maci1981 28.09.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Mam możliwość pozyskania krat pomostowych 1mx1m Czy można to "coś" tymczasowo "ubić" w ziemie i wykorzystać jako podjazd dla auta? Nigdzie wujek Google nie pokazuje takiego rozwiązania. Kraty ocynk, trawka by ładnie rosła:) Da radę czy nie ma to sensu? Jak dla mnie może to wyglądać lepiej niż kostka. Ale ja jestem nowiciuszem i pytam Panstwa o zastosowanie.Potrzebuje zrobić ok 30m dojazdu do garażu. Chciałbym poznać czy to ma sens. PozdrawiamLP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 28.09.2018 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Ciekawy pomysł. Może się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci1981 29.09.2018 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Ciekawy pomysł. Może się sprawdzić. Dziękuje. Takie foto znalazłem. Myślałem o podobnym zastosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 29.09.2018 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Tylko to co pokazujesz to chyba tworzywo sztuczne.Co do krat trzeba by protestować, zastanawiam się czy nie będą się za mocno wbijać w podłoże. Pod takie powierzchnie z trawa też się robi podbudowy itd, czy to jest tanie , raczej nie. Czy zaoszczędzisz na tych kratach, jeżeli to nie wiele. Użytkowo sobie troche nie wyobrażam. Zona w butach na obcasie raczej nie będzie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci1981 29.09.2018 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Myślałem dać dwa pasy 1mX1m na koła a między nimi zrobić chodnik na obcasy:) Podkłady mam darmo więc chyba na początek zaryzykuje. Podbudowy robi się pod plastykowe lekkie kratki - to wiem. Tu zaryzykuje bez. To jest kawał ciężkiego metalu. Zobaczymy, lepsze to niż tymczasowo gruz wysypywać. Tak mi się wydaje przynajmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.09.2018 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2018 jako uzupełniająca nawierzchnia - ok. Ale jako główna nawierzchnia to kobieta na obcasach cię zabije. Niszczy buty masakrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maci1981 30.09.2018 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 jako uzupełniająca nawierzchnia - ok. Ale jako główna nawierzchnia to kobieta na obcasach cię zabije. Niszczy buty masakrycznie. Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Utwierdziło mnie to w przekonaniu ze warto spróbować. Pozwoli mi to znacznie zaoszczędzić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.09.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Coś grubszego chyba warto dać jako podbudowę, aby zwiększyć powierzchnię nacisku czyli rozłożyć siły. Po roztopach lub opadach krata bezpośrednio na trawie utopi się w błocie jeśli będzie intensywnie użytkowana kilkanaście razy dziennie. Zakładam dwa auta, wyjazdy do i z pracy, zakupy, dzieciaki do szkoły na zajęcia itp. U emerytowanych emerytów z wyjazdami dwa razy w tygodniu (sobota zakupy, niedziela na sumę) to może wytrzyma. Powodzenia, napisz z rok jak się sprawdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 30.09.2018 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Mam możliwość pozyskania krat pomostowych 1mx1m Czy można to "coś" tymczasowo "ubić" w ziemie i wykorzystać jako podjazd dla auta? Nigdzie wujek Google nie pokazuje takiego rozwiązania. Kraty ocynk, trawka by ładnie rosła:) Da radę czy nie ma to sensu? Jak dla mnie może to wyglądać lepiej niż kostka. Ale ja jestem nowiciuszem i pytam Panstwa o zastosowanie. Potrzebuje zrobić ok 30m dojazdu do garażu. Chciałbym poznać czy to ma sens. Pozdrawiam LP Ciekawe po ilu przejazdach zejdzie ocynk i zardzewieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.09.2018 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Po śladzie opon zrudzieje jak szyny kolejowe mało jeżdżone. Może to będzie zbliżone do koloru gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts