adam_mk 31.12.2019 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Poorszyło mu się...Biedaczysko!Nawet TU się objawił z NORMAMI. No i do tego - w Sylwestra? Współczuję....Ale i tak zyczę zdrowia.O reszczie - wiesz. Nieco za późno... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 31.12.2019 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Mimo wszystko polecam słownik języka polskiego, skoro w szkole murarskiej nie nauczyli.Może nie jest za późno, chociaż bardzo wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2020 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 A jaki tam kompleks boga.Elektryk to jest ktoś, reszta ... no cóż.Przykładowo taki … :Zawód wyuczony - murarzZawód wykonywany - partacz. I na tym polega ta różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2020 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Masz prawo mieć swoje zdanie, nikt Ci nie zabroni.Wyjątki zawsze się zdarzają, w przeciwieństwie do nagminnego partactwa "profesji" budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2020 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 To się grubo mylisz. Poznałem i takich - "Panie, gdzie to ja nie byłem i co robiłem"Nawet za elektrykę się biorą jako zajęcia dodatkowe i okazję do oskubania.Później mnie spotyka tekst - "Panie, ratuj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2020 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 To pewnie byli elektrycy którzy zabrali się za murarkę bo w ich "boskim umyśle" to murowanie to żadne zajęcie a można dodatkowo zarobić. To samo pisali murarze na forum budowlanym "Budujemy dom". Bronili kumpli po kielni do upadłego. Jak zacząłem zdjęcia pokazywać, obracali kota ogonem itd. _mk wie, o czym piszę, bo oglądał fotki, jest tam ostatni w rankingu murarskim zresztą. Nie mogli znieść, że ktoś obnaża partactwo budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2020 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Znowu nieprawda. Bronię rzetelnego i fachowego wykonawstwa, nic więcej.Dlatego napisałem - Elektryk, nie "elektryk".Można to sprawdzić na elektrodzie, ISE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 01.01.2020 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 W temacie podstawowym Falownik - reduktor - zasilacz - konwerter z napięcia 230V 50Hz na 120V 60Hzhttps://techtron.pl/p2671,konwerter-falownik-z-230v-50hz-na-110v-120v-60hz-ernz-techtron.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 01.01.2020 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 d7d nie przeszkadzaj im w obrzucaniu się błotem;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 01.01.2020 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2020 Sam przeszkadzasz, innych upominasz. Nieładnie. PS. To nie jest błoto, to konfetti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts