sewek372 19.11.2018 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witam, Chcę kupić mieszkanie z antresolą i tam zrobić dwa pokoje. Mieszkanie będzie oddane za około rok w stanie deweloperskim. Może ktoś się wypowiedzieć o projekcie mieszkania? Wg. mnie jest to dość duże mieszkanie dla 4 osób. Wrzucam również podział antresoli jaki chciałbym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.11.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 pomyśl czy nie warto na antresoli zrobić przynajmniej wc. Bieganie w nocy po schodach do łazienki może być niebezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 19.11.2018 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Schody chcesz przenieść? Z czego mają być? Jedna łazienka i brak nawet klopika osobno to męczarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewek372 19.11.2018 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Schody chcesz przenieść? Z czego mają być? Jedna łazienka i brak nawet klopika osobno to męczarnia. Myślałem o schodach drewnianych, chcę je przenieść żeby uniknąć robienia długiego korytarza (chociaż pewnie by to fajnie wyglądało) do pokoju z tarasem. Drugiej łazienki raczej nigdzie nie zmieszczę ale osobne wc może gdzieś da się wcisnąć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewek372 21.11.2018 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Może jeszcze ktoś się wypowie na temat tego mieszkania? Jest to odpowiednie mieszkanie dla rodziny? Dostaliśmy już umowę rezerwacyjną do przeglądnięcia więc musimy podjąć trudną decyzję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 05.12.2018 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2018 Bardzo fajne mieszkanie, przestronne i sensowne zagospodarowanie przestrzeni. Rzeczywiście toaleta (najlepiej z prysznicem) jest opcją do rozpatrzenia. Od nas 2 propozycje. Jedna z biblioteczką widoczną na antresoli i szklaną barierką, druga z większym pokojem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sewek372 09.12.2018 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Umowa podpisana:) Na antresoli będę chciał zrobić dwa pokoje dla dzieciaków (nad wc jeszcze przyjdzie czas żeby się głowić) Teraz tylko czekać... A co myślicie o salonie - nie jest zbyt wąski? Jak go zagospodarować żeby pogodzić układ ze schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts