Elfir 18.11.2019 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 albo z jednej pensji Ale to chyba nie jest przeciętny forumowicz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Z elektrownią nie masz żadnej umowy. Z dystrybutorem za to masz dożywocie. Bank możesz zmienić, odroczyć. Wcale nie są tacy chętni licytować. Mam znajomą, co jej się noga powinęła i jak bank naciskał, to ogłosiła upadłość konsumencką. Trzy lata komornik licytował i nawet jak ktoś się zainteresował, to po oględzinach domu w którym ciągle mieszkała matka z z dwójką dzieci w tym jedno niepełnosprawne do przetargu juz nikt nie przystępował. W końcu dom został wśród bliskich za 2/3 długu. WOW !!! Kaizen wczoraj mówiłem, że jesteś inteligentny, ale tu CZAD !! jesteś świadkiem jehowy ? manipulacja poziom master, będziesz tam starszym i będziesz miał przywileje. no majstersztyk ! Muratorze, zróbcie z tego artykuł, chyba, że macie kapitał niemiecki no to niekoniecznie wam na rękę. porównać umowę na prąd z kredytem hipotecznym. POZIOM MASTER !!! powiem tak, chylę czoła i się wycofuje, bo moje progi są za niskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Jest też 3 CIA opcja. Jesteś kulibob i wieku 30 lat stać cię na kupno mieszkania a gdzie mówili, że mając 30 lat nie można kupić mieszkania za gotówkę ? wpajali wam to w szkole ? zapewne. bo za gotówkę jesteście wolni, za kredyt - nie bardzo. powtarzam, biorąc kredyt, red boxie ograniczyłeś sobie 60% możliwości w życiu. wiem, że nie wierzysz. to jedź dziś, tak dziś ! teraz, o 18:00 ze mną do kazahstanu. zarobisz miesięcznie tyle, co w polsce w 2 lata. wiem, stereotyp ci nie pozwala, pani w wiadomościach nie powiedziała, że to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 albo z jednej pensji Ale to chyba nie jest przeciętny forumowicz? \ na forum muratora każdy kredyt jest opłacalny x10 każdy ma czerwone auto, każdy zatrudnia 3000 ludzi no i nie każdy się przyznaje, że kupił silnik bez kompresji bo to obciach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2019 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 W czym dom na kredyt zabrania wyjechać do Kazachstanu, bo nie rozumiem?Zdecydowanie większym ograniczeniem jest żona i dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 W czym dom na kredyt zabrania wyjechać do Kazachstanu, bo nie rozumiem? Zdecydowanie większym ograniczeniem jest żona i dzieci. zapytaj, 22 letnie dupeczki ja, wyjeżdzając, wykonałem z 10 telefonów do zaufanych znajomych eeeeee, nieeeeee, bo żonnnaaa eeee nieeeee, bo kredyttt eeee nieeeee, bo korpo, tam mam 4 000 eeee nie bo ryzyko 9 na 10 osób miały kredyt więc wsadźcie sobie te wasze dane w nos, te wasze wykresy w buty ja mam życie i widzę portier z akcjami w 2007 jest najlepszym wskaźnikiem niż niejeden wykres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.11.2019 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 powtarzam, biorąc kredyt, red boxie ograniczyłeś sobie 60% możliwości w życiu. wiem, że nie wierzysz. to jedź dziś, tak dziś ! teraz, o 18:00 ze mną do kazahstanu. zarobisz miesięcznie tyle, co w polsce w 2 lata. Co ma do wyjazdu kredyt ? Kredyt można (nie wiem czy wiesz) opłacać on-line. Można i z Kazahastanu płacić. A może Ci znajomi to wiedzą jaki z Ciebie bajkopisarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.11.2019 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 porównać umowę na prąd z kredytem hipotecznym. POZIOM MASTER !!! powiem tak, chylę czoła i się wycofuje, bo moje progi są za niskie.... Nie przypisuj mi swoich zasług. To Ty wyjechałeś z umową z elektrownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Co ma do wyjazdu kredyt ? Kredyt można (nie wiem czy wiesz) opłacać on-line. Można i z Kazahastanu płacić. A może Ci znajomi to wiedzą jaki z Ciebie bajkopisarz ? drogi kolego ! nie wiem, przeprowadź badania to takie same bajki jak mi porfier mówił w 2007 ( jak uciekłem z akcji i fakt - pół roku za szybko ) ooo panie, ja dziś mam 1500 więcej jak wczoraj a jak tam pan ? przyszło oczyszczenie miny ich, nie chciałbyś w 2009 widzieć nie wiem, zapytaj ludzi a nie gus ja pytałem bajki ? czytam je na dobranoc dziecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Nie przypisuj mi swoich zasług. To Ty wyjechałeś z umową z elektrownią. chylę czoła, że napisałeś, że miałeś prawników to tak, jakby sąsiad do mnie przyszedł i jednak powiedział że ma super brykę, ale prawy cylinder nie działa jakaś tam prawda ale jest. natomiast mówię ci, załatwiam ci wakat z Twoją manipulacją, będziesz strzygł owce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.11.2019 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 chylę czoła, że napisałeś, że miałeś prawników O którą wypowiedź Ci chodzi, bo zgubiłem wątek. to tak, jakby sąsiad do mnie przyszedł i jednak powiedział że ma super brykę, ale prawy cylinder nie działa I to Ty mi przypisujesz dziwne porównania i manipulację? Zmień nick na Kali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 O którą wypowiedź Ci chodzi, bo zgubiłem wątek. I to Ty mi przypisujesz dziwne porównania i manipulację? Zmień nick na Kali. jesteś inteligentny, wycfaniłeś rynek, dojdziesz do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.11.2019 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) jesteś inteligentny, wycfaniłeś rynek, dojdziesz do tego Znalezienie logiki w rozumowaniu, w którym jej nie ma przerasta mnie. Nie przypominam sobie, żebym pisał o tym, że miałem prawników. Nie stosowanie zasad pisowni też tego nie ułatwia. Edytowane 18 Listopada 2019 przez Kaizen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.11.2019 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 a gdzie mówili, że mając 30 lat nie można kupić mieszkania za gotówkę ? wpajali wam to w szkole ? zapewne. bo za gotówkę jesteście wolni, za kredyt - nie bardzo. powtarzam, biorąc kredyt, red boxie ograniczyłeś sobie 60% możliwości w życiu. wiem, że nie wierzysz. to jedź dziś, tak dziś ! teraz, o 18:00 ze mną do kazahstanu. zarobisz miesięcznie tyle, co w polsce w 2 lata. wiem, stereotyp ci nie pozwala, pani w wiadomościach nie powiedziała, że to dobre Słuszne wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 jeszcze odnośnie 2007 rokufakt, wyszedłem pół roku za wcześnie, realizując zyski z całej hossypodatek ho ho ! śmiali się ze mnie ale jakieś to było upokorzenie, jak idąc do góry schodkami ekskluzywnymi porfier przy podwładnych wołał panie X ! ile pan zarobił ! bo ja 1500 !! gardło mi ściskało i mówiłem sobie albo ja albo debile.... może świat się zmienił i nie nadanżam było mi ciężko przyjmować od portierów takie szlagii co się okazało ? nikt po półtorej roku mnie nie chciał znać, bo ja ten zły, znałem rynek i nie ostrzegłem ?jakaż ironia losu kayzen, prawda ? dziś chce ostrzec z dobrego serca, a tu obelgi...ehh żyjcie ludzie żyjcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2019 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) ja, wyjeżdzając, wykonałem z 10 telefonów do zaufanych znajomych Te osoby po prostu nie wierzyły, że w Kazachstanie zarobią. Jaki jest sens rzucać pracę i jechać w nieznane, jeśli nie ma się żyłki "odkrywcy" ani zaufania do namawiającego? Na dodatek kraj o zerowej atrakcyjności dla imigranta. Kredyt jako taki w żaden sposób ich nie ograniczał. Przecież nawet na forum są ludzie, którzy pracują za granica a dom i kredyt maja w Polsce. Co za problem spłacać kredyt złotówkami, funtem czy rublem? W mojej rodzinie kuzynka pracuje w całej Europie i ma 100 m2 mieszkanie na kredyt w Polsce. W żaden sposób kredyt jej nie przeszkadza spakować rodzinę i pojechać za nowym zleceniem na drugi kraniec świata. Nie robi tego z dnia na dzień jedynie z powodu rodziny (bo trzeba znaleźć mieszkanie na miejscu, pracę dla męża i przedszkole dla dziecka) - dlatego wyjazdy planuje. Edytowane 18 Listopada 2019 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 18.11.2019 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 a gdzie mówili, że mając 30 lat nie można kupić mieszkania za gotówkę ? wpajali wam to w szkole ? zapewne. bo za gotówkę jesteście wolni, za kredyt - nie bardzo. powtarzam, biorąc kredyt, red boxie ograniczyłeś sobie 60% możliwości w życiu. wiem, że nie wierzysz. to jedź dziś, tak dziś ! teraz, o 18:00 ze mną do kazahstanu. zarobisz miesięcznie tyle, co w polsce w 2 lata. wiem, stereotyp ci nie pozwala, pani w wiadomościach nie powiedziała, że to dobre Panie zyhu, jak tylko kredyt zacznie mnie przytłaczać a moje zarobki przestaną zadowalać napewno wyjadę do Kazachstanu. Nie wiem czemu wszystkich mierzysz swoją miarą że w Polsce trzeba pracować dwa lata na pensje zagraniczna. Nie każdy tutaj zarabia 2tys na miesiąc. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 18.11.2019 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Panie zyhu, jak tylko kredyt zacznie mnie przytłaczać a moje zarobki przestaną zadowalać napewno wyjadę do Kazachstanu. Nie wiem czemu wszystkich mierzysz swoją miarą że w Polsce trzeba pracować dwa lata na pensje zagraniczna. Nie każdy tutaj zarabia 2tys na miesiąc. Serio. po 1. panie kolego nie musisz wyjeżdzać do kazachstanu po 2. panie kolego będziesz pan płakał, a to nie każdy znosi otóż nie każdy znosi, jak go "pablo" nazwijmy go wozi do pracy porsche kayen my mówimy oooo a on mówi coooo ? co się stało i wtedy ja płaczę miesiąc do poduszki kocham cię, ale nienawidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redbox 18.11.2019 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 po 1. panie kolego nie musisz wyjeżdzać do kazachstanu po 2. panie kolego będziesz pan płakał, a to nie każdy znosi otóż nie każdy znosi, jak go "pablo" nazwijmy go wozi do pracy porsche kayen my mówimy oooo a on mówi coooo ? co się stało i wtedy ja płaczę miesiąc do poduszki kocham cię, ale nienawidzę... Że co? Ku"" od kilku postów nie rozumiem co piszesz. Starasz mi się wmówić że będę plakla bo mam kredyt, że moja praca jest do dupy i muszę jechać do kazachstanu. Naprawdę dziwny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 18.11.2019 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 drogi kolego ! nie wiem, przeprowadź badania to takie same bajki jak mi porfier mówił w 2007 ( jak uciekłem z akcji i fakt - pół roku za szybko ) ooo panie, ja dziś mam 1500 więcej jak wczoraj a jak tam pan ? przyszło oczyszczenie miny ich, nie chciałbyś w 2009 widzieć nie wiem, zapytaj ludzi a nie gus ja pytałem bajki ? czytam je na dobranoc dziecku Ta odpowiedź ma się nijak do mojego pytania piszesz aby pisać. Co to jest "porfier" bo kolejny raz tak piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts