Neutral 05.08.2020 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Myślałem, że wentylacja mechaniczna to współczesny standard, a tu się okazuje, że wydziw. Mógłbym prosić o jakieś uzasadnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nurek_ 05.08.2020 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Mógłbym prosić o jakieś uzasadnienie? Było wałkowane ze 100 razy. Niepotrzebna, droga, grzyb w kanałach, kury się od tego nie nieso i krowy mleka nie dajo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 09.08.2020 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2020 Myślałem, że wentylacja mechaniczna to współczesny standard, a tu się okazuje, że wydziw. Mógłbym prosić o jakieś uzasadnienie? Jak tylko masz za co to rób WM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Murator FINANSE 12.08.2020 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2020 Drodzy forumowicze chciałam Państwu przypomnieć , iż oprócz szerokiej gamy naszych usług i produktów mamy również usługi finansowe z zakresu kredytów hipotecznych. Na pierwszym miejscu stawiamy Klienta oraz jego satysfakcję, dlatego zapewniamy kompleksową obsługę od momentu pierwszego zapytania, aż po wypłatę środków. Dzięki współpracy z Murator FINANSE oszczędzasz swój cenny czas. W jednym miejscu porównamy dla Ciebie oferty wszystkich banków i wyselekcjonujemy te najbardziej dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Współpracujemy z najlepszymi – jesteśmy członkiem ANG Spółdzielnia - ogólnopolskiej organizacji pośrednictwa finansowego, która przynależy do Związku Przedsiębiorstw Finansowych (wcześniej KPF). Z chęcią pomogę Państwu w sprawdzeniu zdolności kredytowej - poszukaniu środków na budowę , dokończenie budowy czy refinansowanie istniejącego kredytu. Klienci nie ponoszą żadnych dodatkowych opłat ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 26.11.2020 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzień dobry,czy ktoś skorzystał z dofinansowania "Moja woda" jak to wygląda w praktyce? My wniosek złożyliśmy czekamy cały czas na rozpatrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 15.12.2020 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Czy nie czas powoli założyć wątek "Bocianki 2021" ?Czy tylko zmieniacie rok w tytule wątku?W tym roku to już raczej za dużo osób nie zacznie.Ja mam zamiar w przyszłym roku ruszyć - jak zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KazoT 27.12.2020 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 Ja jestem za kontynuacją programu Bocian 2021 !!! Planuję w przyszłym roku zacząć budowę domku ok. 100 m dach dwuspadowy. Plan na 2021 - stan surowy zamknięty... chyba że uda się więcej Domek pod rekreację z pompą ciepła powietrze woda, w przyszłości fotowoltaika. Problemy z którymi muszę się zmierzyć przed budową to: wjazd na działkę przez rów melioracyjny i utwardzenie ok 25 m drogi do planowanej budowy.. Nie wspomnę o tym, że muszę jeszcze zorganizować wodę (studnia) i doprowadzić prąd z sąsiedniej działki Czy możecie podpowiedzieć ile taki wjazd może kosztować (z drogi gminnej) ? Jak utwardzić dojazd .. Z góry dzięki za podpowiedź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 29.12.2020 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Jak utwardzić dojazd .. Z góry dzięki za podpowiedź ! Tylko pamiętaj żeby za utwardzenie zabrać się na samym końcu - po instalacjach. Jak rozkopiesz to dopiero będzie bagno. Najtaniej chyba tłuczeń, jakieś grube frakcje. Można też płyty drogowe używane szukać ale pewnie będzie drożej. Też stoję przed tym samym zadaniem w przyszłym roku. Do utwardzenia mam 200 m polnej ścieżki. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacz 09.01.2021 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 WitamPrzez pół roku szukałam projektu gotowego ale się nie udało. Teraz kończymy projekt indywidualny. Co powinnam uwzględnić w projekcie - dom typu bliźniak, parterowy z poddaszem użytkowym (dla dwóch osób 60+), dach dwuspadowy o kącie 30 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts