Manio89 25.02.2019 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2019 Jeżeli chodzi o kamerki camspot to mam camspot 4.8 overmax od ponad roku i sobie chwalę. Mogę na "żywo" sprawdzać co się dzieje na mojej posesji, kiedy jestem daleko w trasie. Łatwy montaż i nieskomplikowana instrukcja obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_composites 17.03.2019 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 Podejmę się pod temat. Co myślicie o takim zestawie ? https://allegro.pl/oferta/zestaw-monitoringu-4-kamery-8mpx-4k-uhd-hd-1tb-7780014876?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_composites 17.03.2019 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2019 A co o tym zestawie myślicie ? https://allegro.pl/oferta/zestaw-do-monitoringu-4k-8mp-na-4-kamery-hikvision-7686109174?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajtek27 10.05.2019 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 (edytowane) Ja mam zestaw od:spam: i jestem bardzo zadowolony, bo jakość jest super i bardzo dobrze się sprawdza:rolleyes: Edytowane 10 Maja 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isom 13.01.2020 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Monitoring domu to nie przelewki. Każdy ma inne wymagania, a te technologie czasem różnią się niewykrywalnymi dla laika niuansami. Ja chyba skorzystam z porady jakiegoś sklepu, który się tym zajmuje, szwagier mnie odsyła do ec system. Ktoś korzystał i rzeczywiście są tak profesjonalni jak to można w Internecie wyczytać? Może zamiast radzić się w sklepie , zaproś jakiegoś instalatora z okolicy . Pewnie przyjedzie i na miejscu znacznie lepiej doradzi niż Pan w sklepie . W swojej ponad 20 letniej działalności już demontowałem sprzęt , który ktoś sobie kupił na znanym portalu albo doradził mu sprzedawca , który skończył ekonomię i zatrudnił się w dziale handlowym. Instalatorzy u dystrybutorów mają spore upusty i pewnie sprzęt wyjdzie taniej niż w takim sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tapczan 16.01.2020 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Teraz kamer jest mnóstwo. Ja zastanawiam się nad kupnem kamery ze sztuczną inteligencją i funkcją rozpoznawania twarzy, obiektów, samochodów i zwierząt. To nowość 2020 roku a przynajmniej tak wynika z tego filmu: Jest też model na zewnątrz. Co sądzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.01.2020 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Czekam na link do testów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebasto 16.01.2020 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Ja zastanawiam się nad kupnem kamery ze sztuczną inteligencją i funkcją rozpoznawania twarzy, obiektów, samochodów i zwierząt. Jest też model na zewnątrz. Co sądzicie o tym? Pytanie po co Ci ta kamera? Jeśli do "zwykłego" monitoringu to "sztuczne inteligencje" są imho zbędne (nigdy tej funkcji nie użyjesz) Jeśli chcesz na podstawie wyniku rozpoznania twarzy np. uruchamiać alarm (lub nie) lub zapisywac obraz (lub nie) to nie sądzę, zeby wynik rozpoznania był na tyle wiarygodny żeby mu zaufać. (testy producenta, filmy promocyjne pokazują cuda - życie nie jest takie piękne. Edytowane 17 Stycznia 2020 przez sebasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 16.01.2020 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Może do bramo, czy domofonu by ją wykorzystał, ale jak znam życie ten chiński wynalazek zanim przetworzy obraz to zdążymy 3x znaleźć klucze, albo wcisnąć pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek.szulc 18.12.2020 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2020 (edytowane) Bartas, a sprawdź sobie ofertę . Ja mam od nich zestaw monitoringu i jestem bardzo zadowolony. Mają różne zestawy, które można rozbudowywać w zależności od potrzeb. Nawet obecnie są na promocji. Do wyboru są czujki ruchu, czujki dymu, itd. a dużym ułatwieniem jest aplikacja w telefonie, za pomocą której można w każdej chwili sprawdzić co dzieje się wokół naszego budynku. Ja poleciłbym Ci właśnie monitoring , co do innych się nie wypowiadam bo nie stosowałem Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts