iwan89 23.08.2018 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Witam, Zleciłem wykonanie garażu indywidualnego wraz z pomieszczeniami gospodarczymi, chciałbym zapytać Was o porady, czy uda się z tego zrobić lokal przynależny wraz z pomieszczeniami gospodarczymi? http://i68.tinypic.com/5o6zp1.png źródło grafiki: Studio Architektury Maleńczyk - jak zaprojektować garaż aby był on budynkiem przynależnym? - Czy garaż musi być jednostanowiskowy? Jeśli jest "wielostanowiskowy" to jak to stwierdzić jeśli brama wjazdowa będzie szeroka? Np. może będę miał tam autobus Wiecie o co mi chodzi, bo z tego co czytałem ustawa jest dość nieprecyzyjna. - Czy część budynku mogę zrobić jako pomieszczenie gospodarcze, bo faktycznie będą tam dwa pomieszczenia gospodarcze a od nich nie ma podatku. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 23.08.2018 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 To blok, ze chcesz wydzielac lokale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 21.09.2018 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 kazdy oddzielny budynek bedzie opodatkowany jako budynek gospodarczy albo "inny" stawka ponad 7zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.09.2018 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 stawki sa różne w róznych gminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 21.09.2018 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2018 nie zmienia to faktu, ze sa bardzo wysokie w porównaniu do stawki za dom, dlatego lepiej budować garaż w bryle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts