Lew2 01.12.2019 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 Pasuje mi umieścić grzejnik elektryczny ręcznikowy, drabinkowy na ścianie w pobliżu wanny. Niestety gniazdko wypada za blisko ze względu na przepisy.Kto ma oryginalny pomysł jak to rozwiązać? (pozostawiając grzejnik w tym miejscu) Mam jeden pomysł:Po drugiej stronie ściany mam WC, w którym mogę umieścić gniazdo i przepchać peszel do łazienki. Tylko wtedy wtyczka nie przejdzie, więc trzeba ją rozwalić tracąc gwarancję na grzejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.12.2019 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Zrób otwór fi 40, to wtyczka raczej przejdzie. Jeśli wtyczka jest kątowa to odpowiednio większy otwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 02.12.2019 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Zrób otwór fi 40, to wtyczka raczej przejdzie. Jeśli wtyczka jest kątowa to odpowiednio większy otwór. Czy ewentualni podglądacze zostali ujęci w tej poradzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 02.12.2019 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2019 Podglądacze nie potrzebują dziur w ścianach. Dla smarkaczy i zboków są lusterka, peryskopy, kamerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 30.12.2019 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Zasilanie z sąsiedniego pomieszczenia jest dobrym pomysłem, ale nie poprzez otwór 40 przez który i tak wtyczka nie przejdzie, bo musiałby być min. 50. Utnij wtyczkę. Gwarancja nie zależy od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts