androida 20.02.2018 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Witam ! chciałbym coś zrobić z sufitem w przedpokoju 3x2 m .Grafika albo obraz z wydruku od tyłu podświetlany albo led-ami albo neonówkami.Czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tej materii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2018 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 zobacz realizacje firm pod hasłem "sufit napinany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 20.02.2018 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Rozważam wszelkie opcje,być może i napinany,ale szukam czegoś innego.Szkło ze względu na wagę i bezpieczeństwo bym sobie odpuścił.Plexi czy metakrynal z nadrukowanym obrazem w formie kasetonów na kratownicy to by było to,ale może się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2018 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 będą ślady kratownicy po podswietleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 21.02.2018 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Po jednym lecie będa martwe muchy leżące na obrazie od strony "niedostępnej", tudzież pajęczyny. Jak muchy potrafią sie dostac? Nie pytaj mnie,bo nie jestem muchą. Pewnie taką drogą jak do plafonu w łazience; na gwint i z uszczelką ale wlazły. A bo co? Kto musze zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 21.02.2018 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cień kratownicy to mi by nie przeszkadzał. No ale kolega z tymi muchami to mnie zaskoczył -nie brałem tego pod uwagę Czyli muszę coś pomyśleć nad konstrukcją która w łatwy sposób umożliwi dostęp do każdego kasetonu,tradycyjny system kasetonowy rastrowy 60x60 wymaga kilkunastu cm głębokości,a na tyle to ja nie mogę sobie pozwolić z obniżeniem sufitu- 10 cm to max. Widzę że wdepnąłem w niełatwy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2018 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Raczej próbujesz tanio uzyskać efekt sufitu napinanego. To jak podróbki drewna zamiast naturalnego na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 21.02.2018 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Po prostu nie czuje tego napinanego ,nie wiem jak długo wytrzyma,ponadto wiszący plastik pewnie pachnący chemią ,w jakimś lokalu może, ale czy w mieszkaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2018 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 mnóstwo ludzi ma w mieszkaniach - starczy obejrzeć realizacje.A plastik masz chociażby na meblach (jeśli nie są z drewna), w panelach podłogowych, pojemnikach do przechowywania żywności, klapie sedesowej. To nie pachnie chemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 21.02.2018 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Spotkałem się z taką opinią że ta tkanina ma nieprzyjemny zapach ,no i ta napinka też nie jest idealna Może ktoś ma to zainstalowane w domu i mógłby obiektywnie ocenić Bo firmy które się tym zajmują zawsze powiedzą że wszystko fajnie, cacy a prawda jest gdzieś po środku W necie jest pokazany system "ANCA" ale zawieśili działalność i lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 22.02.2018 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 (edytowane) Decyduję się jednak na ten napinany,ale podświetlenie chciałbym zrobić sam,Czy skupić się na taśmach LED ,czy może świetlówki, ?Ps.dodano : " czy może świetlówki led " Edytowane 23 Lutego 2018 przez androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 22.02.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Świetlówki to dzisiaj tandeta, tylko ledy mają przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androida 23.02.2018 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Przepraszam powinno być świetlówka LED,chodzi mi czy nie byłaby lepsza ma większe rozproszenie światła/większy kąt dzięki kloszowi, można by pewnie rozmieścić szerzej niż taśmy ,ponadto co ważne zasilana jest na 230 v czyli odpada mi spore zasilanie jakie bym użył na taśmy LED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts