an-bud 15.01.2019 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Jesteś pod telefonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 16.01.2019 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 PW odbierz. Studnia abisynka (płytka) i uszczelnić dno jaką gliną czy bentonitem.Poczytaj jakie opracowanie o przygotowywaniu nowych wysypisk śmieci.Niecką robią i solidnie ją uszczelniają dla wody. Opisują jak - krok po kroku.Gdzieś w sieci to czytałem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.01.2019 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Zrobię na razie minimalnym kosztem mam prawie 500 m2 dachu... odprowadzę do stawu deszczówkę... może się napełni, ale z pewnością będzie mniejsze bagno koło chałupy a to też ważne bo wiosną i jesienią tonę w nim rzęchem Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 29.03.2019 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2019 No i pogadali sobie o wyższości świąt Bożego narodzenia nad świętami Wielkanocy a konkretnych rozwiązań tyle co nic. a ja tu czekałem na objawienie prostych przepisów w stylu jak tutaj : Może się jeszcze da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.05.2019 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2019 No i pogadali sobie o wyższości świąt Bożego narodzenia nad świętami Wielkanocy a konkretnych rozwiązań tyle co nic. a ja tu czekałem na objawienie prostych przepisów w stylu jak tutaj : https://www.youtube.com/watch?v=4iKbW6FpvrY Może się jeszcze da ? Można też czytać.... między wierszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 13.05.2019 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 No można, i można poszukać informacji gdzie indziej, tylko ..... po co to forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 25.11.2021 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2021 PW odbierz. Studnia abisynka (płytka) i uszczelnić dno jaką gliną czy bentonitem. Poczytaj jakie opracowanie o przygotowywaniu nowych wysypisk śmieci. Niecką robią i solidnie ją uszczelniają dla wody. Opisują jak - krok po kroku. Gdzieś w sieci to czyt Adam M. znowu zmieniłeś numer telefonu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.11.2021 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 I tak i nie...Ze służbowym latam najczęściej.Byłem za Twoim płotem i dzwoniłem z niego, ale nie odbierałeś Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 08.12.2021 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2021 warsztat wykańczam ....telefon czasem się ładuje na ławie właśnie kończę tworzenie mieszkania służbowego w warsztacie..... Wyślij mi sms-em nr tel. służbowego bo swojego chyba schowałeś do zamrażalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.01.2022 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2022 Zastanawiam się jak będą ogrzewane domy jak wejdzie w życie zakaz palenia paliwem stałym za 8 lat w miastach a za następne 10 lat na wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sativum 28.01.2022 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Jak nie będzie możliwości skutecznej egzekucji , to nic się nie zmieni. Tako rzecze historia. Zawsze istnieje też punkt przełamania, gdy (wystarczająco dużo) ludzi po prostu się buntuje. Pytanie w którym miejscu na tej krzywej się znajdziemy w danym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 28.01.2022 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Zastanawiam się jak będą ogrzewane domy jak wejdzie w życie zakaz palenia paliwem stałym za 8 lat w miastach a za następne 10 lat na wsi? Mieszkam juz poniekąd na terenie takiej gminy. Mieszkańcy udaja że nie słyszeli.....gmina że nie widzi........ Tak patrzę na nowe pokolenie i myślę że "problem" się sam rozwiąże, a powód jest w sumie banalny......nie chce sie im........w sumie mnie juz też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.01.2022 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Zastanawiam się jak będą ogrzewane domy jak wejdzie w życie zakaz palenia paliwem stałym za 8 lat w miastach a za następne 10 lat na wsi? Podział na dobre/złe nie jest stałe/płynne/gazowe/energia elektryczna. Tylko odnawialne/nieodnawialne. Bardzo wątpię, żeby zakazali energii odnawialnej na większą skalę. Może w większych miastach to przejdzie. Bo jaka jest alternatywa, jak trzeba odejść od paliw kopalnych? Wiedeń już dawno zakazał montażu kotłów gazowych, niedawno Norwegia a ostatnio Francja. Produkcja prądu z OZE zimą jest bardzo mała. Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 28.01.2022 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2022 Produkcja prądu z OZE zimą jest bardzo mała. Od kilku dni podglądam: https://www.pse.pl/dane-systemowe Nie wiedziałem że mamy aż tyle wiatraków (od kilku dni 20-25% naszej produkcji)........fakt że niestabilne to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 30.01.2022 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 Unia ma swoje genialne pomysły, które sprawdzaja się w krajach ciepłych i nasłonecznionych.Jak nie wypowiemy paktu klimatycznego, to damy mordą w trociny!Klimat mamy jaki mamy.MUSIMY spalać.No, można by starać się spalać czyściej... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts