mariusz82 06.05.2020 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 4.000 netto za 1kW to atrakcyjna oferta? Pytam bo dostałem do skrzynki ulotkę jakiejś lokalnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swiatel33 06.05.2020 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Witam Serdecznie,Ja natomiast nie polecam wykonawcy Aguia Media S.C. z Kobióra, wykonywali dla mnie instalację i zgodnie z opinią techniczną jest wykonana niepoprawnie.Główne problemy to kable leżące bezpośrednio na dachu oraz niewypoziomowana konstrukcja krzywiąca panele. Wykonawca zasłania się dobrym pewnikiem i pewnie sprawa znajdzie finał w sądzie. Z mojej strony polecam zasięgnąć porady i dystrybutorów markowych komponentów, posiadają oni bazę dobrych wykonawców.Ja skusiłem się na markowe elementy i dobre opinie na oferto. Jednak mam obecnie spory problem, którego nikomu nie życzę. Fotowoltaika ma sens i powinna nas cieszyć szczególnie w słoneczne dni. I ZGADZAM SIĘ GRUNT TO DOBRE KOMPONENTY I B.DOBRY WYKONAWCA Z CERTYFIKATAMI. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 12.05.2020 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Małgorzatachrzan- ile ten zielony szit płaci co za trolowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicjamarciniak90 14.05.2020 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Małgorzatachrzan- ile ten zielony szit płaci co za trolowanie? ktoś jak się wypowiada to niekoniecznie musi trolować.. ktoś coś poleca bo jest zadowolony, a każdemu z nas zależy żeby wszystko było wykonane jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 14.05.2020 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Owszem Alicjo, ale podobny tekst w co najmniej dwóch różnych tematach, wysłant z nowego konta świadczy tylko o trolowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiuszkalinowski7 22.05.2020 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Owszem Alicjo, ale podobny tekst w co najmniej dwóch różnych tematach, wysłant z nowego konta świadczy tylko o trolowaniu. nie koniecznie bo ja też u nich robiłem i ich polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 22.05.2020 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2020 Ja nie twierdzę że to zła firma, ale takie chwyty reklamowe to czysta żenada! Jeśli chcą się zareklamować niech napiszą prosto, a nie podszywają się pod niby zadowolonych klientów. Mnie osobiście takie praktyki brzydzą i nawet nie patrze na ich ofertę! A co arku, ty też od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakwiatkowska 26.05.2020 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 temat forum jest o rzetelnych wykonawcach są tutaj ludzie, którzy są zadowoleni z wykonawcy i nie wiem po co miałby ktoś się podszywać pod kogoś. Ja kiedy jestem zadowolona to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekmaz 26.05.2020 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2020 Dlatego własnie najlepiej szukac opinii na fb Tam pod własnym nazwyskiem prawdziwi klienci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annakwiatkowska 28.05.2020 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 dokładnie, można przecież opinie sprawdzić w innych źródłach na temat danej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 28.05.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 dokładnie, można przecież opinie sprawdzić w innych źródłach na temat danej firmy Oglądałaś? Niestety, tak działa marketing internetowy (nie chodzi mi o konkretną sytuację - a o mechanizmy i narzędzia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.06.2020 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) Kaizen - annakwiatkowska i arkadiuszkalinowski7 IMHO to ta sama firma spamerska. Właśnie czekam aż podpadną bardziej i bedzie mozna z czystym sumieniem zbanować. Edytowane 16 Czerwca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 16.06.2020 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2020 temat forum jest o rzetelnych wykonawcach są tutaj ludzie, którzy są zadowoleni z wykonawcy i nie wiem po co miałby ktoś się podszywać pod kogoś. Ja kiedy jestem zadowolona to polecam Zielony schit to polecana przez ciebie firma... wystarczy poszukać płacą 3gr/posta właśnie z tego powodu zarobiłaś 9 gr. jeszcze trochę dobrych opinii i będziesz miała na kajzerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.06.2020 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 3 gr / post? Zdecydowanie za mało. Taka płaca nie wystarczy na ee.Powinni więcej płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 17.06.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2020 Wpadniesz na inne fora to zrozumiesz że Zielony schit jest wszędzie i wszyscy go chwalą. A prawda jest taka że to badziew a nie firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 18.06.2020 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Wpadniesz na inne fora to zrozumiesz że Zielony schit jest wszędzie i wszyscy go chwalą. A prawda jest taka że to badziew a nie firma. Dobra firma nie musi robić reklamy - zadowoleni klienci sami zareklamują. Natomiast partacze chwytają się brzytwy, żeby pozyskać klienta. Już to kiedyś pisałem ale powtórzę, stosowanie chwytów jak wyżej, podszywanie się pod niby zadowolonych klientów to dla mnie całkowite dno. Jak można zaufać takiej firmie skoro już na poziomie reklamy kłamią w żywe oczy! Porażka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kysztof_2 18.06.2020 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2020 Wyłapywać- dawać znać reszcie forumowiczów. Bez litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 19.06.2020 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 To może ja od siebie kilka wniosków z naszych doświadczeń? - Nie podpisuj niczego po godzinie, tylko sobie czas na porównanie ofert.- Przeczytaj umowę, Umowa to dokument na bazie którego będzie realizowana inwestycja a potem gwarancje.- Zwróć uwagę, czy firma działa dłużej niż rok.Spółki z o.o. sprawdźmy w KRS a działalności osobowe w bazie CEIDG.- Właściwy dobór instalacji. Prosumenci powinni dobierać moc instalacji do rocznego zużycia energii elektrycznej. Więcej nie znaczy lepiej.- Pytaj zawsze o personel firmy, szczególnie o kadrę inżynieryjną. Ktoś powinien dobrze przygotować rozplanowanie i całość inwestycji.- Warto sprawdzić referencje i ich jakość.- Autoryzacje - sprawdź czy firma jakimiś dysponuje. To daje pewność i wygodę w realizacji gwarancji.- Może oczywiste, ale.....siedziba. Warto zobaczyć biuro firmy i tam podpisać umowę.- Fizyczny magazyn: Magazyn z towarem jest niezbędny dla profesjonalnej firmy wykonawczej. Nie można montować większej ilości instalacji bez podręcznego zapasu sprzętu i towaru.- Własna ekipa montażowa - Praca z podwykonawcami to nic złego, jednak nie da się dobrze świadczyć serwisów bez własnego, zatrudnionego personelu. Zgadzacie się? dodalibyście coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 19.06.2020 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2020 - Może oczywiste, ale.....siedziba. Warto zobaczyć biuro firmy i tam podpisać umowę. Nie warto podpisywać umowy w biurze firmy, pozbawiamy się możliwości wycofania się z inwestycji w przypadku, gdy jednak z jakiegoś powodu dojdziemy do wniosku, że nie chcemy współpracować z daną firmą. Były już takie przypadki i tylko podpisanie umowy poza lokalem uratowało inwestora przed wyrzuceniem pieniędzy w błoto (zainteresowani wiedzą, o jakiej firmie piszę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corey10 21.06.2020 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Bardzo prosiłbym o propozycję profesjonalnego wykonawcy, który zrobiłby niewielką instalację na domu w okolicach Zamościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts