kryzys 02.01.2019 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Jak tam się nie da to aby tu troche tak ciut ciuteńkę , redakcja chyba pęka ze śmiechu czytając te błagalne prośby :lol2: ale twardym trzeba być , powiedziano wykonano i to sie ceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Droga redakcjo, to co? Na miesiąc? Niczym nie ryzykujecie. Jedna uwaga od któregoś z moderatorów, ze coś jest nie tak i zamykacie wątek. Mogę nie kasować na początek postów, tylko zwracać się z prośbą o wyedytowanie. Po to, by forumowicze zorientowali się, co wolno a co nie i, by nie było oskarżeń o stronniczość. Jeszcze raz. Chowam swoje preferencje polityczne do kieszeni. Na miesiąc. Potem podejmiecie decyzję. Możemy zacząć rozmowę od tego artykułu:"Kosmopolici kontra populiści".Naprawdę ciekawy temat, bo określa coś, czego do tej pory tylko się spodziewaliśmy. Nowa walka "klas"? Wiele też tłumaczy, również to co dzieje się w Polsce. Paradoksalnie, zaczynam rozumieć zwolenników Kaczyńskiego. Nie zgadzam się z nimi dalej ale wiem skąd biorą się takie postawy. Lekceważyć ich absolutnie nie można. Nie można też powiedzieć niewykształcone prostaki, bo to nie tak przebiega granica. Ciekaw jestem opinii innych. Dajcie nam szansę na ten temat porozmawiać. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 02.01.2019 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) ....żaden moderator nie był w stanie zapanować nad hejtem który tam królował. . może ten by się nadał albo ten (link działał , ale przytyk był do tego ,że nie był wklejony przez okienko z nazwą LINK Edytowane 2 Stycznia 2019 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.01.2019 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 może ten by się nadał albo ten (link działał , ale przytyk był do tego ,że nie był wklejony przez okienko z nazwą LINKDokładnie to proponuję. Nie oceniamy innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 02.01.2019 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 A ja zaproponowałem , nadwrażliwych ...tutaj , też by się tacy przydali czasem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 02.01.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Dokładnie to proponuję. Nie oceniamy innych forumowiczów. to jest tłumaczenie ukaranego Krytyke linka tendencyjnego redaktora bez nazwiska i zawartych tam, niczym nie popartych opinii traktujesz, jako osobistą agresję na ciebie? Przecież nie piszę o tobie, tylko o tym, co robisz - a cytujesz to, z czym się zgadzasz, czyli swój autorytet. Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy niedozwoloną oceną osoby (jesteś taki, owaki) a uprawnioną krytyką zachowania (robisz to i tamto)... i ja się z nim zgadzam , nie widzę przytyku do jego osoby - moda . Uważam , że mod jest przewrażliwiony , a tutaj na FM (nie wiem jak to zostanie odebrane ) są 'miętcy' , by nie napisać 'ciepłe kl...y' . Edytowane 2 Stycznia 2019 przez cuuube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.01.2019 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Kemot jest akurat osobą, która notorycznie oskarżała polityków o złodziejstwa, przekręty, agenturalność. Prośby o podanie dowodów ignorował. Teraz się dziwi, że ktoś taką postawą się brzydził. Gdybym taki wątek moderował takie oskarżenia bez dowodów nie byłyby możliwe. Niezależnie od tego, kogo by dotyczyły. Potwierdzam takie działania kemot_p. Wielokrotnie zwracałem się do niego o jakiekolwiek dowody. Następowała cisza lub zmiana tematu. Podobnie też pisał kiedyś wiseman. Podobne oskarżenia bez dowodów.. kemot_p, założyciel "I po bulu ..." teraz się dziwi I teraz chcesz jednemu z tych, który pisał o oponentach w dyskusji - głąby, chochoły, ruskie trolle itp. dać pieczę nad wątkiem? Przecież to byłaby jawna kpina z osób, które obrażał. a nie pamięta jak sam oskarżał np. W. Frasyniuka lub W. Bartoszewskiego o niecne działania? Jestem za przyznaniem, na okres próbny, moderacji forumowiczowi perm lub innemu dowolnie wybranemu Alu musi być konsekwentny w moderacji i bezstronny. Bezstronni moderatorzy byli wcześniej ale pozwalali na za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 02.01.2019 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Kemot jest akurat osobą, która notorycznie oskarżała polityków o złodziejstwa, przekręty, agenturalność. Prośby o podanie dowodów ignorował. Po co te kłamstwa? Jak pisałem o kimś, że był agentem (w domyśle chodzi Ci zapewne o Bolka), po robiłem to na postawie materiałów, np. z szafy Kiszczaka, które można było na własne oczy zobaczyć w siedzibie instytutu na Kłobuckiej. Jeśli pisałem o czyichś przekrętach, lub twierdziłem, że ktoś jest sztucznym autorytetem to także odnosiłem się do informacji ogólnie dostępnych w mediach, podawałem linki np. do bloga Korwina, Michałkiewicza, Kierżuna czy wypowiedzi Płużańskiego. I taki ktoś chce być arbitrem, moderatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.01.2019 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Ja proponuję żeby moderację takiego tematu dać grend-owi. Jeżeli jest tak propozycja z twojej strony to też może być. Ale pamiętaj, Moderator musi być bezstronny podobnie jak obiecał perm. I jeszcze jedna zasada - Moderator bierze udział w dyskusji na normalnych zasadach. Czyli sam musi się bezstronnie moderować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 02.01.2019 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Po co te kłamstwa? Jak pisałem o kimś, że był agentem (w domyśle chodzi Ci zapewne o Bolka), po robiłem to na postawie materiałów, np. z szafy Kiszczaka, które można było na własne oczy zobaczyć w siedzibie instytutu na Kłobuckiej. Jeśli pisałem o czyichś przekrętach, lub twierdziłem, że ktoś jest sztucznym autorytetem to także odnosiłem się do informacji ogólnie dostępnych w mediach, podawałem linki np. do bloga Korwina, Michałkiewicza, Kierżuna czy wypowiedzi Płużańskiego. I taki ktoś chce być arbitrem, moderatorem Nie powinno się pisać o kimś "jak taki ktoś ..." Tak nie wypada. Co do źródeł twoich stwierdzeń o różnych osobach (W. Frasyniuk czy W. Bartoszewski) to są dosyć kiepskie. Co do tzw. Bolka to nowe zasady moderacji nie pozwalają na używanie takich określeń w stosunku do osoby byłego prezydenta. Bo chyba o Nim tak piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 02.01.2019 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 ...Sam wielokrotnie dostałem bana i wiem za co. Zasłużyłem. i to Cię zdyskredytowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 03.01.2019 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 może ten by się nadał nie wiem czy dalej tutaj bywa ,ale akurat retrofood kiedyś tutaj bywał regularnie...(tak, to ta sama osoba co w linku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.01.2019 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 nie wiem czy dalej tutaj bywa ,ale akurat retrofood kiedyś tutaj bywał regularnie...(tak, to ta sama osoba co w linku)Ta sama. Kiedyś była tu mała rewolucja. Część użytkowników nie akceptowała zmian wprowadzonych na forum i się wynieśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.01.2019 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 i to Cię zdyskredytowałoCo to ma wspólnego? Pisałem. Chowam swoje poglądy do kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2019 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jak tam się nie da to aby tu troche tak ciut ciuteńkę , redakcja chyba pęka ze śmiechu czytając te błagalne prośby :lol2: ale twardym trzeba być , powiedziano wykonano i to sie ceni. Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 03.01.2019 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Gdyby niebo istniało, to założyciel pisma zesłałby na was gromy, w zasadzie jeden grom ale celny. 3majcie krótko za twarz, wasz wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.01.2019 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Informuję, że zapowiadane zmiany zostały wprowadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.01.2019 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Nudno i nijako. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 06.01.2019 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.01.2019 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 No! Nie bedziesz musial znowu nick’a zmieniac ani nic cie nie bedzie pchalo. Faktycznie dobra zmiana Ale nie krytykują jego ulubieńca Kaczyńskiego. Po to ta zmiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts