_kotka_na_dachu_ 09.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Mniamuśna. I faktycznie na "foto" bez spojrzenia prosto w oczka na żywo dałbym Ci 21lat No może, mi zawsze mniej dają I jeszcze - o zgrozo - mam dziecinny głos - to już wogóle porażka. Jak idę kupić coś mocniejszego - bywa że o "dowodzik" pytają . Myślałam że skomentujecie głupią minę na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 09.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 A co do pięknych kobiet ... to... tu widziałam trzy naprawdę śliczne Bo juz obczaiłam cały watek wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jak idę kupić coś mocniejszego - bywa że o "dowodzik" pytają . mnie też czasem pytają Ostatnio babka w sklepie nie chciała mi sprzedać papierosów bo nie miałam dowodu Mnie to trochę bawi, ale jak zaczynam się tłumaczyć to nieraz nie wiem co powiedzieć - hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ... Myślałam że skomentujecie głupią minę na zdjęciu mina wcale nie jest głupia po prostu mowę nam odjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jak idę kupić coś mocniejszego - bywa że o "dowodzik" pytają . mnie też czasem pytają ... No Tobie bym dał 23. Cosik od dłuższego czasu lubię czarnulki o ładnych buźkach i wzroście 170cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cosik od dłuższego czasu lubię czarnulki o ładnych buźkach i wzroście 170cm łeee..to ja się nie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Też żałuję. Jednak natura jest nieubłagalna Ale iałas do wieku się przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ale iałas do wieku się przyznać Mam trochę więcej...tak ze dwa latka więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 09.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cosik od dłuższego czasu lubię czarnulki o ładnych buźkach i wzroście 170cm No cóż... uważam że tak naprawde jak babka jest fajna nie ma najmniejszego znaczenia czy blondi czy czarnulka Nie mniej - bardzo miło słyszeć takie słowa zwłaszcza jak ma sie 169 cm wzrostu Tylko ze tak naprawdę - znam bardzo dużo ślicznych dziewczyn - pustych jak garnek od zupy . I serio - jakbym była facetem to po pierwszych 5 minutach - w tył zwrot i tyle by mnie widziały I znam super dziewuchy - może nie z okładki Vogue - ale są kobiece ciepłe serdeczne I za którymi mężczyźni szaleją Czemu? Bo oprócz "dużych niebieskich oczu" mają poukładane w główce A już najgłupsze jest jak ładna baba słyszy komplement i zaczyna wywijać oczami i się krygować że: " nieeee no skąd , ojejku... ja wcale nie ten tego... hihihi ojej ja się wstydzę , jaka ja tam ładna..." Ciekawe co by było gdyby jej ktoś powiedział : no tak faktycznie - masz rację - wcale nie jestes ładna... Szczęka o glebę jak nic i obraza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Starzeję się albo musze w końcu zmienić w domu monitor na LCD. Przeważnie nie mylę się w ogóle a diś dwa razy po 2 lata. Jednak wirtualny swiat nigdy nie zastąpi spojrzenia w oczy na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 09.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jak idę kupić coś mocniejszego - bywa że o "dowodzik" pytają . mnie też czasem pytają Ostatnio babka w sklepie nie chciała mi sprzedać papierosów bo nie miałam dowodu Mnie to trochę bawi, ale jak zaczynam się tłumaczyć to nieraz nie wiem co powiedzieć - hehe Qurcze a mnie pytają czy to co zwyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Qurcze a mnie pytają czy to co zwyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ... No cóż... uważam że tak naprawde jak babka jest fajna nie ma najmniejszego znaczenia czy blondi czy czarnulka Nie mniej - bardzo miło słyszeć takie słowa zwłaszcza jak ma sie 169 cm wzrostu Tylko ze tak naprawdę - znam bardzo dużo ślicznych dziewczyn - pustych jak garnek od zupy . I serio - jakbym była facetem to po pierwszych 5 minutach - w tył zwrot i tyle by mnie widziały I znam super dziewuchy - może nie z okładki Vogue - ale są kobiece ciepłe serdeczne I za którymi mężczyźni szaleją Czemu? Bo oprócz "dużych niebieskich oczu" mają poukładane w główce A już najgłupsze jest jak ładna baba słyszy komplement i zaczyna wywijać oczami i się krygować że: " nieeee no skąd , ojejku... ja wcale nie ten tego... hihihi ojej ja się wstydzę , jaka ja tam ładna..." Ciekawe co by było gdyby jej ktoś powiedział : no tak faktycznie - masz rację - wcale nie jestes ładna... Szczęka o glebę jak nic i obraza ... Zależy do czego ta "babka" ma się nadać. A czasem kobiety same są ździwione jak "inaczej" potrafią się zachowywać. Więc to jak zachowują sie "w grupie" nie do kończ świadczy o nich. Ale faktycznie inteligencji i kobiecości nic nie zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 _kotka_na_dachu_ moze się powtórzę, ale cieżko uznać Cię za pełnoletnią. Z wyglądu przypominasz mi koleżanki mojej siostry O którą blondynkę Ci chodzi? bo ja widzę tam trzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Bez jaj.Popatrz na oczęta.Nie są dziecięce tylko młode.To nie nastolatka tylko młoda dziewczyna Jeszcze 3 latka i będzie jak czerwone winko półsłodkie a po kolejnych 4 stanie się jak najlepsze wino wytrawne, będzie purpurowa. Chyba że my jako nudne łosie doprowadzimy ją do nudy i zatracenia kobiecosciJedyne co pozytywne to to że bardzo łatwo można ją odzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 09.02.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 _kotka_na_dachu_ moze się powtórzę, ale cieżko uznać Cię za pełnoletnią. Z wyglądu przypominasz mi koleżanki mojej siostry O którą blondynkę Ci chodzi? bo ja widzę tam trzy.. fota sprzed 3 lat - ale niewiele sie zmienilam a piękna blondynka to Kasia R tu na fotce z kotem ale w dzienniku budowy jakie fotki ze ślubu były !!!! jej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Aż lecę zajrzec do Kasi R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A co do pięknych kobiet ... to... tu widziałam trzy naprawdę śliczne Bo juz obczaiłam cały watek wiadomo Twoja uroda robi duże wrażenie lecz to tylko fotka. Tylko ze tak naprawdę - znam bardzo dużo ślicznych dziewczyn - pustych jak garnek od zupy . I serio - jakbym była facetem to po pierwszych 5 minutach - w tył zwrot i tyle by mnie widziały .Bardzo trafnie to określiłaś i dobrze też ,że i tak muślisz bo uroda to nie wszystko i brawo ci za to!!! A co do pięknych kobiet ... to... tu widziałam trzy naprawdę śliczne Bo juz obczaiłam cały watek wiadomo co do tego stwierdzenia to niestety jesteś w bledzie.Jest tu wiele pieknych i inteligentnych kobiet.Nie kumam jakimi kryteriami się kierowałaś ,że tylko trzy Panie zasłużyły w twojej ocenie na miano piękna. Duża część tej grupy kobiet to dojrzałe i doświadczone Panie.Oczywiście mówie to z pozycji 40-tka i wcale nie musisz się z tym zgadzać ale ta twoja lista jest za skąpa. Lepiej poszukaj a zobaczysz ,że mialem racje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 10.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A co do pięknych kobiet ... to... tu widziałam trzy naprawdę śliczne Bo juz obczaiłam cały watek wiadomo co do tego stwierdzenia to niestety jesteś w bledzie.Jest tu wiele pieknych i inteligentnych kobiet.Nie kumam jakimi kryteriami się kierowałaś ,że tylko trzy Panie zasłużyły w twojej ocenie na miano piękna. Duża część tej grupy kobiet to dojrzałe i doświadczone Panie.Oczywiście mówie to z pozycji 40-tka i wcale nie musisz się z tym zgadzać ale ta twoja lista jest za skąpa. Lepiej poszukaj a zobaczysz ,że mialem racje. ns zgadzam się jest tu wiele pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, a liczba 3 jest wysoce krzywdząca ps. nie chciałam brac udziału w rankingu piękności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 10.02.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Mowie o tych które zwróciły szczególnie moja uwagę.Każdy może mieć inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts