Ryba007 26.09.2019 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2019 Witam W przyszłym miesiącu będę miał ekipę do fundamentów. W zakresie będzie również zrobienie kanalizacji. Rozwiązanie architekta nie przypadło nam do gustu i wymyśliłem 2 wersje łązienki. Podpowiedzcie proszę co jeszcze można zrobić lepiej. W miejscu bidetu prawdopodobnie wyląduje pisuar. Nie potrzebujemy podwójnej umywalki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 28.09.2019 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Aż tak źle że szkoda słów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.09.2019 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 (edytowane) moim zdaniem niewygodna do mycia będzie taka wanna - jak odsunięta od ściany, to trzeba do niej wejść by dosięgnąć ręką. Łazienka jest bez okna? Masz duża łazienkę, więc wstaw dużą kabinę prysznicową walk-in. tak z 120x100 np. Edytowane 28 Września 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 29.09.2019 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Łazienka bez okna. Przy tym układzie po wejściu widać pusta ścianę. A nie lepiej żeby umywalka była przy drzwiach a ubikacja w głębi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.09.2019 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 (edytowane) nie pustą ścianę ale np. pionowe lustro lub fajną fototapetę. Albo ławeczkę do odłożenia ubrań.Nie ładniejsze niż krawędź wanny? Najczęściej jak wchodzisz do łazienki to po to, by skorzystać z sedesu. Dlatego jest najbliżej. Edytowane 1 Października 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skprs 30.09.2019 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2019 Najczęściej jak wchodzisz do łazienki to po to, by skorzystać z sedesu. Dlatego jest najbliżej. eee tam gadasz - ja najczęściej wchodzę, by umyć ręce ...coooo powie Ryyyyybaaaaa? Kiedy CIę zdyyyyybaaaaaa? ...coooo powie Ryyyyybaaaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2019 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 często się brudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 01.10.2019 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 eee tam gadasz - ja najczęściej wchodzę, by umyć ręce ...coooo powie Ryyyyybaaaaa? Kiedy CIę zdyyyyybaaaaaa? ...coooo powie Ryyyyybaaaaa? Mój pierwotny pomysł mógłby Was oboje pogodzić bo umywalka po prawej kibelek po lewej. Statystycznie jednak umywalka częściej, bo po skorzystaniu z kibelka zawsze myjemy ręce a i bez skorzystania czasami się zdarza myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.10.2019 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2019 To sobie zamień - robisz dla siebie. Dla mnie wygodniej byłoby tak jak na rysunku. Właśnie dlatego,że między umywalką a prysznicem, pod ścianą, można byłoby ustawić ławkę lub krzesło na które można odłożyć ubranie. Można usiąść i zrobić sobie pedicure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skprs 03.10.2019 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2019 często się brudzisz nie, po prostu często myję ręce, by nie być brudnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jmolski 05.10.2019 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 przemyslcie jeszcze te podwjna umywalke, my w swojej lazience mamy dwie i super fajnie to wyglaa i jest wygodne zwlaszcza rano jak sie spieszymy do pracy . pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 08.10.2019 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Łazienka jest duża i rozmieszczenie urządzeń chyba jest już przemyślane? To co rzuca się w oczy w pierwszym projekcie, to uchylne drzwi do kabiny prysznicowej, które nawet w tak dużym wnętrzu lepiej zamienić na przesuwne. Jeśli łazienka będzie wykończona w stylu minimalistycznym, to może warto zrobić prysznic otwarty, bez brodzika? Zredukuje to wizualnie ilość urządzeń i doda lekkości całemu wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skprs 08.10.2019 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2019 Jeśli łazienka będzie wykończona w stylu minimalistycznym, to może warto zrobić prysznic otwarty, bez brodzika? Zredukuje to wizualnie ilość urządzeń i doda lekkości całemu wnętrzu. ale za to dociąży portfolio - zwłaszcza, gy zostanie wykonane źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JuliaM 11.10.2019 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Hej podsyłam mój projekt łązienki wykonany przez Pana projektanta. Możecie zignorować kafelki- przekraczają budżet i moim zdaniem totalnie nie pasują i byłą to tylkof orma reklamy produktu od któego mają prowizje. Mam malutką lazienkę z oknem na całej szerokości, zależało mi na tym, że skoro nie ma w niej miejsca na kabinę prysznicową, to zeby chociaż była możliwość montażu panelu prysznicowego w wannie. Rysunek tego nie realizuje. Gdyby wanna stała pod oknem a zaraz obok niej toaleta ustawiona równolegle, wtedy wchodząc do łazienki wchodziłoby się prostą na nia- Pan uważa, że tak się już nie projektuje. Czy naprawdę nie ma innego rozwiązania? Nie jestem w stanie sobie wyobrazić odległości- wyklejenie taśmą na posadzce poszczególnych elementów średnio mi pomogło. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.10.2019 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 jakie ma wymiary? Przy drzwiach rzeczywiście nie dało się zrobić kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 11.10.2019 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Witam W przyszłym miesiącu będę miał ekipę do fundamentów. W zakresie będzie również zrobienie kanalizacji. Rozwiązanie architekta nie przypadło nam do gustu i wymyśliłem 2 wersje łązienki. Podpowiedzcie proszę co jeszcze można zrobić lepiej. W miejscu bidetu prawdopodobnie wyląduje pisuar. Nie potrzebujemy podwójnej umywalki. Pozdrawiam Drabinka z ręcznikiem obok sedesu? Po taniości zamiast papieru toaletowego??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 11.10.2019 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Kibel pod oknem, przy samej wannie, na wprost od wejścia - masakra. No i ta drabinka na reczniki nad sedesem, bomba. Gratuluje projektantowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 11.10.2019 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Kibel pod oknem, przy samej wannie, na wprost od wejścia - masakra. No i ta drabinka na reczniki nad sedesem, bomba. Gratuluje projektantowi . Zgadzam się! Projektant niech lepiej projektuje jak się projektowało dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 13.10.2019 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Drabinka z ręcznikiem obok sedesu? Po taniości zamiast papieru toaletowego??????? Nie obok sedesu tylko bidetu. A właściwie to w miejscu bidetu raczej będzie pisuar. Wydaje mi się że miejsca jest sporo żeby nie sikać po ręcznikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 07.11.2019 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Są nietypowe kabiny prysznicowe np. 70x100cmm, które umożliwiłyby zaplanowanie prysznica przy drzwiach. Może to byłoby dobre rozwiązanie dla tego wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts