Waripo 17.10.2019 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Dobry wieczór wszystkim Mam ogromny problem z aranżacją ścianki pod TV, dlatego piszę z gorącą prośba o pomoc w jej aranżacji. Myślę, o ścianie z kamienia ozdobnego, czy paneli. Tv umieszczony we wnęce na środku, w której nie byłoby kamienia/paneli. Zastanawiam się także, czy może przedłużyć gzyms okienny i zrobić podwieszaną półkę sufitową o głębokości ok 30cm z oświetleniem led. Myślę także nad tym, czy kamień ozdoby/panele umieścić tylko na wysokości okien. Szafka/półka TV na pewno będzie podwieszana, a panele to jasny dąb. Tak wygląda układ ścianki: A tak mniej więcej mój pomysł: Bardzo serdecznie dziękuje za wszystkie porady i życzę miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2019 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 dekorowanie okolic telewizora tworzy swoisty ołtarzyk ku czci mediów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 17.10.2019 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 dekorowanie okolic telewizora tworzy swoisty ołtarzyk ku czci mediów Ale teraz chyba taka moda w naszym kraju , jak widze w programach dekoratorskich w tv to prześcigaja się kto zrobi bardziej okazała oprawe dla telewizora . Ja zazwyczaj borykam się z tym jak najbardziej ukryć cały sprzęt, ale to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 17.10.2019 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2019 Zawsze się zastanawiam jak wygląda utrzymanie takiej ściany. Odkurzanie wszystkiego nie załatwi i co? Za kilka lat demolka salonu? Jest różnica między rzuceniem folii na kilka godzin i pomachaniem wałkiem a totalną rozpierduchą na dni (?) kilka (naście?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CADrysunki 27.10.2019 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Wizualnie wygląda to świetnie, zwłaszcza z kamienia a co do utrzymania czystości, to najlepiej wybrać kolor na którym nie widać za bardzo śladów brudu. Zawsze można też po jakim czasie przemalować na inny kolor i będzie jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts