Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NS..... ty się tak nie unoś bo ci na zdrowiu zaszkodzi :lol: ..... każdy ma inny model piękna....jeśli jej się tylko trzy podobały to jest jej zdanie na ten temat.... mnie też nie każdy facet się podoba....norrrrmalka :D :D :D

Właściwie masz racje :o Chciałem tylko bronić pozostałe piękne panie na forum.

NS....bo nie jestem :roll: ....może byłam jakies 15 lat temu.....teraz wystarczy żebym miała równo pod kopułką :D .... uroda niestety perzemija :roll: ....zresztą sam o tym doskonale wiesz :wink: ...przecież masz w domu lustro :lol:

Co do drugiej części pytania....my jako kobiety :lol:

NS....bo nie jestem :roll: ....może byłam jakies 15 lat temu.....teraz wystarczy żebym miała równo pod kopułką :D .... uroda niestety perzemija :roll: ....zresztą sam o tym doskonale wiesz :wink: ...przecież masz w domu lustro :lol:

Co do drugiej części pytania....my jako kobiety :lol:

1.To szkoda a miałem ci cos zaproponować :( :wink:2.ło mateczko a miałas nie rowno??3.Ja tam jak patrze w lustro to temu co jest po drugiej stronie chce zawsze wmówic ,że jest piekny :lol: :lol:

1 eee tam, zaproponować....nie proponuj tylko latrynę naprawiaj :wink: :D .

2 zawsze miałam równo :D ....a teraz tym bardziej wzbogacona doświadczeniami zyciowymi

3.... nie zawsze.... o 5 rano jak stoję przed łazienką w której mąż myje zęby przed pracą....i po otwarciu drzwi kiedy ujrzy mnie tam znienacka to jedyne co udaje mu się wykrztusić to "jezus maria" :D :D :D

1 eee tam, zaproponować....nie proponuj tylko latrynę naprawiaj :wink: :D .

2 zawsze miałam równo :D ....a teraz tym bardziej wzbogacona doświadczeniami zyciowymi

3.... nie zawsze.... o 5 rano jak stoję przed łazienką w której mąż myje zęby przed pracą....i po otwarciu drzwi kiedy ujrzy mnie tam znienacka to jedyne co udaje mu się wykrztusić to "jezus maria" :D :D :D

Ale co?Ciekawe?Widzi cie na golaska,o 5 rano?Stoi u drzwi cudo na patyku.Kurna mów szybo bo wiesz ,że powoli kumam.Fajnie sie zaczyna wasz dzień...No dawaj dalej.Smiało i tak wszyscy spia. :lol: :cry: