majjjlenka 11.02.2018 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Pomocy! Tak sobie to zaplanowałam może macie podobnie - coś się sprawdza, coś nie? Zastanawiam się, czy po lewej od piekarnika zamiast szafek nie wydzielić zamkniętej spiżarki... wyjść trochę ścianką w stronę blatu i wówczas ten blat z hokerami skrócić... do 2 hokerów... ale fajnie by było mieć 3 lub 4... może te szafki posłużą jako spiżarka i nie ma sensu jej wydzielać? zastanawiam się, czy nie zamienić zlewu z płytą... co lepiej mieć na widoku... gary na płycie czy gary na ociekaczu?) Będę wdzięczna za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 łatwiej doradzać na konkretnym rzucie z projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.02.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Cztery hokery na 160cm to zbyt skromnie dla siedzących z płytami chodnikowymi od pachami:lol2:Powinno być ze 60cm (conajmniej). Edytowane 11 Lutego 2018 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 11.02.2018 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 11.02.2018 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 dziękuję za te pomysły! ten pierwszy to tak jakby mój i najbardziej mi odpowiada... jakoś nie podoba mi się układ szafek w 2 i 3 pozycji, bo jest ich taaaaaak bardzo dużo... w jakim programie to rysowałaś anika1003? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 11.02.2018 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 łatwiej doradzać na konkretnym rzucie z projektu tu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 11.02.2018 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Szafek w dwóch kolejnych nie jest dużo. Przemyśl gdzie będziesz trzymać garnki, miski, patelnie, sprzęt AGD itd. Masz u ciebie 1x "nerkę", max. 3 szuflady pod płytą, pod piekarnikiem 3 szuflady i na wyspie nie określoną przeze mnie ilość.Wygodniej jest korzystać z szuflad niż chować rzeczy do górnych szafek, więc ja twierdzę, że szuflad nigdy za mało.W tych szafeczkach koło płyty i lodówki w sumie nic większego nie schowasz. A żeby wyjąć np. talerz, który przypuszczam będzie umieszczony w szufladzie w wyspie, to chodzisz wtedy po całej kuchni. Dlatego wygodnie jest mieć talerze i garnki koło płyty. Ale to każdy ma swoje upodobania i kuchnia ma być pod klienta. Nie każdemu pasuje to samo. Ja bym jeszcze skróciła barek, bo jest strasznie długi i korzystając z wysokiej zabudowy, schylając się, będzie się uderzało pupą o barek.Dlatego w 3 opcji przejście jest szersze. PS. program jest specjalny, jestem architektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majjjlenka 12.02.2018 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2018 Stworzyłam coś takiego co myślicie? Tylko wyspa w kolorze mebli ma być o dł. 160 cm, ale nie mogłam takiej wprowadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.02.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Tej ścianki nośnej od strony jadalni nie będzie? Bo inaczej, jakbyś chciała półwyspę, to trzeba cofnąc zabudowę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts