babaka 05.06.2019 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Witam, jestem architektem nagrodzonym 1. Nagroda na konkursie międzynarodowym na prefabrykaty drewniane. Bardzo interesuje mnie ta tematyka. Jeśli ktoś z Państwa byłby zainteresowany indywidualnym podejściem w projektowaniu, zapraszam do kontaktu! Z drewna można zbudować bardzo nowoczesne i przyjazne budynki! Arch. A. Kaszubska, babakaarchitekci@gmail com, 880645542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 05.06.2019 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Nagrodzonego, wziętego architekta nie stać na płatny profil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.06.2019 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Niestety, niektóre nagrody nie dają pieniędzy.Dlatego też nie uczestniczę w konkursach projektowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 06.06.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Niestety, niektóre nagrody nie dają pieniędzy. Dlatego też nie uczestniczę w konkursach projektowych. Same nagrody pewnie nie. Szkoda że moderatorzy forumowi mają kilka miar, może ja też zacznę zamieszczać tutaj darmowe ogłoszenia;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2019 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2019 Przecież każdy TUTAJ, w tym konkretnym dziale może zamieścić JEDNO darmowe ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts