gopax 30.04.2018 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2018 A no święto:) ale 20 lat temu 1 maja majster kopał fundamenty pod naszą werandę (wiatrołap), bo każdy świętuje jak lubi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.05.2018 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 My świetowaliśmy motocyklowo .... ale na drogach pełną parą szły roboty drogowe.... trochę nas to zdziwiło, bo to, że przy domach się coś działo to akurat normalne, ale że ludzie w robocie to hmmm... Święto pracy uczcili pracą.... pewnie nie z własnej woli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.05.2018 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Ja szoku doznałam 2 tygodnie temu w niedzielę bez handlu... Godzina 10 rano wieś zasadniczo jeszcze drzemie a tu nagle koło DINO ruch, samochody, jakieś odgłosy maszyn i okazało się, że musieli naprawić wjazd, bo w zwykły dzień za duży ruch, pewnie też pracowali z własnej woli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 02.06.2018 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 W czwartek dostałam pismo ze starostwa o takiej dziwnej treści.... że wszczęli postępowanie w sprawie złożenia wniosku o wydanie pozwolenia na budowę.... hmmmm mam nadzieję, że pozwolenie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 02.06.2018 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2018 To standardowe pismo:) - po prostu informują Cię, że zaczynają pracować nad Twoim pozwoleniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.06.2018 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 No, no właśnie Mam nadzieję, że długo to nie potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.06.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2018 Na nowych działkach dla nowych domów to zasadniczo formalność, co innego przebudowa jak u nas to wtedy trzeba znaleźć dziurę w całym, bo gdyby tego nie zrobili to jeszcze ktoś mógłby posądzić ich o to że nic nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.07.2018 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Mam TO !! Jupi !! PnB jest w moich rękach A teraz to trochę smutniejsze .... zaczniemy dopiero w przyszłym roku.... taka zapadła decyzja a to tylko dlatego, że najpierw trzeba skończyć poprzednią budowę czyli dom córki A może to i lepiej.... materiały zimową porą może będą ciut tańsze więc zacznę się zaopatrywać a z wiosny ruszymy z grubej rury Póki co to tutaj niewiele będzie się działo ale może nie tak, że nic.... hihi Najwyżej będę się chwalić nie swoimi rzeczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 03.07.2018 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2018 Rób stan zero w tym roku, jak masz ekipę.Zimą nie będzie problemu ze zwiezieniem i rostawieniem materiału, a wiosenne roztopy nie utrudnią czy nie uniemożliwią wjazdu materiału i prac. A jak pogoda i ekipia pozwolą, to i w lutym możesz działać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 04.07.2018 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2018 Niestety ekipy brak, czasu brak a roboty mamy aż nadto. Poza tym działka duża to spokojnie się wszystko zmieści. Gdyby nie budowa nr 1 to pewnie tak byśmy zrobili jak piszesz. Póki co klamka zapadła..... no chyba że wygram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.01.2019 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU !! To tak na początek No to ten..... wysłałam pierwsze zapytania w sprawie stali zbrojeniowej póki co..... no i już pierwsze oferty spływają powoli. I tak póki co najtaniej mam taką propozycję: fi6 : 2,72 pln netto/kg=3,35 brutto (drut na strzemiona), fi10-fi25 : 2,51 pln netto/kg=3,09 brutto, strzemiona gotowe: 3,05 pln netto/kg=3,75 brutto Wg projektu potrzebuję 1523,4kg prętów fi12 i fi14 i 240kg prętów fi6 na strzemiona lub tyleż samo kg strzemion gotowych. Łatwo obliczyć jaka będzie cena ostateczna. Piszcie na co jeszcze zwrócić uwagę przy obliczeniach?? Czy na pewno wszystko jest w projekcie? A może doliczyć parę kilogramów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.02.2019 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 No... to pierwszy zakup poczyniony .... stal zbrojeniowa kupiona..... faktycznie jest tak, że zimową porą ceny są niższe. Póki co moja czeka na kupie aż będzie można wjechać na działkę.... myślę, że to będzie gdzieś w maju Bardzo się cieszę choć targają mną sprzeczne uczucia ..... czy damy radę .... czas pokaże ... trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.03.2020 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Co tu taka cisza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.07.2020 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Co tu taka cisza??? Ups sorry..... mea culpa.... A tak z innej beczki to odzywać się kto jest jeszcze na FM i chce czytać moje wypociny?? Buziaki dla wszystkich :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.07.2020 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Ostatnio rzadko wpadam ale czasami zaglądam tylko u siebie nie mam czasu uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 08.07.2020 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Ostatnio rzadko wpadam ale czasami zaglądam tylko u siebie nie mam czasu uzupełnić To podobnie jak ja.... mój chłop mi przypomniał, że tu nic nie napisałam.... nawet linka mi wysłał To chyba czas żeby uzupełnić.... jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.07.2020 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 No pewnie, że czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.07.2020 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Jutro mam przymusową przerwę w moich robótkach podwórkowych i pewnie dłuższe posiedzenie w poczekalni to miło by było poczytać i obejrzeć coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 22.07.2020 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.07.2020 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2020 Hej Witam Cię Kubełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts