muniek0122 03.11.2018 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Mam w korytarzu (długi korytarz) ścianę wytapetowaną, na którą jest za mało miejsca aby dać jakąś szafę. Ale znowu tapeta sama powoduje że miejsce jest "puste".I chcę poprawić wygląd tej ściany. Wymiary:- wys. 2.6m na min. 1.5m lub max. 2m szerokość. Myślałem aby duża przestrzeń która mimo wytapetowania wygląda pusta, aby ją czymś przyozdobić: - obraz tryptyki (wys. 2m i szerokość 160 cm)- jakiś mech ;P https://2.bp.blogspot.com/-zesep0THCNo/WUBTBxNpxTI/AAAAAAAAARA/qlgytPUE3K0dvAl0WEa-4lBe6w-I8o7_ACEwYBhgL/s1600/13.jpg- lustro odpada, bo na przeciwko już mam lustro, więc by się odbijały widoki Co jeszcze proponujecie aby zagospodarować na tą ścianę? Przyozdobić? Wys. 2.6m; na min. 1.5m lub max. 2m szerokość.Coś co zasłoni tą tapetę, ale przyozdobi tą ścianę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.11.2018 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 płytka konsola, lampki/kinkiety i obrazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier.m 04.11.2018 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam, mech wygląda oryginalnie, ale...pomyśl ile pracy Cię czeka, by za kilka miesięcy nie stał się siedliskiem kurzu. Moim zdaniem dwa identyczne podłużne lustra naprzeciw siebie właśnie fajnie by wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.11.2018 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Lustro a vis a vis fototapeta na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bernard123 04.11.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Efektownym obrazem pasującym do Twojego wnętrza plus fajne oświetlenie do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.12.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 A tapeta futrzana? I do niej dopasowana kolorystyka pozostałych ścian, aby uspójnić projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts