Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć

co to są te piloty samokopiujące, czy to rpawda ze działają tak ze wystarczy być w poblizu i można skopiować sygnał do bramy albo do centralnego???

Gdzieś tak wyczytalam a poźniej na portalach aucyjnych zobaczyłam że sa dostępne....

Prowadzę działalność i też myslałam o zwiększeniu ruchu na swojej stronie :spam: myśle o Seo albo o czym ś w tym stylu...

Edytowane przez finlandia
błąd :)

Cześć

co to są te piloty samokopiujące, czy to rpawda ze działają tak ze wystarczy być w poblizu i można skopiować sygnał do bramy albo do centralnego???

Gdzieś tak wyczytalam a poźniej na portalach aucyjnych zobaczyłam że sa dostępne....

Tak moze był o20 lat temu...

na allegro mozesz kupić pilot który możesz dołożyć do centralki jesli masz do niej dostęp - normalna procedura dodawania kolejnego pilota do napędu... na pewno nie skopiuje ci samego pilota - przynajmniej normalnego producenta.

JM chodzi pewnie o walizkę ze skanerem. Wzbudzasz odbiornik w aucie, on kontaktuje się z kluczykiem i skanerem dobierasz się do zamka centralnego. Stojąc na ulicy przed domem masz otwarte auto stojace w garażu. To najprostszy przykład i bynajmniej nie fikcja. Dlatego właściciele furek z górnej półki pakują pilota do foli alu = ekranuje, metalowe pudełko jest nieskuteczne. Czemu - nie wiem .Słyszałem to od ludzi. Mam tradycyjny kluczyk a nie kartę, więc nie wypróbuję. Były artykuły w czasopismach komputerowych i motoryzacyjnych.

• 5 weeks później...