niktspecjalny 10.02.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Mowie o tych które zwróciły szczególnie moja uwagę. Każdy może mieć inne zdanie. i ja takie zdanie mam.Zresztą nie widzialas innych Pań bo nie wszystkie pokazały swoje foto. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dla mnie najbardziej podobają sie te dwie pozostałe blondynki na 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 NS..... ty się tak nie unoś bo ci na zdrowiu zaszkodzi ..... każdy ma inny model piękna....jeśli jej się tylko trzy podobały to jest jej zdanie na ten temat.... mnie też nie każdy facet się podoba....norrrrmalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 NS..... ty się tak nie unoś bo ci na zdrowiu zaszkodzi ..... każdy ma inny model piękna....jeśli jej się tylko trzy podobały to jest jej zdanie na ten temat.... mnie też nie każdy facet się podoba....norrrrmalka Właściwie masz racje Chciałem tylko bronić pozostałe piękne panie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 eee tam, my się doskonale potrafimy same obronić ....notabenek uczęszczałam kiedyś przez 2 lata na treningi karate kiokushinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 10.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ej, no co jest? Dwie strony bajdurzenia, a fot niet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A Twojej, Geguś nie widziałam..... ....jeśli się mylę to popraw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 10.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A Twojej, Geguś nie widziałam..... ....jeśli się mylę to popraw . Życie Ci nie miłe? Nie będzieta dzieci moją facjatą straszyć. Ale tak serio, to niewiele różni się od czarnej wołgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 eeee tam, ściemniasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 eee tam, my się doskonale potrafimy same obronić ....notabenek uczęszczałam kiedyś przez 2 lata na treningi karate kiokushinka Ale ja nie powiedziałem ,że ty jestes piekna.. . My to ta wieksza czy mniejsza część??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 NS....bo nie jestem ....może byłam jakies 15 lat temu.....teraz wystarczy żebym miała równo pod kopułką .... uroda niestety perzemija ....zresztą sam o tym doskonale wiesz ...przecież masz w domu lustro Co do drugiej części pytania....my jako kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 NS....bo nie jestem ....może byłam jakies 15 lat temu.....teraz wystarczy żebym miała równo pod kopułką .... uroda niestety perzemija ....zresztą sam o tym doskonale wiesz ...przecież masz w domu lustro Co do drugiej części pytania....my jako kobiety 1.To szkoda a miałem ci cos zaproponować :wink:2.ło mateczko a miałas nie rowno??3.Ja tam jak patrze w lustro to temu co jest po drugiej stronie chce zawsze wmówic ,że jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 1 eee tam, zaproponować....nie proponuj tylko latrynę naprawiaj . 2 zawsze miałam równo ....a teraz tym bardziej wzbogacona doświadczeniami zyciowymi 3.... nie zawsze.... o 5 rano jak stoję przed łazienką w której mąż myje zęby przed pracą....i po otwarciu drzwi kiedy ujrzy mnie tam znienacka to jedyne co udaje mu się wykrztusić to "jezus maria" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 1 eee tam, zaproponować....nie proponuj tylko latrynę naprawiaj . 2 zawsze miałam równo ....a teraz tym bardziej wzbogacona doświadczeniami zyciowymi 3.... nie zawsze.... o 5 rano jak stoję przed łazienką w której mąż myje zęby przed pracą....i po otwarciu drzwi kiedy ujrzy mnie tam znienacka to jedyne co udaje mu się wykrztusić to "jezus maria" Ale co?Ciekawe?Widzi cie na golaska,o 5 rano?Stoi u drzwi cudo na patyku.Kurna mów szybo bo wiesz ,że powoli kumam.Fajnie sie zaczyna wasz dzień...No dawaj dalej.Smiało i tak wszyscy spia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 jasssne....pogadamy w latrynce ...dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 jasssne....pogadamy w latrynce ...dobranoc tam sie gada inaczej...jak dobranoc to dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 10.02.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No to pogadane.... Nowych gęb nie widać, moze ludzie po tych dyskusjach o "pięknie względnym" stracili chęć do ujawniania się? No dawać, dawać zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.02.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Kotka ,popraw mordkę -bo nic nie widać a ciekaw jestem w razie czego ,to jak znam zycie to pewien kolega kopie ma ? Jea , masz gały jakbyś- melejka od zakochanej emerytki dostał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Kotka ,popraw mordkę -bo nic nie widać a ciekaw jestem w razie czego ,to jak znam zycie to pewien kolega kopie ma ? Jea , masz gały jakbyś- melejka od zakochanej emerytki dostał ... selimm.....myślałem ,że my po jednej stronie a ty jak GMP .No chyba , nie myślałeś o .... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ... Jea , masz gały jakbyś- melejka od zakochanej emerytki dostał ... Zawsze lepiej jest mieć, niż nie mieć co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts