slivkam 30.11.2019 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Trzasła mi szyba ze szkła hartowanego podczas montażu kabiny prysznicowej. Szyba gięta.Kabina przed montażem przeleżała kilka lat, teraz szyba nie do dostania.Część kabiny już zmontowana.Myślałem o szybie z poliwęglanu, ale mało kto ją gnie a jak już to za kosmiczne pieniądze.Jakieś pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.11.2019 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Pamietaj że szkło to przechłodzona ciecz, im starsze tym bardziej kruche. Dlatego wyjecie starej szyby w jednym kawałku ze starego okna, jest dużym mistrzowstwem i szcześliwym przypadkiem. Wpisz szklonawymiar, postaw kropeczkę i dopisz pl i pytaj. To jest porada techniczna a nie reklama, o cenach nic nie piszę bo nie sprawdzałem.Szyba z poliwęglanu szybko się porysuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.11.2019 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Bertha - nie posądzam ciebie o szeptaną reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 30.11.2019 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 200 km i realizujesz zamówienie https://www.witraze.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.11.2019 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 @Elfir A ty mało że przebiegła jesteś, to jeszcze czujna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts