Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bez paniki. Ja zrobiłem tak:

znalazłem w internecie najbliższe biuro nadleśnictwa od mojej miejscowości. Tam zadzwoniłem pod znaleziony nr. Miła Pani zapytała się gdzie mieszkam i wskazała mi najbliższy nr leśniczego, który ma do zbycia drewno.

może nie jest tak strasznie

https://www.e-drewno.pl/stock/?product=stock&module=auctions&action=showLot&options=all&region=3&page=1&lid=281090300027499&instType=175080000000300

Witam:)

...mam prośbę do Tych co już mieszkają w domach z bala lub wykańczają swoje domy..........pokażcie swoje łazienki!!!!!!!!

szukam inspracji:)

i z góry dziękuje!

Kala, zajrzałam do fotek i okazało sie ze nie mam zdjęć łazienki. Uświadomiłaś mi to. Mam w stanie surowym, a teraz prawie są gotowe, przynajmniej jedna, ta balowa na dole bo ta na górze wygląda jak w zwykłym domu bo na górze mam z płyty GK. Ale fotek nie mam ( mam tylko fotki czesci z pompą)

podeslij adres mailowy, postaram sie zrobic jakies forki, choc ta na dole jest na tyle mała ze mozna zdjęcia zrobic tylko po kawałku. poza tym moje łazienki są zupełnie zwyczajne, napewno nie są to salony kąpielowe.

Kala, zajrzałam do fotek i okazało sie ze nie mam zdjęć łazienki. Uświadomiłaś mi to. Mam w stanie surowym, a teraz prawie są gotowe, przynajmniej jedna, ta balowa na dole bo ta na górze wygląda jak w zwykłym domu bo na górze mam z płyty GK. Ale fotek nie mam ( mam tylko fotki czesci z pompą)

podeslij adres mailowy, postaram sie zrobic jakies forki, choc ta na dole jest na tyle mała ze mozna zdjęcia zrobic tylko po kawałku. poza tym moje łazienki są zupełnie zwyczajne, napewno nie są to salony kąpielowe.

mój adresik :) [email protected]

z góry dziekuje Tobie.........i innym, którzy przyślą mi swoje łazienki:)

szukam inspiracji jedynie.......obiecuje, że nie zerżnę pomysłu w 100 % !!!!!!!!!!

:):):)

nie wiem czemu nie dodałam was na multi. Tzn zrobiłam to ale bezskutecznie. Zaraz posle pocztą

wczesniej tak robiłam i działało :-(

do kruszona wysyłało sie bardzo długo, do kali jak błyskawica, niby poszło jak trzeba ale jakos podejrzanie szybko.

Jak nie doszło, dajcie znac

Edytowane przez akselek

nie wiem czemu nie dodałam was na multi. Tzn zrobiłam to ale bezskutecznie. Zaraz posle pocztą

wczesniej tak robiłam i działało :-(

do kruszona wysyłało sie bardzo długo, do kali jak błyskawica, niby poszło jak trzeba ale jakos podejrzanie szybko.

Jak nie doszło, dajcie znac

do mnie pójdzie szybciutko ;)

Witam wszystkichbalowiczów, jestesmy z żona na etapie szukania, szukania, szukania i szukania.

tzn ja szukam a ona ogaląda i tylko komentuje :) chcemy wybudowac dom z bala Osowo Drewniane tak nam sie bynajmniej wydaje :) ale projekt nam sie podoba dzialke mamy nawet z takim nachyleniem wode i prąd tez teraz wlasnie szukamy dobrych ciesli bo pewnie zdecydowanie taniej niz firmy jesli bedzieci przejmi podzielic sie swoii wykonawcai bedziem bardzo wdzieczni pozdrawiam wszystkich Krzysiek adres meila [email protected]

Witam wszystkichbalowiczów, jestesmy z żona na etapie szukania, szukania, szukania i szukania.

tzn ja szukam a ona ogaląda i tylko komentuje :) chcemy wybudowac dom z bala Osowo Drewniane tak nam sie bynajmniej wydaje :) ale projekt nam sie podoba dzialke mamy nawet z takim nachyleniem wode i prąd tez teraz wlasnie szukamy dobrych ciesli bo pewnie zdecydowanie taniej niz firmy jesli bedzieci przejmi podzielic sie swoii wykonawcai bedziem bardzo wdzieczni pozdrawiam wszystkich Krzysiek adres meila [email protected]

Witaj krzych :)

ja budowałam ze Stolluxem, polecam!

Witam Krzychu,

Mi budowali cieśle z Podlasia. Wprawdzie trzeba było ich pilnować, bo czasami nie chciało sie robić dokładnie, ale generalnie mogę ich polecić. Na pewno, zaletą jest atrakcyjna cena. Jeśli jesteś zainteresowany prześlę namiary.

maja na stronie ze buduja z bala o srednic 25-32 letniskowe a caloroczne 36-42 z tego co czytalem na forum juz tak od 20 nie trzeba ocieplac no i cena bardziej atrakcyjna czy oni stawiaja ze swiezego czy sezonowanego bala mnie w sumie sie nie spieszy i po postawieniu moze sobie roczek postac ponoc gdy sam doschnie to sie bardziej uszczelni jak sie z mokrego stawia jesli sie myle to prosze o poprawe mojego toku myslenia i naprwde to forum to kopalnia wiedzy udalo nam sie juz wytypowac projekt OSOWO DREWNIANE czy ktos taki moze stawial

krzych37 - stawiaja z "zielonego" bala (świeżego). Mój dom stal całą zimę. Wykańczać zaczęliśmy w marcu tego roku. Usiadł sporo pod dachówką ...ale tak na prawdę to dopiero latem "szalał" jak przyszły upały. Grubość bala przy letniskowych pewnie i atrakcyjna ...ale jak wyschną i nie bedą juz takie grube ...to wiatr po chałupie będzie hulał ...

Zaufaj wykonawcy - wie co robi.

AgaJeżyk domyslam sie ze im grubsze tym lepiej ale u mnie troche kasy wciagnie piwnica a nie chce sie zarznac kredytem jesli mozesz mi na adres wyslac taki kosztorys ile was ten domek wyszedl nie mowie dokladnie tylko w przyblizeniu u mnie o tyle dobrze ze mam ogrodzona dzialke na ktorej jest prad i woda dzialka to malo powiedziane bo to 1,5 h ziemi jest :)