baroni 10.11.2018 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Drodzy forumowicze, mam problem z przestrzenią pomiędzy kafelkami, a wanną w łazience. W załączeniu przesyłam zdjęcie. Niestety nie wiem, jak najlepiej można ten problem rozwiązać - czy spróbować dokleić listwę, czy zrobić coś innego. Będę z góry bardzo wdzięczny za wszelkie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 10.11.2018 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 ile to ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baroni 11.11.2018 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 145 cm długości i 2x 66 cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 11.11.2018 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Wanny nie da się podnieść, żeby tylko cienką (względnie) fugę silikonową czy sikaflex użyć? Jak nie, to chyba listwa przywannowa będzie najmniej szpetnie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.11.2018 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 ile ma ta przestrzeń między kafelkami a wanną wysokosci, szerekosci? 2-3 cm? czy centymetr? jakas listwa jak pisze poprzednik obrobiona dodatkowo silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baroni 16.11.2018 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Dziękuję za pomoc. Przestrzeń ma ok 3 cm, chyba rzeczywiście będę przyklejał listwę. Proszę jeszcze o pomoc, w jaki sposób dokładnie powinienem 'obrobić listwę silikonem'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.11.2018 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Warstwa silikonu na ścianę oraz na wannę, wypełniasz listwą. Jak zwiąże pokrywasz wszystko silikonem. Wersja druga - wykańczasz tak że listwe widać. Miałem coś podobnego, szpara na palec. Dałem silicon i jakiś gruby koncentryk od radiostacji, po wierzchu silicon. Służyło ponad 20 lat - do remontu aż wanna poszła precz. Złomiarzowi aż się oczy zaświeciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts