wiolasz 04.02.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Hej, niektórych już widziałam,ale jak się zwiększa liczba portretów Waszych to rzeczywiście bardziej domowo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Jak wszyscy to wszyscy i Babcia też.http://images14.fotosik.pl/99/c9c06ef218dd561b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a gdzie ta babcia ? chyba za lodzia sie schowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 04.02.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a gdzie ta babcia ? chyba za lodzia sie schowala Namiotu pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 a gdzie ta babcia ? chyba za lodzia sie schowala Namiotu pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 i ciężarek na palcu nosi Tez sie zakochalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 A to ja też nie będę taka i się pokaże trochę lepiej http://img208.imageshack.us/img208/4002/jaaajl6.jpg I avatar przy okazji zmienię bo w tamtym choinka za plecami jeszcze a tu już wiosna idzie... Miałem dziś okazję spotkać się Martą na żywo (no to się pochwaliłem ), zdjęcie nawet w połowie nie oddaje uroku Marty na żywo, kto nie widział na żywo niech żałuje :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Maksiu przestań bo więcej nie przyjdę No...bez przesadyzmów mi tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Maksiu przestań bo więcej nie przyjdę No...bez przesadyzmów mi tu proszę prze sadyzm??? no prosze.. :D rozumiem że miałaś na mysli przesadnie :D ale nie przesadyzmuje ani nie przesadzam... naprawde bardzo sie zmienilas od poprzedniego naszego spotkania, wtedy byłas poprostu taka dziewczynką.... a teraz... kobieta co się zowie... pozdrawiam m. ps. i tak wiem ze jeszcze przyjdziesz ps2. nic sie nie dowiedzialem, jutro drugie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Maksiu przestań bo więcej nie przyjdę No...bez przesadyzmów mi tu proszę Jeżeli moge zapytac i nie jest to tajemnicą....z którego roku ta fotka? Jeżeli jeszcze raz moge zapytać......skąd takie" ładnosci" dopiero w "gębach" się znalazły? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 prze sadyzm??? no prosze.. rozumiem że miałaś na mysli przesadnie naprawde bardzo sie zmienilas od poprzedniego naszego spotkania, wtedy byłas poprostu taka dziewczynką.... a teraz... kobieta co się zowie... dobra, dobra - po prostu w ciemnych kolorach wyglądam poważniej ps2. nic sie nie dowiedzialem, jutro drugie podejście No to czekam na cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 eżeli moge zapytac i nie jest to tajemnicą....z którego roku ta fotka? hehe Fotka z bieżącego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 eżeli moge zapytac i nie jest to tajemnicą....z którego roku ta fotka? hehe Fotka z bieżącego miesiąca Masz piękny kształt ust i cudownie wydepilowane brwi ,które daja fajny smaczek w całosci tego układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 05.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jeżeli jeszcze raz moge zapytać......skąd takie" ładnosci" dopiero w "gębach" się znalazły? pozdro wiesz dopiero niedawno nauczyłem się wklejać zdjęciia..... ..........nie spodziewałem się .... .....ale mimo wszystko dziękuję nie schylę się przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jeżeli jeszcze raz moge zapytać......skąd takie" ładnosci" dopiero w "gębach" się znalazły? pozdro wiesz dopiero niedawno nauczyłem się wklejać zdjęciia..... ..........nie spodziewałem się .... .....ale mimo wszystko dziękuję nie schylę się przy nim ad1. To twój problem. ad2.czego sie nie spodziewaleś? ad3.a za co? po to ,żeby size 7 napisac zupełne zaprzeczenie. To było tylko do niej nie do ciebie.Nio chyba ,że też jesteś taki ładny i na buzi robisz sobie taki smaczek. nie musisz sie chylić bo i po co. nie nerwujsja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Chłopaki - co Wy tak bojowo nastawieni...?? NS - dzięki za komplementa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Chłopaki - co Wy tak bojowo nastawieni...?? NS - dzięki za komplementa Chciałem być miły bo fajna z Ciebie kobitka,ładna itd.Masz nietypową urode tyle ,że nie powiem bo mnie znowu zjedzie długi Ale widac długi lubi pierwszy komplementować. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 długi.... ....dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 długi.... ....dobre A wiesz o co mu chodziło ,czy tak ,zeby sie z nim solidaryzować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Chłopaki dajcie se w końcu po gębach.... nawet nazwa wątku adekwatna Wam ulży, a my będziemy miały trochę rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts