wiertar 07.02.2019 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Ktoś może powiedzieć mi dlaczego tak się dzieje? Jak jest mróz na dworze, i otworze na moment okno po 2 sekundach załącza mi się wentylator łazienkowy który działa na wilgotność to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 07.02.2019 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 widocznie przekracza skale ustawiona aby się włączył ,, wywołuje się ruch powietrza i wilgoć zawieszona gdzieś w domu wedruje do kratki i się robi ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 07.02.2019 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Pewny jesteś, że włącza się?W bloku ze sprawną wentylacją grawitacyjną u mnie robił za prądnicę - taki cug generowało zimą (przy dużej różnicy ciśnień) otwarcie szczelnego okna.Powietrze za to wysuszało takie wietrzenie błyskawicznie - więc wentylator higrosterowalny musiałby być uszkodzony bo sprawny powinien się szybko wyłączyć nawet, gdyby był włączony przed otwarciem okna. Chyba, że masz wsteczny ciąg (wpada powietrze przez kratkę a wypada oknem) - wtedy różnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiertar 07.02.2019 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 Szczerze to nie wiem jak to działa Otwierane okno, a wentylator w łazience dzieła dwa pomieszczenia, a wentylator załącza się bardzo szybko, po 1-2 sekundach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 08.02.2019 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2019 Jak mu odetniesz prąd, to też się "załączy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szklara 09.02.2019 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 A otwierając nie robisz "cugu" i wentylator się sam kręci bez załączania się? Wypnij go z prądu, otwórz okno. Kręci się? W blokach jest niezły ciąg po otwarciu okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts