orto 11.09.2019 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Mam centralny i tez mnie zastanawia po ch... to robilem najgorzej dobija zwijanie rury do szuflady (aby nie wisiala na scianie i zajmowala miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.09.2019 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Wąż i szczotkę tradycyjnego odkurzacza też chowasz do szuflady? Cóż za pomysł? Wąska pionowa szafka głeboka na ~~0,6m, na bocznej ściance wieszak na wysokości 1,5m , trzy może cztery zwoje i 9m wąż wieszasz spokojnie.Podobnie nigdy nie schowałbym butów do szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.09.2019 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Wąż i szczotkę tradycyjnego odkurzacza też chowasz do szuflady? Cóż za pomysł? Wąska pionowa szafka głeboka na ~~0,6m, na bocznej ściance wieszak na wysokości 1,5m , trzy może cztery zwoje i 9m wąż wieszasz spokojnie. Podobnie nigdy nie schowałbym butów do szuflady Daj spokój przecież to prowokacja słowna....... Zapewne nawet nie wie co to OC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.09.2019 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Faktycznie, bo co ma Ogrzwewanie Centralne do węża??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orto 16.09.2019 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Panowie jaka prowokacja... Posiadam odkurzacz centralny w domku, miejsca jest dość mało w pomieszczeniu gospodarczym i takie mam w nim meble (nie ja to planowałem), że rura jest zwijana w szufladzie... Tak czy inaczej trzeba zwrócić uwagę na to, że zajmuje miejsce i jest bardziej kłopotliwa niż rura 1,5m od zwykłego odkrzuacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandek 29.09.2019 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Niemniej późno bo późno ale dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bemmek 18.11.2019 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Najlepszy odkurzacz z filtrami cudami HEPA i tak będzie coś tam kurzył w pokoju a centralny może wszystkie te mikrodrobiny wydmuchać w pole .Do tego cisza i siła ssania ,jak ktoś nie widzi pozytywów w odkurzaczach centralnych musi się udać do lekarza od kręgosłupa bo na lekarza od głowy już za późno.Taka samo grzanie poprzez podłogówkę Vs kaloryfery jak ktoś nie widzi co jest po prostu lepsze to niestety ale pacjent ma ''BrainDammage'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregos11 28.11.2019 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Mam OC i robota który sprząta 2x dziennie. Oba rozwiązania się uzupełniają. Robot w tygodniu sprząta podłogi (Ilife A4), na tyle skutecznie, że jest czysto, a w weekend przelatuję OC. Odkurzacz centralny idealnie nadaje się do czyszczenia robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts