noag 23.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 24.03.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To ja też poproszę...Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To ja też poproszę...Dziękuję noag Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny No to czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Altager pw Cześć Teska Widzę, że nadal jesteś na forum aktywna. Ja wpadłam po długiej nieobecności - Parę lat minęło od budowy..........wspomnienia od czasu do czasu....juz mij a5 lat jak mieszkam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.03.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Altager pw Cześć Teska Widzę, że nadal jesteś na forum aktywna. Ja wpadłam po długiej nieobecności - Parę lat minęło od budowy..........wspomnienia od czasu do czasu....juz mij a5 lat jak mieszkam.. Toć u mnie przecież też 5 lat minie 11 kwietnia! Kurcze fajne to były czasy - czasy budowy.......duża ulga budowlana.......potem skok Vatu na 22%...szalone czasy. A teraz ogródeczek, roślinki.........no i chyba czas by pomyśleć o odświeżeniu ścian, może nowy kolorek a może i elewację przemalować (odświeżyć)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 24.03.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Hejka, kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 24.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ?Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ?Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.03.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Hejka, kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082. Pozdrowionka Aleksandra Dzięki, dzwoniłem, aktualne. Dzisiejsza cena, to 6zł za słupek o dł. 250cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żółwik 25.03.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ? Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ? Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ? Fantom Roben, monza +, gdzie nie powiem, żeby nie robić reklamy, bo dali ciała dwukrotnie z moimi zamówieniami i jeszcze bezczelnie kłamali w żywe oczy. Potem miałem drobne kłopoty ze zwrotem kasy za niezrealizowaną część zamówienia. Fachmani dali sobie radę i nie płakali podczas i po montażu. Ale też nie rzucali czapkami na wiwat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 25.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ? Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ? Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ? Fantom spróbuj w Extra dachu na ul. Krakowskiej, dają rabaty, szczególnie jeśli Twoja ekipa jest od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 25.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzięki za radę , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Można prosić o namiar ? Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny Hejka, kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082. Pozdrowionka Aleksandra Dzięki, dzwoniłem, aktualne. Dzisiejsza cena, to 6zł za słupek o dł. 250cm. Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynula 25.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 czy ktoś z Was budował lub obecnie buduje M 29 z muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 26.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Czy orientuje się ktoś może jaki jest koszt wybudowania sieci wodociągowej - koszt 1m Dane techniczne wodociągu:495m - PCV 110130m - DE-40PE3szt. Hydranty DN80 Dodatkowo ile wynosi koszt przyłącza wodnego o długości 3m - 32PE wraz ze studzienką wodomierzową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Czy orientuje się ktoś może jaki jest koszt wybudowania sieci wodociągowej - koszt 1m Dane techniczne wodociągu: 495m - PCV 110 130m - DE-40PE 3szt. Hydranty DN80 Dodatkowo ile wynosi koszt przyłącza wodnego o długości 3m - 32PE wraz ze studzienką wodomierzową. Spróbuj zapytać tutaj: p. Grzegorz Mazur tel.605 111 341. Budował nam sieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam po długim czasie. Budowa już zakończona, pięć lat mieszkania minęło i czas na remont. Powiedzcie mi ile teraz się płaci za malowanie ścian, oczywiście bez gładzi i guntu, chodzi o odnowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam po długim czasie. Budowa już zakończona, pięć lat mieszkania minęło i czas na remont. Powiedzcie mi ile teraz się płaci za malowanie ścian, oczywiście bez gładzi i guntu, chodzi o odnowienie. Słyszałem, że 6-7 zł.m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 26.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Zna ktoś może nazwę firmy kurierskiej która dostarcza listy z gminy Dobra na Szczecin, wypadła mi nazwa z głowy (coś świta mi, że było AVS......) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.03.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Zna ktoś może nazwę firmy kurierskiej która dostarcza listy z gminy Dobra na Szczecin, wypadła mi nazwa z głowy (coś świta mi, że było AVS......) AVISTRANS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kammaje 26.03.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam Zna ktoś może nazwę firmy kurierskiej która dostarcza listy z gminy Dobra na Szczecin, wypadła mi nazwa z głowy (coś świta mi, że było AVS......) Kiedyś była to firma z podzamcza czyli "nowego starego miasta". Tam przynajmniej jechałem po list, ale nazwy nie pamiętam. Pytanie do ludzi z Dobrej i najbliższej okolicy - działka na przeciwko stacji benzynowej ma "zgodę" na budowę sklepu "wielkopowierzchniowego" - ktoś potwierdza taką informację?? I jeszcze jedno ogólne pytanie - czy ktoś widział gdzieś w Szczecinie nogi stalowe/żeliwne do ławek/krzeseł/stołów - takie gotowe tylko deski i już jest siedzisko?? Bardzo bym prosił o informację gdzie. I jeszcze szukam takich żeliwnych "pergoli" (ażurowe,we wzorki, o wysokości 2m). Komuś rzuciły się w oczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 26.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dziękuję za informację o malowaniu.Jeśli chodzi o ten teren naprzeciw stacji, też mi się jakiś sklep obił o uszy, a co gmina na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts