kamil1647477 08.04.2019 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Witam serdecznie, Przeprowadzam proste badania opinii. Zwracam się z gorącą prośbom do osób , które w ciągu ostatnich kilku lat wybudowały swój dom jest to prośba do inwestorów indywidualnych. Chciałbym poznać waszą opinie o przebiegu całego procesu inwestycyjnego. Ankieta zawiera 18 pytań jednokrotnego wyboru, jest anonimowa, nie zbieram adresów czy danych osobowych, chciałbym tylko poznać wasze doświadczenia. Wyniki badań posłużą jako materiał do analiz w projekcie inżynierskim, z góry dziękuję wszystkim uczestnikom badania link do ankiety poniżej. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfuoJO168LZ9eCejoD2HCxR1m9tgfC2iIrbWxYyST4-orz0Q/viewform?embedded=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 08.04.2019 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfuoJO168LZ9eCejoD2HCxR1m9tgfC2iIrbWxYyST4-orz0Q/viewform?embedded=true Co mam zaznaczyć w pytaniu 12 jak nie wpuściłbym inwestora zastępczego nawet, gdyby mi dopłacił? Bardzo wysoko sobie cenię bezpośrednią kontrolę nad każdym etapem. Co ma zaznaczyć w p. 9 ktoś, kto w p. 7 zaznaczył b)? Jakie rekuperatory są na OZE? Moja ciągnie prąd z gniazdka - głównie z nieodnawialnego węgla. Nie inwestowałem w OZE bo policzyłem, że to się nie opłaca. Co zaznaczyć w p. 14? Nie oczekiwałem od urzędów pomocy - wręcz przeciwnie. W końcu to nie pomoc, że muszę urzędnika prosić, żeby mi pozwolił za moje pieniądze na mojej ziemi postawić dom. Urzędnicy są od przeszkadzania, a nie od pomagania. Co zaznaczyć w p. 17? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.04.2019 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2019 Zwracać się można gorącą prośbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts