sjux5 15.10.2019 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Witam Jakie są kroki potrzebne do formalnego 'zakończenia' budowy kotłowni gazowej? Jestem w trakcie instalacji. Projekt mam i jest zgłoszone do budownictwa. Formalności pierwsze są załatwione. Posiadam w tym momencie pusty dziennik budowy.Co pozostało (przez kogo) do zrobienia? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 15.10.2019 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 A kocioł z komorą spalania otwartą czy zamkniętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.10.2019 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Dziennik budowy możesz nawet samodzielnie wypisać, podpisy KB, protokół kominiarski z odbioru, mostek (zwora) na liczniku gazowym, protokół odbioru ekipy z gazowni i masz powtórnie gaz, nowa umowa z ZG, serwisant uruchamia piec i podpisuje gwarację, a potem zapominasz o kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sjux5 30.10.2019 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Dziękuje za odpowiedź. Więc ja będę miał jeszcze mniej bo mam własny zbiornik gazu który już jest załatwiony (UDT i takie tam). wiec liczniki, gazownia odpada.Więc zostaje mi do zrobienia wypełniony dziennik.A odbiór kominiarski już mam. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts