Olga... 12.09.2018 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Witam. Potrzebuje pomocy w aranżacji kuchni. Jestem na etapie budowy dopiero więc wszystko mogę jeszcze zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 12.09.2018 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Nie ma żadnego planu/ rzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 12.09.2018 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 12.09.2018 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/20ZZRKKDGlGHdaeU1dcFlHOBwjK77U/img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2018 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Adres zdjęcia musi mieć końcówkę .jpg A sam link zamykasz tagami z dwóch stron. O tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.09.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 masz jakieś szczególne potrzeby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 15.09.2018 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Specjalnych wymagań nie mam, jestem osobą praworęczna a i jeszcze zlew bym chciała jednokomorowy z ociekaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 15.09.2018 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2018 I dziękuję za dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2018 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2018 no to dlaczego nie odpowiada ci układ z planu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 15.09.2018 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Tak zamiast zwykłego piekarnika chciałabym płytę i piekarnik w zabudowie (znaczy się wyżej). A na tym planie uwzględniony jest na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.09.2018 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2018 (edytowane) Czyli po prostu możesz dodać taki piekarnik obok lodówki, jest na to miejsce. Ta kuchnia jest spora, zwłaszcza gdyby usunąć tą krótką ściankę od salonu. Daje ogromne możliwości aranżacji, łącznie z półwyspą czy nawet wyspą. Tylko nie chce mi się rysować kilku różnych aranżacji na "ślepo". Dlatego liczyłam, że dasz jakieś konkretne wytyczne na czym ci zależy. Ok. piekarnik, ale to da się zrobić by obecnym ustawieniu. Masz dużo do przechowywania? Dużo gotujesz? Potrzebujesz przechowywać gdzieś zaprawy? Wolisz mieć układ bardziej otwarty czy bardziej zamknięty? masz jakieś inspiracje kuchenne?Chcesz mieć zlew pod oknem? Ekspres w zabudowie? Edytowane 15 Września 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 15.09.2018 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2018 Wyspy i półwyspy mi się podobają ale ściankę właśnie myślę usunąć i między kuchnią a salonem postawić duży stół ( wyspa zabierze chyba do tego za dużo miejsca). Do tego rozwiązania wtedy bardziej by pasowała kuchnia bardziej otwarta. Zlew pod oknem mi nie przeszkadza ( chyba że są tego duże minusy o których bym nie pomyślała). To małe pomieszczenie obok to spiżarnia więc ona będzie do przechowywania przetworów itp. Ekspresu nie planuje, przynajmniej na razie. Szafki raczej gładkie w szarości lub czerni i drewnie. Na dole szuflady góra szafki do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.09.2018 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Można np. tak: Z tym, ze za bardzo miejsca na szafki wiszące nie ma. Pokombinowałabym też z łazienką, by ją lepiej ukryć, bo teraz to z kanapy jest świetny widok na sedes po otwarciu drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olga... 17.09.2018 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 Powiem że nawet na tą łazienkę prędzej nawet uwagi nie zwróciłam. A lodówka, piekarnik i zmywarka mogą być tak blisko siebie? Chyba jednak wolę otwarta przestrzeń między kuchnią a salonem bez wysp czy półwyspy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.09.2018 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 I dobry wyciąg , stosunkowo nisko umieszczony. W przeciwnym razie "zapachy" kuchenne rozejdą się po parterze jak ..... po ...... . Podobne jak wynalazki z dyszami ssacymi wokół płyty kuchennej. Ściema niczym tvp1. Z zapachami kuchennymi to jak ze smażeniem na ognisku. Z bliska zapach boski, z zza trzeciego płotu to grill przypomina smród teściowej w bistorze opiekanej na wolnym ogniu. Niestety. Do teściowej nic nie mam, bo moja to zacna kobietka. Była, choc niby jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.09.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2018 Można postawić lodówkę przy piekarniku, tyle, że warto pomiędzy wstawić matę izolującą. Zmywarka może stać przy słupku z piekarnikiem, nie widzę związku. tak by ten układ wyglądał: Możesz zostawić oryginalny układ, jaki masz na planie, skoro nie chcesz półwyspów. I jak pisałam wcześniej, dać piekarnik obok lodówki. ja przestawiłam drzwi do spiżarki, bo w oryginalnym układzie spiżarka praktycznie jest niefunkcjonalna - nie ma gdzie ustawić szafek, powiesić półek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts