d7d 08.12.2018 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 I startujemy od zera. Wszyscy mają czyste konta i amnestia na bany. Likwidacja wszelkich określeń typu: NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! NAJPOŻYTECZNIEJSZY FORUMOWICZ od ZAWSZE itp. oraz określeń stażowych (liczna postów): FORUMOWICZ to brzmi dumnie Elita FORUM Lider FORUM OLIMP FORUM REKORDZISTA FORUM (10 tysięcy postów!) i tym podobne. Jak od zera to od zera. Zostawiamy tylko FORUMOWICZ WIELKI SERCEM oraz MODERATOR FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.12.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 tu będzie sporo pracy dla moderatorów którzy będa musieli ostatecznie uznac lub nie punkt reputacji moim zdaniem. Automat zgodnie z tym co piszesz zablokuje sporą część "w 3 minuty" Sprawdzanie na bieżąco zasadności punktów będzie nie do ogarnięcia przy społecznej moderacji, jeśli to ocenianie stanie się na forum popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2018 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Mam nadzieje, ze kolejna zmiana bedzie mozliwosc samodzielnego usuniecia dziennika, bo jakos nie moge sie doprosic o usuniecie swoich. W systemie reputacyjnym nie chce uczestniczyc. uwazam, ze to jakis kolejny absurdalnie nawiedzony pomysl nawiedzonego gostka, ktory chce sie wykazac. Rozumiem, ze rewolucyjna zmiana jest rowniez brak aukcji swiatecznej prac dzieci z ogniska marymont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.12.2018 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Brak aukcji to raczej zmiana opiekuna forum. Inicjatywa pochodziła od byłego opiekuna forum, Pana Andrzeja Paplińskiego i aukcja jest prowadzona w nowym miejscu zatrudnienia. Z tym, że tam nie ma tradycji licytacji, wiec i zainteresowanie niewielkie. Głownie licytują "spadachroniarze" z forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2018 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 no to szkoda, ze redakcja nie chciala pociagnac tej inicjatywy. ogniskowcy by sie zapewne nie obrazili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.12.2018 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Nie wiem czy nie chciała. Może to była prywatna inicjatywa pracownika i po odejściu nie chciał jej zostawić u byłego pracodawcy? Za to byłby świetny pomysł na rywalizację o fanty, gdyby podzielić fanty na dwie grupy i zorganizować dwie konkurencyjne licytacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2018 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 no wlasnie a dzieciaki pewnie zrobilyby fanty na obie licytacje no coz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.12.2018 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Mam nadzieje, ze kolejna zmiana bedzie mozliwosc samodzielnego usuniecia dziennika, bo jakos nie moge sie doprosic o usuniecie swoich. W systemie reputacyjnym nie chce uczestniczyc. uwazam, ze to jakis kolejny absurdalnie nawiedzony pomysl nawiedzonego gostka, ktory chce sie wykazac. Rozumiem, ze rewolucyjna zmiana jest rowniez brak aukcji swiatecznej prac dzieci z ogniska marymont? 1.System reputacji ... Zgodnie z Waszymi prośbami, na 10 grudnia zaplanowany jest start systemu reputacji na Forum. Ilu Forumowiczów zgłaszało takie wnioski ?? Czy to jest pomysł nowego Opiekuna Forum? 2. Aukcja była bardzo pożyteczna ... Szkoda że jej już nie będzie. Lepsza jest charytatywna akcja na rzecz Dzieci z Ogniska Marymont niż nowy system reputacji. 3. Gdzie jest prowadzona Aukcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.12.2018 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 wpisz w googlach i wyskoczy fajne fanty w tym roku:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.12.2018 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 (edytowane) 1.System reputacji ... Ilu Forumowiczów zgłaszało takie wnioski ?? Przynajmniej dwóch bezpośrednio w ostatnim czasie (ale mówiło się o tym wcześniej przy okazji omawiania modernizacji forum): Cuuube i jak_to_możliwe. Do tego głosy wsparcia do tych inicjatyw, z przykładami, gdzie taki system działa (np. elektroda.pl) no wlasnie a dzieciaki pewnie zrobilyby fanty na obie licytacje no coz..... Nie wiemy czy Redakcja nie chciała. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.12.2018 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Czyli kilka osób, na tysiąc lub więcej forumowiczów ?Ciekawe jak to będzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.12.2018 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Tysiące forumowiczów ma niewielki dorobek i pewnie nigdy nie zajrzało do działu "Uwagi o naszym forum". Mało ich też obchodzą podpisy pod nickiem.Wiadomo, że dotyczy to tych, którzy są aktywni i jakoś się utożsamiają ze społecznością forum. Na konkurencyjnym forum ten system funkcjonuje i świetnie się sprawdza. Dodatkowo wysoko punktowani są nagradzani przez wydawnictwo czasopismami tematycznymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.12.2018 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Świetny sposób na wyeliminowanie konkurencji z forum. Trzech pracowników firmy szybko da po minusowym punkcie i konkurencja ma bana na tydzień Producenci kotłów na węgiel dostaliby bana w pięć minut od uruchomienia takiej usługi od: Liwko, Arturo i wszystkich tych, których irytują dymiący sąsiedzi W punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 09.12.2018 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Elfir trzeba mądrze sprecyzować zasady i zaprząc do pracy adminów i moderatorów. to może zadziałać jak broń obosieczna i Arturkowe Liwki mogą nie zdążyć z przydzieleniem punktów ujemnych. mogę mieć i pincet ujemnych plusow ale i wtenczas nie zmienię swoich wypowiedzi. Ważne,że pomimo,że jestem jaki jestem ludzie myślą i z miłą chęcią umawiam się na spotkania z forumowiczami dot.budowy I to jest dla mnie i myślę,że i foruma najważniejsze... Edytowane 10 Grudnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.12.2018 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 System reputacji wystartował, mam nadzieję, że będzie przydatny. Od razu wyjaśniam, że płatne profile nie mają taryfy ulgowej Co do licytacji - w ostatnim czasie było trochę zamieszania wokół Forum i niestety było już za późno na organizację czegokolwiek. Niewykluczone, że pomysł powróci za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 10.12.2018 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 a jak można to wyłączyć? Bo nie widzę w ustawieniach takiej opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.12.2018 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Reputację można wyłączyć poprzez: Twój profil -> ustawienia -> zaawansowane ustawienia (w lewej kolumnie) -> ukryj reputację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 10.12.2018 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 w tym problem - już wcześniej sprawdziłem w tym miejscu czy jest taka możliwość - nie widzę takiej funkcjonalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.12.2018 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Proszę sprawdzić teraz, powinna się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.12.2018 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Reputację można wyłączyć poprzez: Twój profil -> ustawienia -> zaawansowane ustawienia (w lewej kolumnie) -> ukryj reputację Dwa razy przeglądałem NIE MA TAKIEJ OPCJI nazwanej ukryj reputację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts