Bobski257 12.10.2019 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Witam wszystkich, mam dość spory problem z panelami w jednej z sypialni. Otóż, nie będę owijał w bawełne, panele te zostały jednego wieczoru potraktowane wymiocinami które nie zostały sprzątnięte na czas, mniej wiecej 50cm x 20cm plama ktora przeleżała tam noc. Panele raczej starszego typu, szorowalem tym co mialem w domu, nie dało to nic oprócz tego że wyglądają normalnie. Zapach nadal ostro w nich siedzi. Czy jest w ogóle jakaś szansa na odratowanie tego? Zerwać pare paneli i wyczyścic od spodu czy coś? Ja osobiście mam zerowe pojęcie o tym a chciałbym się tego pozbyć Z góry dziękuje! Zdjęcie paneli: https://imgur.com/a/fyXSw7L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.10.2019 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2019 To chyba parkiet? Zdjąć, usunąc resztki haftu z elementów i z pod spodu. Jak nie pomoże to zmienić podłogę. Gości pouczyć że do haftania jest porcelanowy telefon. A kupy nie wali sie do żyrandola. To akurat z życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.10.2019 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Ozonator na kilka godzin powinien pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobski257 13.10.2019 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2019 Rozumiem że żeby zdjac ten kawalek parkietu to musze zacząć od ktorejś sciany? (bądź drzwi?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 14.10.2019 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2019 Powiedz kiedy był ten "jeden wieczór"? Jeżeli niedawno wietrz, ozonator... powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobski257 16.10.2019 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 No już jakiś miesiąc będzie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts