Mirizag 29.03.2018 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 (edytowane) Witam. Zastanawiam się na której ścianie umieścić TV czy mogę prosić o pomoc w aranżacji wnętrza. Jeżeli chodzi o kominek to go nie będzie. Edytowane 30 Marca 2018 przez Mirizag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 29.03.2018 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Strony świata jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STEGU 30.03.2018 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Witam. Zastanawiam się na której ścianie umieścić TV czy mogę prosić o pomoc w aranżacji wnętrza. Jeżeli chodzi o kominek to go nie będzie. Dokładnie tak jak pyta Bertha - napisz jakie masz rozmieszczenie okien na strony świata Piszesz też, że prosisz o pomoc w aranżacji wnętrza - pomożemy Napisz tylko czy masz w myśli jakieś kierunek/klimat, który Cię interesuje. Ma być ciepło, przytulnie a może ciut minimalistycznie? W jakim klimacie urządzasz resztę wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 30.03.2018 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Nie wiem jaki to etap ale zdecydowanie poszerzyłabym dom o 1m,salon wielkości 18m to trochę mało jak na dom,kuchnia też wąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirizag 30.03.2018 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Witam ponownie. Poprawiłem rzut jeżeli chodzi o strony świata oraz podałem jeszcze wymiary ścian w salonie. Dom już stoi także poszerzyć nie można. W przyszłym tygodniu go kupujemy, także powoli myślę jak urządzić. A jeżeli chodzi o klimat to raczej minimalistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2018 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Masz tylko dwie ściany - przy schodach i między narożnikiem a wykuszem, jak wrysowała kinka.Osobiście wybrałabym wersję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts