Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

Mniamuśna.

:wink:

I faktycznie na "foto" bez spojrzenia prosto w oczka na żywo dałbym Ci 21lat

No może, mi zawsze mniej dają :)

I jeszcze - o zgrozo - mam dziecinny głos - to już wogóle porażka.

Jak idę kupić coś mocniejszego - :wink: bywa że o "dowodzik" pytają .

Myślałam że skomentujecie głupią minę na zdjęciu :lol:

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak idę kupić coś mocniejszego - bywa że o "dowodzik" pytają .

mnie też czasem pytają :roll: :wink: Ostatnio babka w sklepie nie chciała mi sprzedać papierosów bo nie miałam dowodu :lol: Mnie to trochę bawi, ale jak zaczynam się tłumaczyć to nieraz nie wiem co powiedzieć - hehe

Cosik od dłuższego czasu lubię czarnulki o ładnych buźkach i wzroście 170cm :lol:

No cóż... uważam że tak naprawde jak babka jest fajna nie ma najmniejszego znaczenia czy blondi czy czarnulka :)

Nie mniej - bardzo miło słyszeć takie słowa zwłaszcza jak ma sie 169 cm wzrostu

Tylko ze tak naprawdę - znam bardzo dużo ślicznych dziewczyn - pustych jak garnek od zupy .

I serio - jakbym była facetem to po pierwszych 5 minutach - w tył zwrot i tyle by mnie widziały :)

I znam super dziewuchy - może nie z okładki Vogue - ale są kobiece ciepłe serdeczne

I za którymi mężczyźni szaleją :)

Czemu? Bo oprócz "dużych niebieskich oczu" mają poukładane w główce :)

A już najgłupsze jest jak ładna baba słyszy komplement i zaczyna wywijać oczami i się krygować że: " nieeee no skąd , ojejku... ja wcale nie ten tego... hihihi ojej ja się wstydzę , jaka ja tam ładna..."

Ciekawe co by było gdyby jej ktoś powiedział : no tak faktycznie - masz rację - wcale nie jestes ładna...

Szczęka o glebę jak nic i obraza ...

Jak idę kupić coś mocniejszego - bywa że o "dowodzik" pytają .

mnie też czasem pytają :roll: :wink: Ostatnio babka w sklepie nie chciała mi sprzedać papierosów bo nie miałam dowodu :lol: Mnie to trochę bawi, ale jak zaczynam się tłumaczyć to nieraz nie wiem co powiedzieć - hehe

Qurcze a mnie pytają czy to co zwyle :o

...

No cóż... uważam że tak naprawde jak babka jest fajna nie ma najmniejszego znaczenia czy blondi czy czarnulka :)

Nie mniej - bardzo miło słyszeć takie słowa zwłaszcza jak ma sie 169 cm wzrostu

Tylko ze tak naprawdę - znam bardzo dużo ślicznych dziewczyn - pustych jak garnek od zupy .

I serio - jakbym była facetem to po pierwszych 5 minutach - w tył zwrot i tyle by mnie widziały :)

I znam super dziewuchy - może nie z okładki Vogue - ale są kobiece ciepłe serdeczne

I za którymi mężczyźni szaleją :)

Czemu? Bo oprócz "dużych niebieskich oczu" mają poukładane w główce :)

A już najgłupsze jest jak ładna baba słyszy komplement i zaczyna wywijać oczami i się krygować że: " nieeee no skąd , ojejku... ja wcale nie ten tego... hihihi ojej ja się wstydzę , jaka ja tam ładna..."

Ciekawe co by było gdyby jej ktoś powiedział : no tak faktycznie - masz rację - wcale nie jestes ładna...

Szczęka o glebę jak nic i obraza ...

Zależy do czego ta "babka" ma się nadać.

A czasem kobiety same są ździwione jak "inaczej" potrafią się zachowywać.

Więc to jak zachowują sie "w grupie" nie do kończ świadczy o nich.

Ale faktycznie inteligencji i kobiecości nic nie zastąpi

Bez jaj.

Popatrz na oczęta.

Nie są dziecięce tylko młode.

To nie nastolatka tylko młoda dziewczyna

Jeszcze 3 latka i będzie jak czerwone winko półsłodkie a po kolejnych 4 stanie się jak najlepsze wino wytrawne, będzie purpurowa.

Chyba że my jako nudne łosie doprowadzimy ją do nudy i zatracenia kobiecosci

Jedyne co pozytywne to to że bardzo łatwo można ją odzyskać

_kotka_na_dachu_ moze się powtórzę, ale cieżko uznać Cię za pełnoletnią. Z wyglądu przypominasz mi koleżanki mojej siostry :D

O którą blondynkę Ci chodzi? bo ja widzę tam trzy..

fota sprzed 3 lat - ale niewiele sie zmienilam

a piękna blondynka to Kasia R :wink: tu na fotce z kotem ale w dzienniku budowy jakie fotki ze ślubu były !!!! jej!

A co do pięknych kobiet ... to... tu widziałam trzy naprawdę śliczne :)

Bo juz obczaiłam cały watek :) wiadomo :)

Twoja uroda robi duże wrażenie lecz to tylko fotka.

I serio - jakbym była facetem to po pierwszych 5 minutach - w tył zwrot i tyle by mnie widziały

.Bardzo trafnie to określiłaś i dobrze też ,że i tak muślisz bo uroda to nie wszystko i brawo ci za to!!!

co do tego stwierdzenia to niestety jesteś w bledzie.Jest tu wiele pieknych i inteligentnych kobiet.Nie kumam jakimi kryteriami się kierowałaś ,że tylko trzy Panie zasłużyły w twojej ocenie na miano piękna.

Duża część tej grupy kobiet to dojrzałe i doświadczone Panie.Oczywiście mówie to z pozycji 40-tka i wcale nie musisz się z tym zgadzać ale ta twoja lista jest za skąpa.

Lepiej poszukaj a zobaczysz ,że mialem racje.

pozdrawiam :lol: :wink:

co do tego stwierdzenia to niestety jesteś w bledzie.Jest tu wiele pieknych i inteligentnych kobiet.Nie kumam jakimi kryteriami się kierowałaś ,że tylko trzy Panie zasłużyły w twojej ocenie na miano piękna.

Duża część tej grupy kobiet to dojrzałe i doświadczone Panie.Oczywiście mówie to z pozycji 40-tka i wcale nie musisz się z tym zgadzać ale ta twoja lista jest za skąpa.

Lepiej poszukaj a zobaczysz ,że mialem racje.

ns zgadzam się

jest tu wiele pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn, a liczba 3 jest wysoce krzywdząca

ps. nie chciałam brac udziału w rankingu piękności...