Kicek3122 30.04.2019 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Witajcie ponownie mam pytanko odnośnie przyłącza wody z fundamentu ponieważ mam dość Daleko do studzienki czy rurę mam wystawić aż 60 m poza fundament czy może być 5 m i potem będzie łączona jak to u was robione było.a drugie to jak z przewodem prądu ponieważ teraz jeszcze nie mam takiej możliwości by puścić przewód w miejscu w którym się ma znajdować a skrzynka jest oddalona o ok 3 metry od zewnętrznej strony ściany fundamentowej proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 30.04.2019 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Tylko rura osłonowa i sobie hydraulik ciągnie jednym kawałkiem od studzienki, do zaworu przedlicznikowego. W razie W nie ma problemu z wymianą rury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek3122 30.04.2019 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Czyli najlepiej normalna rurę kanalizacyjna wypuścić tak samo z przewodem do prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.04.2019 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromkv 30.04.2019 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Ja miałem w peszlu kawałek 3 m rury zostawiony. Jeden koniec wychodził zewnątrz, drugi w garażu. Tam mam licznik. Jak robili przyłącz to się podłączyli do tej rury. W warunkach z wodociągów masz jaka to musi być rura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts