3rav 16.12.2019 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, Mam pytanie teoretyczne (tak z ciekawości), czy dopuszcza się połączenie wyrzutni powietrza z rekuperatora z kanałem napowietrzającym instalację kanalizacyjną w domu jednorodzinnym (kanał fi110, oczywiście z wywiewką ponad dach). Zastanawia mnie czy strumień powietrza może być tak duży iż zacznie wtłaczać przez syfony powietrze do wnętrza domu? Edytowane 16 Grudnia 2019 przez 3rav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stermaj 16.12.2019 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Nawet jakby się dopuszczało to nigdy bym tego nie zrobił. Pomyśl co może być jak wyłączysz rekuperator, wywiewami może zaciągać siarkowodór z kanalizacji, aż strach pomyśleć. Komora gazowa w domu na własne życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.12.2019 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 Przecież komora gazowa jest dla ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts