałem się ostatnio ile za montaż schodów na poddasze i miałem ceny w granicach 2500zł( a to przecież 3 dni dla 1 osoby) można powiedzieć ależ się Ci fachowcy cenią. Dobrze że robię sam po pracy bo znów oszczędność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycjusz_m 18.02.2020 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Witam wszystkich.Przebrnąłem przez ten temat sądząc że dowiem się czegoś konkretnego na temat widniejący w tytule wątku.No ale jak zwykle albo dosyć częstoczytam dywagacje nie na temat....Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blockchain 05.03.2020 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Mąż koniecznie chce w bruzdach, ciężko kogoś znaleść kto tak wykonuje intalacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 05.03.2020 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2020 Mąż koniecznie chce w bruzdach, ciężko kogoś znaleść kto tak wykonuje intalacje... Nieprawda. Ten, kto ma bruzdownicę, wykona bruzdy, ale ... taka robocizna jest niestety droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 07.03.2020 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Nieprawda. Ten, kto ma bruzdownicę, wykona bruzdy, ale ... taka robocizna jest niestety droższa. Zależy z czego ściana , w silce czy BK jak najbardziej ale weź w porothermie dzisiejszym zrób bruzdę Pół ściany się rozwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 07.03.2020 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Jestem przeciwnego zdania. Mam bruzdownicę, robiłem bruzdy na ścianach wykonanych z różnych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 07.03.2020 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Również posiadam i podtrzymuje swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 07.03.2020 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Mąż koniecznie chce w bruzdach, ciężko kogoś znaleść kto tak wykonuje intalacje... Dużo więcej czasu schodzi, więc cena wiadomo w gorę. Jeszcze zależy w jakim materiale te bruzdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts