Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Altager

pw :lol:

Cześć Teska

Widzę, że nadal jesteś na forum aktywna.

Ja wpadłam po długiej nieobecności -

Parę lat minęło od budowy..........wspomnienia :lol:

od czasu do czasu....juz mij a5 lat jak mieszkam..

Toć u mnie przecież też 5 lat minie 11 kwietnia!

Kurcze fajne to były czasy - czasy budowy.......duża ulga budowlana.......potem skok Vatu na 22%...szalone czasy.

A teraz ogródeczek, roślinki.........no i chyba czas by pomyśleć o odświeżeniu ścian, może nowy kolorek a może i elewację przemalować (odświeżyć)?

Dzięki za radę :D , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie.

Pozdrowionka

Aleksandra

Można prosić o namiar ?

Witam, jeżeli podzielisz się namiarami to będę wdzięczny

Hejka,

kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082.

Pozdrowionka

Aleksandra

Dzięki za radę :D , ale ja potrzebuję jako słupki ogrodzeniowe. Znalazłam po 5 zł/szt. Transport 50 zł. Chyba taniej nie będzie.

Pozdrowionka

Aleksandra

Można prosić o namiar ?

Hejka,

kupowałam z ogłoszenie w Kontakcie, ale od tego czasu minęło kilkanaście miesięcy, więc nie wiem, czy aktualne. Nr tel. 0790407082.

Pozdrowionka

Aleksandra

Dzięki, dzwoniłem, aktualne. Dzisiejsza cena, to 6zł za słupek o dł. 250cm.

Kto kupowal dachowke Robena i gdzie ?

Jaki model wybraliscie (kolor mnie wazny) ?

Fachmani zadowoleni z dachowki czy marudzili ?

Fantom

Roben, monza +, gdzie nie powiem, żeby nie robić reklamy, bo dali ciała dwukrotnie z moimi zamówieniami i jeszcze bezczelnie kłamali w żywe oczy. Potem miałem drobne kłopoty ze zwrotem kasy za niezrealizowaną część zamówienia.

Fachmani dali sobie radę i nie płakali podczas i po montażu. Ale też nie rzucali czapkami na wiwat ;)

Pozdrowionka

Aleksandra

Można prosić o namiar ?

Hejka,

Pozdrowionka

Aleksandra

Dzięki, dzwoniłem, aktualne. Dzisiejsza cena, to 6zł za słupek o dł. 250cm.

Dzięki za info

Pozdrawiam

Witam

Czy orientuje się ktoś może jaki jest koszt wybudowania sieci wodociągowej - koszt 1m

Dane techniczne wodociągu:

495m - PCV 110

130m - DE-40PE

3szt. Hydranty DN80

Dodatkowo ile wynosi koszt przyłącza wodnego o długości 3m - 32PE wraz ze studzienką wodomierzową.

Spróbuj zapytać tutaj: p. Grzegorz Mazur tel.605 111 341. Budował nam sieć.

Witam

Zna ktoś może nazwę firmy kurierskiej która dostarcza listy z gminy Dobra na Szczecin, wypadła mi nazwa z głowy (coś świta mi, że było AVS......)

Kiedyś była to firma z podzamcza czyli "nowego starego miasta". Tam przynajmniej jechałem po list, ale nazwy nie pamiętam.

Pytanie do ludzi z Dobrej i najbliższej okolicy - działka na przeciwko stacji benzynowej ma "zgodę" na budowę sklepu "wielkopowierzchniowego" - ktoś potwierdza taką informację??

I jeszcze jedno ogólne pytanie - czy ktoś widział gdzieś w Szczecinie nogi stalowe/żeliwne do ławek/krzeseł/stołów - takie gotowe tylko deski i już jest siedzisko?? Bardzo bym prosił o informację gdzie. I jeszcze szukam takich żeliwnych "pergoli" (ażurowe,we wzorki, o wysokości 2m). Komuś rzuciły się w oczy??